Forever young 5.

Keď sa podarí, tak v noci sem hodím ďalšiu časť. Ale ešte to nie je isté :) 
Enjoy this part :) :*


Pousmial sa, strčil mobil do vrecka a vrátil sa do centra. Chalani ho čakali s prekvapenými výrazmi.
„To čo malo znamenať?“ opýtal sa Zayn. Niall neodpovedal, len sa neprítomne usmial.
„Ty si v tom až po uši!“ vykríkol Liam a začal od radosti tlieskať.
Ou my carrot!“ vypadla z Louisa jeho typická nadávka. Harry sa len usmieval a krútil hlavou.
Niall is in love! Niall is in love, Niall is in love!“ začali kričať chalani a všetci ho naraz objali ich typickým spoločným objatím.

Vicky
Sedela s úsmevom vedľa svojej sestry, ktorá sa nedokázala nabažiť pohľadu na podpisy. Pozrela von oknom a zbadala Nialla ako ešte stále stojí na tom istom mieste, ako keď nastupovala. No pre zmenu teraz nehľadel na ňu, ale hľadel do mobil. Odrazu ho strčil do vrecka a otočil sa späť k centru. Vo Vickynom vrecku zavibroval mobil. Udivene ho vytiahla a pozrela na display. Prišla jej SMSka od neznámeho čísla. Žeby to bol Niall? Prebleslo jej hlavou. S napätím otvorila správu.
No Vicky – Sara’s sister, but Vicky – the beautiful girl. Niall xx.“ Vickyne srdce poskočilo. Tak predsa len je to pravda. Predsa len to myslel vážne, keď jej v piatok povedal, že je krásna.
Stále dookola si čítala SMSku a usmievala sa ako pripečená.
„What’s happening?“ opýtala sa ju Sara a udivene na ňu pozerala.
„Napísal mi, že som krásna...“ zašepkala odpoveď v jej rodnom jazyku.
„Kto? Niall?“ opýtalo sa dievčatko prekvapene. Jej sestra neodpovedala len prikývla. Malej sa rozbúšilo srdiečko. „Znamená to, že vy teraz budete spolu?“ opýtala sa s rozžiarenou tváričkou. To by bolo také pekné.
„I don’t know Sari..“ odvetila ešte stále šepkajúc. Rýchlo si utrela slzu, ktorá nepatrne vyšla z jej oka. Uložila si jeho číslo, no na správu neodpovedala.
Keď prišli domov Sara stále nejako zamestnávala Vicky, ktorá jej za to bola neskutočne vďačná. Absolútne nemala chuť ísť na net, obávala sa totiž toho, čo by tam videla.
Prečo sa vlastne takto správa? Veď takto to chcela, tak prečo sa teraz správa tak, ako by jej na tom/ňom vôbec nezáležalo? Z jednoduchého dôvodu. Bála sa, že by to dopadlo zle. Že by im to vôbec nevyšlo. „Tak potom prečo si sa tak snažila? Prečo? Očividne má o teba záujem, tak to využi! Čo sa má stať, stane sa!“ prehovoril opäť ten hlások v jej vnútri, čo minule. A tak keď konečne dotelefonovali s mamkou a Saru uložila do postele, rozhodla sa, že odpíše na Niallovu SMSku. Najprv nevedela čo napísať. Tak sa rozhodla pre krátku odpoveď: „I don’t think so, but thank you so much, xx.“ Neprešlo ani päť minút, keď jej mobil zavibroval. No teraz to nebolo krátke vibrovanie ako pri správe. Bolo to vibrovanie prichádzajúceho hovoru. Vicky s rozklepanými rukami zodvihla.
Hi,“ ozval sa.
„Hi,“ vzdychla odpoveď.
Čo robíš zajtra?“ vychrlil na ňu otázku.
„Tak najprv odnesiem Saru do školy, potom pôjdem do práce. O 1 pôjdem po Saru a naspäť do práce. Tam budem až do štvrtej. Prečo?“ opýtala sa, aj keď odpoveď už tušila.
Nemohli by sme sa po práci stretnúť?“ Búšenie Vickynho srdca nabralo závratnú rýchlosť. Tak veľmi chcela povedať “áno“, no to nešlo.
„Prepáč, musím ísť domov so Sarou. Mamku nemáme doma, tak musím byť s ňou,“ odvetila trochu sklamane.
Takže budeš doma, hej?“ opýtal sa.
„Áno,“ odvetila.
Nadiktovala by si mi svoju adresu? Keď ti to nebude vadiť. Prišiel by som ťa pozrieť.“ Vicky netušila čo má robiť. Čo to odo mňa chce? Adresu? Moju adresu? On chce prísť sem? Panebože. Nevedela si predstaviť ako sedí s Niallom v ich obývačke, alebo kuchyni. „Vicky? Si tam?“ opýtal sa trochu znepokojene. “Nie, práve som zomrela,“ pomyslela si.
„Áno som tu, prepáč. Takže tá adresa je: Hill Street 1024,“ nadiktovala mu. Srdce jej tĺklo ako keby dobehala maratón.
Hmm, nie je to tak ďaleko. Zajtra ti ešte zavolám a poviem ti o koľkej prídem, dobre?
„Ehm, okay.“
Tak ahoj zatiaľ.
„Ahoj,“ zašepkala ako omámená. Sedela na posteli a pozerala na stenu. Zajtra bude s Niallom. S Niallom Horanom, po ktorom túži toľko dievčat. A on si vybral práve ju.
Ľahla si do postele a s touto úžasnou myšlienkou zaspala.

12 komentárov:

  1. Úžasné ;) Těším se na dlaší díl

    OdpovedaťOdstrániť
  2. WoW Krásne a úžasné ;) teším sa na ďalšiu časť som zvedavá ako to dopadne Keď príde Niall ;) -Domi-

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oh, fucking yeah!!! Sorry za výraz dievča, ale keď mne sa tá poviedka neskutočne páči!!! Bude ti vadiť, keď ju u seba zverejním v reklame na poviedky? Už tri tak propagujem, no tvoju musia čítať VSETCI!!! Je skvela. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fucking yeah! ;) pekný výraz Di :D jasné, že môžeš :) budem len rada :) čosi, na tvoju nemá ani zďaleka!!!! :) a ďakujem :)

      Odstrániť
  4. No prostě TALENT :) Kdy bude další?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemyslím, ale ďakujem :)
      tak možno ešte dnes v noci, ale nezaručujem. Keď nie v noci, tak zajtra v podobnom čase ako dnes :)

      Odstrániť
  5. máš úžasne časti a najlepšie je že to sme pridávaš velmi často čo na mnohých stránkach nie je :) aa máš velky talent ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      tak, keď som si už získala fanúšikov, tak sa ich snažím udržať :)

      Odstrániť
  6. som zabudla, ze mam tanier v ruke, kvoli tebe :D :D uuuu, takze pride ku nej, TAAAK strasne sa tesim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť