Forever young 33.

Ospravedlňujem sa - zase raz. Ale včera som mala príšerne nabitý deň. Takmer vôbec som nebola doma, navyše dnes som ešte dospávala včerajšiu párty + každosobotné upratovanie. Takže prepáčte, že dávam túto časť až tak pozde.
A veľmi pekne ďakujem za takú úžasnú návštevnosť! Ste úžasné!!! :-*



„Ja ich zabijem! Prisahám, že ich zabijem!“ Harry sa chytil za hlavu, keď ho Vicky doviedla do kúpeľne.
„Kašli na nich, musíme to popratať,“ pobúchala ho po pleci a schytila prvú handru, ktorá jej prišla pod ruku. Kľakla si na kolená a začala utierať podlahu. „A ty tam láskavo nestoj a pomôž mi!“ S mokrou handrou ho plesla po stehne a zasmiala sa.
„Aaaau! Dobre, dobre, už idem,“ zachmúrene si pošúchal mokrý fľak na nohaviciach, zobral si druhú handru a kľakol si k nej. V tichosti utierali podlahu a Vicky čakala kedy Harry začne. Tušila, že sa na Tanyu opýta sám. A tak to aj bolo.
„Ty Vick...“ ozval sa potichu a žmýkal pritom handru do umývadla.
„Áno?“ opýtala sa s úsmevom. A teraz to príde.
„Nehovorila ti niečo...Tanya...o mne? Alebo tak...“ sklonil hlavu a uprene hypnotizoval vodu v umývadle.
„O tebe?“
„Áno, vieš... či nevravela niečo o tom.. či jej so mnou bolo príjemne.. alebo tak..“
„Harold Styles, ty sa červenáš!“ začala sa nekontrolovateľne smiať.
„To nie je smiešne!“
„Dobre prepáč,“ ospravedlnila sa, no jedno malé zachichotanie jej ešte ušlo. „Harry, na takéto veci by si sa mal opýtať jej. Som možno jej najlepšia kamarátka, ale Tanya je typ človeka, ktorý si vždy nechá niečo pre seba.“
„Vicky, no tak! Povedz mi aspoň niečo,“ pristúpil k nej, chytil ju za ruku a hlasom a aj pohľadom žobronil.
„Styles, prečo si taký neodolateľný?“ vzdychla si a pokrútila hlavou. Harry sa usmial a vedel, že odpoveď má istú. „Áno, je jej s tebou príjemne. Ale viac ti nepoviem! Keď s ňou niečo plánuješ mať, vyrieš si to s ňou medzi štyrmi očami. A radila by som ti to urobiť ešte dnes.“
„Vicky, ty si najlepšia!“ zasmial sa a uväznil ju vo svojom pevnom objatí.
„Hej, hej, ja viem.“ Doutierali podlahu, sprchu a keď bola kúpeľňa konečne suchá, vybrali sa na terasu, z ktorej sa ozýval hlasný smiech.
„Harry,“ zastavila ho na schodoch. „Ale upozorňujem ťa, že keď to s ňou nebudeš myslieť úprimne a vážne, budeš mať dočinenia so mnou. Ak jej ublížiš, skončil si Styles, počuješ?“
Upozornila ho a zodvihla pri tom ukazovák, akoby poučovala mladšiu sestru.
„Vicky, neboj sa. Tanya je dievča mojich snov, ver mi,“ ukázal svoje biele zuby v dokonalom úsmeve. Vicky pokrútila hlavou a spoločne vyšli von. Na terase už bol prichystaný gril, na ktorom bolo poukladané mäso, na stole bolo pitie, jedlo rôzneho druhu. Vicky sa privítala s dievčatami, s ktorými sa ešte nestihla a zapojila sa do zábavy, ktorá každou minútou stúpala.


We're like na na na, then we're like yeah yeah yeah. Always like na na na, then we're like yeah yeah yeah..,“ Vicky sedela na hojdačke zakrytá hrubou dekou vedľa Nialla, ktorý hral na gitare a spieval spolu s chlapcami. Bolo niečo okolo pol noci a oni sedeli okolo ohňa, Vicky s Niallom na hojdačke, Liam s Dan a Loui s El sedeli na dlhej lavičke, Harry s Tanyou sedeli v tesnom objatí na ďalšej lavičke a Zayn bol zvalený na lehátku pod dekou. Celý večer sa smiali, zabávali, uťahovali si zo seba navzájom a Vicky si priala aby táto noc nikdy neskončila.
„Takže ako to je teraz medzi vami Hazza a Tan?“ prerušil ticho Liam, keď dospievali. Naklonil sa cez Louiho aby lepšie videl na tých dvoch zaľúbencov.
„To by aj mňa zaujímalo,“ zaškerila sa Vicky a čakala na odpoveď.
„Dobre, dobre. Nezízajte na nás všetci ako na nejakých vrahov,“ nervózne sa zasmial Harry a pozrel na Tanyu. Tá jemne prikývla a oprela sa o jeho plece. „Áno, sme spolu,“ potvrdil vec, ktorú nikto nevyslovil nahlas, no všetci na ňu mysleli.
„No hurá!“ vykríkla Vicky a zatlieskala. Tanya prevrátila očami nad jej reakciou a radšej Harryho pred všetkými pobozkala.
„Tak sme sa tu pekne popárovali,“ pousmiala sa Danielle. No v tom jej padol pohľad na Zayna. „Len náš ňuňu Zayn ostal sám,“ jej úsmev vystriedal smutný výraz.
„No či ostal sám, to by som celkom netvrdil,“ zašepkal Loui tlmene do deky.
„Tomlinson ty čuš,“ Zayn sa nadvihol a hodil do neho vankúš, ktorý mal pod hlavou. Na Zaynove nešťastie sa netrafil do Louisa ale do Eleanor.
„Malik, tak toto si nemal!“ rozkričal sa Louis a šmaril vankúš nazad.
„Mrkva sklapni a El, prepáč.“
„Nesklapnem! Ty si choď radšej naprávať svoju ofinku a vyvolávať tej svojej Karine!“ Loui vyplazil svoj dlhý jazyk a všetci nečakane pozreli na Zayna.
„Karina? Aká Karina?“ vyzvedal Liam.
„Žiadna!“ odvetil a deku si vytiahol až k nosu. Jediné čo mu bolo vidno boli oči, ktorými nenávistne prebodával miesto, kde sedel Louis.
„Žiadna, žiadna. Tak potom trpíš samomluvou a do vypnutého mobilu hovoríš “Áno Karine, aj ja ťa ľúbim. Aj ty mne chýbaš“,“ Louis napodobnil Zaynov hlas a pridal k tomu výraz čistého blázna. Vicky s Niallom sa nekontrolovateľne smiali, dokonca si ani nevšimli, že sa Zayn postavil a vošiel do domu.
„Vy ste k sebe navzájom takí odporní,“ pokrútila hlavou Vicky. Občas vážne nechápala ako sa chalani dokázali navzájom znášať. Ona by to pravdepodobne nezvládla.
„Sme, ale robíme to len z lásky,“ zazubil sa Harry.
„Vážne si neviem predstaviť čo by som robil bez Tommovho bláznovstva, Harryho nahoty, Niallovho bláznivého smiechu a Zaynovho narcizmu. Títo blázni sú proste moja rodina. Aj keď si niekedy lezieme na nervy, robíme si navzájom napriek, stále to je z lásky. Týchto bláznov by som nevymenil za nič na svete,“ skonštatoval Liam a Vicky musela prikývnuť. Boli spolu takmer každý deň. Mali spoločný dom, spoločné hobby a aj prácu. Spájalo ich toľko vecí a pritom boli všetci tak rozdielni.
„Obdivujem vaše kamarátstvo, vážne. Stojíte pri sebe v tom dobrom aj zlom. Ste si ako bratia, však?“
„Nie AKO bratia. My SME bratia,“ spresnil Harry.

Niall
„Ideme hore?“ opýtal sa Vicky, ktorá bola opretá o jeho hruď a čím ďalej, tým menej klipkala viečkami. Von ostali už len oni s Liamom a Danielle, ktorí sa pošepky rozprávali. Konečne po dlhšej dobe boli spolu. Danielle mala niekoľko vystúpení mimo Londýna a Liam bol celý čas zatvorený v štúdiu, takže nikto sa nečudoval, keď sa tí dvaja od seba celý večer nepohli.
„No môžeme. Mám pocit, že každú chvíľu zaspím,“ zašepkala a ústa sa jej otvorili dokorán vo veľkom zívnutí. Rozlúčili sa s dvojicou sediacou na lavičke a odišli do domu. V izbe sa Niall len v pyžamových nohaviciach a Vicky v jeho veľkom tričku, zašili pod teplú perinu v tesnom objatí.
„Kedy odchádzate?“ opýtala sa potichu Vicky. Ležala na Niallovej hrudi a počúvala ako mu tlčie srdce.
„V Pondelok ráno,“ odvetil neochotne. Keď si predstavil, že mu ostáva už len necelý týždeň, ktorý bude môcť stráviť s ňou, v hrdle mu navrela obrovská hrča. Čakal ich mesiac odlúčenia, telefonáty cez skype, ktoré možno nebudú tak často kvôli časovému posunu.
„Pondelok ráno,“ vzdychla si. „Ako dlho to budete preč? Mesiac?“ opýtala sa. Zjavne si myslela, že Niall nezačul ako sa jej zatriasol hlas. Hladil ju po pleci a mlčal. „To zvládneme. Nie je to až tak dlho,“ cítil ako pokrčila plecami.
„Nie, nie je,“ súhlasil. „Ale teraz spi. Máš za sebou ťažký deň,“ pobozkal ju do vlasov a pozrel na strop.
„Niall?“
„Áno?“
„Ľú..bim.. ťa,“ jemne vzdychla a spokojne si odfúkla. Pousmial sa, no do očí sa mu tlačili slzy. Mesiac odlúčenie kým budú v Amerike. Áno, to zvládnu. Ale čo ten pol rok, čo budú koncertovať po Európe a Austrálii? To už nebude také jednoduché. Mal by jej to povedať čím skôr, no nejako sa na to necítil. Nedokázal na to sám pomyslieť, nie to ešte zvládnuť Vickynu reakciu.
Poviem  jej to keď sa vrátime z Ameriky. Dohodol sa sám so sebou v duchu.

22 komentárov:

  1. POLROK?! OMG!!! Z toho nedýcha nič dobré :( Ale krásny diel... Milujem to!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. už som ťa chcela dať do hľadaných osôb! :D krásny diel, tá predstava ako sedia pri ohni a rozprávajú sa, ako rodina.. na toho Zayna som zvedavá o.O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ty sa máš čo ozývať! :D Na teba tiež musí človek čakať 3 dni ! :D
      ďakujem :) veľmi živo si ich viem predstaviť ako tam sedia :) chcela by som niečo také zažiť :(
      haaaa Zayn :D uvidíme no :)

      Odstrániť
    2. too... to je iné! :D ale tvoje je oveľa lepšie od môjho a je to s Niallom takže!! :D je to o poznanie horšie, keď čakám :D už aj narcis by si mohol nájsť nejaý tulipán :D :))

      Odstrániť
    3. že tulipán :D :D ešte neviem ako to s ním vymyslieť joj :/ :D
      a nie je to iné! :D

      Odstrániť
    4. je to iné!:D varujem ťa, neviem aký je rozsah komentárov, lebo sa viem hádať dlho :-* snáď som pomohla potom :)

      Odstrániť
  3. wo-o-oo, that's what makes it beautiful!!! :) pretty exciting :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow no tvoj blog citam dost kratku dobu ale musim povedat ze je to fakt amazing, perfect and beautiful. a tym zaynom si ma fakt zarazila kedze sa volam karina :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jej ďakujem veľmi pekne :) ta ja som šikovná :D jedna baba čo to číta sa volá Tanya (teda tak ju prezývajú) a teraz ty si Karina :D to je šťastie :D

      Odstrániť
  5. :O Pulrok ?!?!?! Jaaaj to sem zvedava co se stane , stejne jako Di nevestim nic dobryho :/ ..... To bude zase naky drama :D <3 <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Och,, od včera som na tvoj blog klikala raz za hodinu, či si nepridala ďalšiu časť :-D
    Tešila som sa ako malé decko na ďalšiu kapitolu ako aj teraz na číslo 34 ;-)
    Krásne-Mims-

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Takze ja za chvilinku odjizdim a vratim se za 3 dny , takze koukej napsat co nejvic casti at mam pak co cist :D :D :D Stejne nwm jestli to vydrzim xD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fu Lenka, uvidím koľko sa mi podarí dať ... :) ale vydržíš :)

      Odstrániť
  8. Áno Ivi bola to zase jedna úžasná časť ALE polnoc sa nepíše osobitne ale spolu!!! :D bolo už okolo polnoci sa píše! :D vieš musím ti aj niečo vytknúť aby si nebola taká namyslená :D ;) :-* -Lenčiči-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dobre Lenčič, už budem vedieť ;) a ďakujem za upozornenie :-* Ja a NAMYSLENÁ?! :D To máš z kade prosím ťa?! :-*

      Odstrániť
  9. ale neboj sa som si robila srandu :D nz ;) :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť