Forever young 35.


James Nerdan včera ráno predstavil verejnosti svoju novú asistentku a kolegyňu zároveň, mladú Vicktoriu Linzovú, ktorú verejnosť pozná najmä ako priateľku známeho speváka pop skupiny One Direction, Nialla Horana. Z mladej priateľky Horana sa vykľula veľmi nadaná fotografka, ktorú si všimol práve módny fotograf James Nerdan, ktorý patrí medzi britskú elitu. No ako sa podarilo mladej Vicky dostať sa z knižnice v centre Londýna až k Jamesovi? Pomohol jej k úspechu jej priateľ? S touto informáciou sa vynárajú ďalšie otázky: Je Victoria s Niallom len kvôli úspechu? Chce sa cez neho dostať do vyššej spoločnosti alebo ho skutočne miluje? Na naše otázky pozná odpoveď len ona sama a my sa pokúsi...
„Nepočúvaj to prosím ťa.“ Hlas moderátorky stíchol a obrazovka televízie zhasla. Niall si sadol k nej a uprel na ňu svoj pohľad.
„Dávajú to všade. Pretriasajú to v každej relácií,“ pokrútila hlavou. Od včerajšieho poobedia toho o sebe napočúvala naozaj dosť.
„Kašli na to. Stala si sa slávnou, tak si okamžite vytvárajú rôzne závery.“
„Ale najhoršie na tom všetkom je, že majú z časti pravdu,“ vzdychla si. Telom sa k nemu otočila, kolená si skrčila pod telo a začala sa hrať so šnúrkou, ktorá visela z Niallovej kapucne. Cítila Niallov nechápavý pohľad, no ona neodtŕhala zrak od svojich rúk. „Keby nebolo teba a El, nikdy by som sa nedostala k Jamesovi.“
„To nie je pravda. Ja som spravil jedine to, že som tie fotky poslal El, a ona ich mu ukázala. No inak sme nespravili vôbec nič. To aký máš talent si mu ukázala sama, keď si bola na tom pohovore. Nebola to žiadna protekcia, nič. Takže sa nad tým netráp, dobre?“ Jemne prikývla, no oči neodtŕhala od šnúrky. „Ale aj mňa trápi niečo z toho, čo hovorila tá moderátorka,“ prehovoril po chvíli. Vicky zodvihla zrak a začudovane a neho pozrela. Na Niallovej tvári pohrával úsmev, no snažil sa rozprávať vážnym hlasom. „Vieš... či nie si so mnou len kvôli tomu, aby si sa dostala do lepšej spoločnosti.“ Vicky ochabli ruky, spadli jej do lona, no ona mala chuť mu jednu vylepiť. Vedela, že to myslel ako vtip, no jej sa to dotklo.
„Áno, prepáč ale je to tak. Myslela som, že to s tebou ešte chvíľu potiahnem, no keď si na to prišiel sám, neostáva mi nič iné, len sa s tebou rozísť,“ odvrkla sarkasticky.
„Teraz si robíš srandu, však?“ opýtal sa neisto.
„Ty musíš vedieť,“ pokrčila plecami a odvrátila sa od neho. Pohľadom prepaľovala televíziu a nedokázala uveriť tomu, že to Nialla čo i len napadlo.
„Vick?“ neistý tón v jeho hlase sa znásobil.
„Čo je?“ opýtala sa nevrlo.
„Je to pravda?“
„Nikdy som si nemyslela, že ti budem nadávať, ale ty si taký DEBIL! Áno, áno, som s tebou lebo sa chcem dostať do vyššej spoločnosti a nie kvôli tomu, že ťa ľúbim a neviem si bez teba predstaviť už ani deň. Určite to bude tak!“ vykríkla a postavila sa pred neho. Pochodovala po obývačke a rozhadzovala pri tom rukami. „Pre Boha, veď na začitku som poriadne ani nevedela kto si! Bol si pre mňa úplne cudzí chalan, ktorý spieva v nejakej skupine, do ktorej je moja mladšia sestra platonicky zamilovaná!“ Od zlosti nevedela či má nadávať alebo má plakať. „Niall, myslela som, že taký názor o mne má len tvoj brat, no ako vidím, zjavne ho máš aj ty,“ povedala odmerane. Hodila sa na pohovku a nechala slzy nech jej vykuknú z očí.
„Vicky, ja som to tak nemyslel. Nemyslím si o tebe, že ma využívaš ani nič podobné. Len som si z teba uťahoval. Prepáč mi to,“ opatrne sa k nej nahol. Keď videl, že sa neodtiahla, posunul sa ešte bližšie. Pobozkal ju na krk a čelom sa oprel o jej útle plece.
„Ani si nevieš predstaviť ako to bolí! Celý svet si o mne myslí, že som s tebou len preto aby som sa zviditeľnila, a teraz to povieš ešte aj ty!“ hlas sa jej triasol a v hrudi cítila obrovkú hrču, ktorá jej zvierala srdce. Otočila hlavou a hľadala jeho oči. „Milujem ťa! Milujem tie tvoje veľké okále, tvoje pery. Milujem tvoje neposlušné vlasy, tvoj úsmev, tvoj smiech. Mne je jedno či si slávny spevák z One Direction, alebo si proste len Niall Horan z Mullingaru. Chápeš?“
„Chápem!“ prikývol a usmial sa.
I love you,“ zopakovala pošepky.
I love you too, my princess,“ odvetil a vpil sa do jej pier.

„Čo si mám obliecť?“ stála pred šatníkom len v spodnom prádle a nevedela sa rozhodnúť.
„Ja by som bol najradšej keby si ostala takto, ale to by sa ti asi nepáčilo,“ ozvalo sa spoza nej. Niall sedel na stoličke od písacieho stola a hľadel na svoju priateľku, ktorá si nevedela vybrať čo si má obliecť do clubu.
„Haha,“ zasmiala sa a hodila do neho staré tričko, ktoré ležalo na zemi jej šatníka. Ešte chvíľu premýšľala, kombinovala, až sa nakoniec rozhodla. Čierna skladaná sukňa s jemnou potačou kvietkov, biele tielko, lodičky s otvorenou špičkou a na vrh čierny svetrík. Pridala visiace náušnice, náhrdelník v tvare sovy, hrubý náramok a jednoduchý make-up.
„Wow,“ zahvízdal Niall, keď sa pred neho postavila upravená.
„Môže byť?“ opýtala sa s úsmevom a spravila otočku na mieste.
„Kto si a čo si spravila s mojou Vicky?“ postavil sa a pristúpil k nej.
„Ja som to zlá časť Vicky, ktorá má rada zábavu a netrápi ju nič iné iba to, či má dobrý make-up,“ žmurkla sa neho. „A tvoju Vicky – čiže tú slušnú časť som zatvorila do skrine. Tam jej bude dobre,“ zasmiala sa.

Stáli pred clubom, čakali na Harryho a Tanyu. Vickyne srdce bilo do rytmu hudby, ktorá sa ozývala z vnútra a Vicky sa nevedela dočkať, keby vstúpi na parket. Milovala ten pocit, keď sa oddala hudbe. Pocity, myšlienky, svet okolo nevnímala a netrápilo ju nič. Milovala ten pocit, keď sa nachádzala v mase tancujúcich tiel. Milovala basy hudby, ktoré ňou otriasali, až mala pocit, že každú chvíľu odpadne.
„No konečne! Už som myslela, že pôjdeme bez vás,“ nervózne zakývala na Tanyu a Harolda, ktorí sa k nim blížili.
„Vicky, čo si nervózna?“ zasmiala sa Tanya a objala ju.
„No teda Vicky. Vyzeráš skvelo,“ Harrry nahodil uznanlivý výraz a nedokázal spustiť oči od hej dlhých nôh.
„Harold, kroť sa. Ja som šťastne zadaná a tvoja priateľka stojí neďaleko teba,“ buchla ho do ramena miniatúrnou kabelkou, no zasmiala sa.
Do vnútra ich pustili bez problémov, nemuseli si ani vyčakať v rade. Bodyguard – Kellan, ako sa Vicky dozvedela, bol totiž Harryho známi. So smiechom sa usadili v rezervovanom boxe, objednali si a zábava sa mohla začať.

„Tanya, ideme!“ zakričala kamarátke do ucha. Stačila táto veta a na Tanyinej tvári sa rozlial úsmev. Trochu pripitý, ale bol to úsmev. Obe sa postavili a bez toho aby sa čo i len pozreli na Nialla a Harryho, odišli na parket.

Niall
„Videl si už niekedy Vicky v takomto stave?“ opýtal sa ho Harry a ukázal na Vicky. Tá tancovala spolu s Tanyou v dave ľudí.
„Nie, nevidel,“ priznal. Takto baviť sa ju teda vážne nevidel. Vlnila sa v rytme hudby, nepozerala sa na to, kto si čo o nej myslí. Proste si užívala tak, ako to vyhovovalo jej. „Neviem ako ty Styles, ale ja sa k nim idem pridať,“ zasmial sa a odišiel z boxu. Pretláčal sa pomedzi ľudí a pristúpil k Vicky. Tá si ho ani nevšimla, pokým nepriložil dlane na jej boky. Prekvapene sa strhla, no keď videla, že to je len on, usmiala sa.
Hodiny plynuli, hudba hrala, alkohol prúdil v ich žilách a oni si užívali. Tancovali, bozkávali sa a vlnili sa na parkete tak, akoby im patril celý svet.

35 komentárov:

  1. super Ivuš ako vždy :) Tancovali, bozkávali sa a vlnili sa na parkete tak, akoby im patril celý svet. tá veta sa mi strašne páči, podľa mňa si presne vystihla tú situáciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj :D ... chcela by som sa opýtať či vieš robiť s twitter-om?? hmmm?? ... a tie poviedky sú úžasné :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, áno trochu viem :D
      a ďakujem

      Odstrániť
    2. lebo by som sa chcela vedieť že ako zistím či ma ten koho som followla, či ma followol tiež?? hmmm? ...

      Odstrániť
    3. Tak si klikni na svoj profil a tam zase klikni na 'Followers' a tak to budes mat :-) alebo na hornej liste ako mas za ' home' tak vedla toho mas ze ' @conect' alebo nieco na c (nepamatam si jak sa to vola) a tak to budes mat tuez napisane :-P

      Odstrániť
    4. OK ďakujem :D

      Odstrániť
    5. Kdyz des na profil toho cloveka tak kousicek od fotky je i napsano ,,Follow you ´´ :) takze se staci kouknout na profil te osoby ;)

      Odstrániť
    6. aha super ... ďakujem veľmi pekne :D

      Odstrániť
    7. a ešte by som sa chcela spýtať, že ako si môžem niekoho pridať ku "followers"?? hmmm?? :D

      Odstrániť
    8. klikneš na profil dotyčného a tam nájdeš tlačítko "Follow" :)

      Odstrániť
    9. ale keď dám "follow" tak sa mi pridá ku "following" a keď chcem aby bol aj pri "followers"? :D

      Odstrániť
    10. aha už nič už viem :D ... ale ďakujem za pomoc :D

      Odstrániť
  3. arghhhh!! čítam to od začiatku, no ani raz som nekomentovala :/ ale proste teraz mi to nedá, važne brutálne dobre píšeš :D :) a táto kapitola.. do zadku, fakt dobrá! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ku komentáru k I want- nebudem sa hnevať, čo si šiši?
    k tejto časti- neskutočné, nádherné.. ten vzťah, čo má Vicky s Niallerom.. krása krása.. dievča obdivujem ťa.. love yaa! ♥ :) a neželaj si ma, ak im to prekazíš :P ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :-* :-* lebo ja to mám už od začiatku tak naplánované, že proste ona sa opije a niečo sa stane (hups asi som veľa prezradila :/ :D) ale ako tak pozerám, tak dosť veľa báb to tiež píše tak..:/ a sa bojím, že kým sa ja k tomu svojmu hlavnému bodu dostanem, tak potom ma budú obviňovať, že som kopírovala..tak som rada, že sa nebudeš hnevať :-*
      ďakujeeeeeeeeeeeeeeeem :) love ya 2 :-* uuuuuf, tak to potom mám utekať, keď to nedopadne dobre? :/

      Odstrániť
    2. určite ťa nebudú obviňovať, že kopíruješ, elbo ja som si istá že ty tam dáš niečo také, že si nikto nevšimne, že v inej poviedke je niečo o opíjaní ;)
      nie, utekať budeš len vtedy keď prestaneš písať toto majstrovské dielo :*

      Odstrániť
    3. tak raz bude musieť prísť koniec no :/ :D budeš sa s tým musieť zmieriť :-* :D

      Odstrániť
  5. Brutálne píšeš Ivi.. krááásne to je :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Táto poviedka je úžasná klobúk dole si úžasná spisovateľka ;) ja tou to poviedkou úplne žijem,, úžasná je dúfam že nidky neskončí :D :D :D máš môj obdiv :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem velmi pekne...ani si nevies predstavit ako ma potesil tvoj komentar...naozaj dakujem :-)

      Odstrániť
    2. Nie je začo ja sa už tak teším na další diel :D :D

      Odstrániť
    3. bude za takú pol hodinku - hodinku :)

      Odstrániť
  7. wow fakt super good job, girl :-) je to fakt super awesome :-) karin

    OdpovedaťOdstrániť
  8. been U in hurry? :D sooooo maaaanyyyy mistakes :) but, :D I feel a little autobiographic from that part :))
    :* naaajs, lil' princess ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. yeah :D hej ponáhľala som sa :D a aké tam mám chyby? :O až tak veľa som ich nenašla! :/ :D
      a hej tie autobiografické črty tam naozaj sú :D čo ti poviem :D
      thank you :-* :)

      Odstrániť
  9. Takze takze takzeee :D :D Slecinko zase UZASNY <3 A jako co se stane kdyz se opije :D ??? ..... :D Proste kazdej den to hlidam a koukam kdy uz bude dalsi :D ve skole deme na PC a ja to hledam na googlu ( uz to umim najit hned :D ..) a proste nedokazu si uz predstavit zivot bez tyhle story <3 <3 proste ze ty jsi ,,Pan´´ <3 <3 Leni_lover_1D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale zase až také "úžasné" to Lenka nie je ;) takže ty takto?! :D namiesto toho aby si sa učila čítaš poviedku?! :D tss...asi prestanem písať, keď sa neučíš! :D

      Odstrániť
  10. óch ty si z Niallka spravila takého žiadúceho muža, že slintám :D :D len sa bojím, čo sa stane :O :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neslintať! :D on je môj!!! :D :D :D :D :D
      neboj saaaaaaaaaa :) až také hrozné to nebude :)

      Odstrániť
  11. ách ani nevieš ako si prajem mať taký talent ako ty ! :) Tak prekrásne ako ty píšeš,som nevidela ešte nikoho..Máš môj obdiv :) Ked raz vydáš knihu,budem stáť prvá v rade aby som si,hu kúpila :) Nenormálne sa teším na ďalšie a ďalšie časti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neblázni, nemám žiaden talent :) určite ho máš aj ty :) ale ďakujem veľmi pekne :)

      Odstrániť
  12. Paso # 4: Decide cunto tiempo deseas seguirNo debes seguir este tipo de dieta por un in fiber, while the South Beach Diet is low in fiber
    in its initial phase. Quemando Y Gozando Sobre una dieta Conoce el
    mtodo real para adelgazar en poco tiempo!


    En cuarto lugar ... no hay ningn cuarto lugar. Simplemente disfrute el principio.

    Podras perder peso en las primeras semanas. Pero recuperaras los kilos que hayas perdido una vez que dejes la dieta.
    Quemando Y Gozando Pdf Los siguiente que debes averiguar
    es cunto tiempo es recomendable seguir la dieta
    una dieta de jugo de limn no debe hacer 100 repeticiones en menos de 5 minutos.

    OdpovedaťOdstrániť