Forever young 8.

Prepáčte, dnes som to písala dosť narýchlo. Na dnes len jedna časť, no zajtra sa pokúsim pridať aspoň 2.
Enjoy :)


Niall
Bez rozmýšľania, bez váhania ju pobozkal. Vedel, že je to správne rozhodnutie.
Jej pery boli mäkké a jemné ako motýlie krídla. Poznal ju sotva tri dni, no vedel, že k nej cíti oveľa viac ako kamarátstvo. Odstúpil a usmial sa.
„Zajtra sa ti ozvem,“ povedal a odišiel. S úsmevom a neskutočnou radosťou sa vracal domov.

Vicky
„Nech sa páči,“ usmiala sa na zákazníka a podala mu zabalenú knihu.
„No čo, ako dopadlo rande?“ vyzvedala Tanya, keď ostali samy.
„Dobre. Veľmi dobre,“ odvetila s úsmevom.
„No tak hovor. Nechce sa mi to ťahať z teba ako z chlpatej deky!“
„Dobre, dobre. Presne o šiestej bol u nás, tak ako mi sľúbil. Nechcelo sa mi s ním sedieť dnu, tak som zobrala deku a sadli sme si na hojdačku na záhrade. Tam sme sa rozprávali asi dve, možno tri hodiny, kým nás nenašla moja mamka. Keďže nás spolu už videla, tak som sa rozhodla, že ho predstavím. No bol v tom jeden háčik. Nevedela som či ho mám predstaviť ako kamaráta alebo ako priateľa. Tak sa predstavil sám. Ako môj priateľ. Na rozlúčku ma pobozkal a povedal, že sa mi dnes ozve,“ hovorila s úsmevom. Ako náhle dokončila poslednú vetu, zavibroval jej mobil vo vrecku. Vytiahla ho a otvorila správu.
Hi darling. O šiestej ma čakaj pred domom, vyzdvihnem ťa s Harrym. Pôjdeš ku nám, chalani ťa chcú lepšie spoznať :) xx.“ Vicky sa pousmiala.
„Čo také ti píše?“ vyzvedala jej kamarátka a snažila sa jej nakuknúť do mobilu ponad plece. To sa jej však nepodarilo, Vicky si mobil rýchlo strčila do vrecka.
„Píše mi, že dnes ideme von,“ zašepkala a usmiala sa sama pre seba.

Kým čakala na Nialla skontrolovala si svoj Twitter. Našla si šiestich nových používateľov, ktorí sledujú jej profil. Ako si myslela, boli to chalani z 1D. No keď zbadala posledné meno nahrnuli sa jej do očí slzy. Poslednou osobou bola Mari. Dievča, s ktorým nebola v kontakte odkedy odišla zo Slovenska. Dievča, ktoré spoznala v tej najhoršej chvíli svojho života. So slzami v očiach sa usmiala a napísala jej. Mari neodpisovala, tak sa rozhodla, že skontroluje Niallov profil. Keď zbadala jeho posledný twitt, skoro spadla zo stoličky.
I love her, please respect that,“. Stále dookola si čítala túto vetu až kým jej nezazvonil mobil.
Už sme tu,“ oznámil jej jednoducho.
„Dobre, už idem,“ odpovedala a zložila. Zaklapla notebook a zbehla do chodby. „Mamka, idem s Niallom von,“ zakričala pri obliekaní kabátu.
„Príjemnú zábavu. A pozdrav ho.“ Vyšla z domu a nastúpila do čierneho auta.
„Ahojte,“ pozdravila ich s úmevom. „Dúfam, že ste nemuseli dlho na mňa čakať,“ povedala s menšími obavami.
„Nie neboj sa. Aj keď tuto Harry mal trochu uštipačné poznámky, ale inak pohoda,“ začal sa smiať Niall. Ako zbožňovala ten jeho bláznivý smiech. Do ‘hlavného stanu‘, ako oni volali svoj spoločný dom, sa viezli v duchu uťahovania si z Harryho. Ten sa nedal a Niallovi to vracal dvakrát tak. Vicky sa len smiala. Keď vošli do domu ostatní chalani ich čakali. Toľko čo Vicky vošla do rozľahlej obývačky chalani na ňu hodili konfety s pokrikom “Vitaj v našej rodine!“
„Predpokladám, že toto si vymyslel ty Loui, však?“ opýtala sa so smiechom pri vyberaní konfiet z vlasov. Niall sa postavil k nej a pomohol jej. „Ďakujem,“ zašepkala a venovala mu úsmev.
„Ako si to vedela?!“ opýtal sa.
„Lebo len ty máš taký šibalský pohľad v očiach!“
„No...dobre, dobre. Máš pravdu, bol som to ja,“ priznal sa. „No keď sme už pri tých šibalstvách,“ začal no nedokončil. Ani nebolo treba. Keď Vicky zbadala ako sa poza Louisov chrbát na seba Zayn a Liam škeria, vedela, že sa niečo deje. Harry, ktorý stál celý čas za ňou  ju chytil za ruky tak, aby sa mu nemohla vytrhnúť.
„Hej! Čo sa to tu deje?!“ vykríkla s obavami. Toto nie je dobré znamenie.
„Vieš, ešte celkom nepatríš do našej rodiny,“ pokrčil plecami Zayn.
„Ale? A čo musím urobiť, aby som do nej patrila?“
„Musím prejsť príjmacim rituálom!“ vykríkol Louis a to ju už Harry ťahal k schodom. Liam pribehol k nim a chytil Vicky za nohy.
„Chalani! Prestaňte! Heeej! Čo robíte?!“ kričala na nich, no oni sa len smiali. Videla ako Zayn a Louis bežia pred nimi, no to kde bol Niall absolútne netušila. Keď vošli do jednej zo spálni, ktorá pravdepodobne patrila Niallovi – zistila to podľa gitari položenej na posteli, a zamierili ku kúpeľni, vedela, že neostane suchá. Chalani s ňou vošli dnu, Liam jej položil nohy na zem a uhol sa. Louis stál v sprche, v ruke držal sprchovaciu hadicu a usmieval sa na ňu tým svojim diabolským úsmevom.
„NIE!!! V žiadnom prípade! Harry! PUSŤ MA! Okamžite!“ začala kričať a metať sa v Harryho náručí. No ten ju stále pevne držal a smial sa. Odrazu len pocítila nátlak a už bola v Louisovom náručí. Nestihla sa poriadne ani spamätať, keď už mala mokrú celú hlavu, tričko a aj rifle.
„LOUIS! Ja ťa zabijem!“ vrieskala po ňom, no ten sa len smial a ďalej na ňu mieril so sprchou.

18 komentárov:

  1. super strasne sa mi to paci :D kata

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :D:D:D proste úžasné :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. UZASNY celou dobu jsem se smala <3 <3 ale strasne krasny ten vztah Vicky a Nialla <3 <3 <3 Zasny uz chci 9 <3 <3 Kazdy den se tesim jen na dalsi cast :D nechtela by si rovnout vydat knizku :D :D :D xD (lenka)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čosi, na knižku nemám :P :D ale ďakujem :)

      Odstrániť
    2. xD xD Tak co ty vis treba se uz brzy proslavis :D :) (lenka)

      Odstrániť
  4. v bruchu mám motýliky :D Jeto prosté parádne!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      som rada, že to pri čítaní spôsobuje motýliky :)

      Odstrániť
  5. Ju to je super a zábavné .....Těším se na další ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. uplne krásne :) ako ten rituál.. kosím sa :DD *tess*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. maximálne sa smejem!! :D perfektné!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Uzasne!!! Som zvedava na pokracovanie :-) Kedy bude dalsi diel??

    OdpovedaťOdstrániť
  9. :D No neviem čo by som im spravila za takýto žart :) Ale vlastne im nič, od nich by mi to nevadilo :) Skvelý nápad s tým "prijmacím rituálom" - teším sa na novú časť, zaujíma ma kam sa vytratiť Niall :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak som sa snažila vymyslieť niečo vtipné :) a ďakujem :)
      no veď uvidíme, kde nakoniec bol :P

      Odstrániť
  10. Smejem sa ako šibnutá :D ....ale proste dievča ty máš veľký talent, mala by si vydať v budúcnosti knihu...určite by som si ju kúpila :D je to úžastné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak tento prijimaci ritual by som na nich netipla :D :D smejem sa, smejem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť