Forever young 41. - Part 2.


„Rayen,“ povedala s úsmevom. Chalan jej úsmev opätoval.
„A ty musíš byť tá slávna Jamesova asistentka, ktorú poznám ako Tanyinu najlepšiu kamarátku. Vicky, však?“ opýtal sa aj keď odpoveď vedel. Vicky prikývla a odpila si zo šampanského.
„Poznáš sa s Jamesom osobne?“ zaujímala sa. Nepripadal jej ako jeden z tých fanatikov, ktorý všade behajú s fotoaparátom, a taktiež jej nepripadal ako nejaká mladá hviezdička s bohatými rodičmi, ktorý ho donútili sem ísť.
„Osobne sa s ním nepoznám, ale moja sestra áno,“ odvetil a Vicky sa nechápavo zamračila. Rayen ju chytil jemne za rameno a otočil. Ukázal medzi Jamesove modelky, ktoré sedeli v kúte galérie. „Terrie je moja staršia sestra,“ vysvetlil a zamával jej. Terrie s prekvapeným výrazom odkývala.
„Vidím, že ti dochádza šampanské,“ ukázal na jej poloprázdny pohár. „Daj, donesiem ti,“ zobral jej ho z rúk a bez toho, aby počkal na jej reakciu odišiel k baru. Kým Vicky čakala na ďalšiu dávku sladkého alkoholického opojenia, rozhliadala sa po galérií, či neuvidí svoje kamarátky. Po pár minútach ich zbadala stáť pri dverách, ako si obliekajú kabáty. Rozbehla sa k nim a musela sa sama na seba zasmiať. Opitá behala na jedenásť centimetrových podpätkoch po galérií ku kamarátkam.
„Tan! El! Kam idete?“ opýtala sa zadychčane.
„Vick, zlatko, prepáč, ale mne je strašne zle. Musela som niečo zjesť a mám pocit, že každú chvíľu tu všetko ovraciam. Prepáč,“ smutne sa ňu pozrela El.
„Och nevadí. Choď to domov vyležať. Dúfam, že ti bude zajtra lepšie,“ usmiala sa a objala ju. Následne aj Tanyu, ktorá keď zbadala blížiaceho sa Rayena rýchlo schytila Eleanor za ruku a vyšla s ňou von.
„Tanya asi nebola veľmi nadšená z mojej prítomnosti, že tak rýchlo zdupkala,“ poznamenal, keď k nej pristúpil.
„To už neviem, ale viem, že Eleanor bolo zle,“ pokrčila plecami, zobrala si od neho podávaný pohár a spoločne sa oddali víru alkoholu a zábavy, ktorá začala po polnoci stúpať a stúpať.

„Nejdeme sa prejsť?“ zakričal jej do ucha cez ohlušujúcu hudbu. Z premiéry na úrovni sa po polnoci stala viac ako obyčajná party. Vicky s úsmevom prikývla, schmatla ho za ruku a ťahala cez dav tancujúcich tiel von. Vyšli na chladný nočný vzduch, nasiaknutý mestským smogom, prechádzali uličkami a Vicky sa smiala. Tak ako vždy, keď bola opitá.
„Počkaj, stoj, bolia ma nohy,“ zastala, oprela sa o chladný múr tehlovej budovy a zhlboka sa nadýchla. Rayen pristúpil k nej, rukami sa oprel vedľa jej tela a nahol sa k nej. Vicky zodvihla hlavu a zadívala sa do jeho žiadostivých očí. Len pár centimetrov, šepkalo jej zlomyseľne jej vnútro. Nahla sa bližšie k nemu a Rayen prekonal tú pár centimetrovú vzdialenosť, ktorá ich delila. Žiadostivosť, ktorú mal v očiach bola nič oproti tej, s ktorou sa prisal na Vickyne pery. Jemne ju ukúsol do spodnej pery, čím si umožnil voľný vstup do jej úst. Vicky zápasila s jeho jazykom, ruky mu vplietla do hnedých vlasov a pritlačila sa k nemu najtuhšie ako vedela. Rayenove ruky skúmali útroby jej tela pod šatami, a jeho pery pomaly prechádzali po jej sánke, krku, kľučnej kosti až do výstrihu.
„Rayen,“ vzdychla slastne. Čo to stváraš? Čo to robíš?! Kričalo na ňu jej “ja“, ktoré nebolo ešte dostatočne ovplyvnené alkoholom. Zbláznila si sa? Toto spravíš Niallovi? Čo keď vás niekto uvidí? Behalo jej hlavou. Z jednej časti bola na seba nahnevaná, no dotyky a bozky, ktorými ju Rayen obsypával jej chýbali. Toto bolo to, čo potrebovala. Vášeň, erotika, dobrodružstvo. Nialla milovala, úprimne a veľmi. No takýto pocit slobody a nezbednosti jej on ponúknuť nemohol. Miluje ťa najviac na svete a ty mu spravíš toto? Vieš si predstaviť ako ho to zničí, keď sa o tomto dozvie? Okamžite s tým prestaň! Sama nechápala, čo vlastne robí.
„Rayen... prestaň,“ snažila sa ho odtlačiť od seba, no to nepomáhalo. Bol silnejší ako ona. Pritlačil ju ešte viac k stene a opäť ju pobozkal. „Rayen, počkaj,“ krútila sa a jeho dotyky jej začínali byť nepríjemné.
„Na čo? Vicky viem, že to chceš,“ zašepkal zvodne a ďalej jej bozkával krk.
„Rayen, prestaň. Ja mám priateľa..“
„Ktorý je tisícky kilometrov odtiaľto,“ dokončil za ňu.
„Rayen!“ vykríkla a rukami sa mu zaprela do hrude. A máš čo si chcela, vykričala sa. No to, že ju Rayen nechcel pustiť nebolo to najhoršie. Stáli na kraji slepej uličky, do ktorej náhle niekto vošiel. Bola tma a Vicky videla iba obrys tela. Neznámi ticho stál a rukami niečo robil. Razom Vicky oslepil blesk. A ďalší, ďalší a ďalší.
„RAYEN! Pusť ma, okamžite ma pusť!“ začala panikáriť. Slzy jej tiekli prúdom keď sa jej konečne podarilo vymaniť z jeho tuhého zovretia. Rýchlo si zapla rozopnuté šaty a rozbehla sa za neznámym. No bola to márna snaha. Dotyčný bol dobrý bežec, ktorého neobmedzovali 11 centimetrové opätky. Keď po pár metroch zistila, že je to márne, sadla si na najbližšiu lavičku, ponorila hlavu do dlaní a rozrevala sa ako malé dieťa.

„Pane Bože, čo za blázna zvoní o pol 4 ráno?!“ začula Tanyin namosúrený hlas. V zámku zašuchotal kľúč a dvere sa rozrazili. Vicky ticho stála, s rozmazaným make-upom, roztrhanými šatami a rozstrapatenými vlasmi. „Vicky?“ vydýchla prekvapene. „Čo sa stalo?“ Vicky neodpovedala, len sa jej vrhla okolo krku a vypustila zo seba vzlyky, ktoré už nedokázala zadržiavať.

36 komentárov:

  1. bože ! niee prečo ? prečo ??? presne táto časť zodpovedá dnešnej mojej depresívnej nálade,,, rúti sa všetko a aj táto story sa zamotáva :/// ale aj tak si to napísala fantasticky
    Paťa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neospravedlňuj sa lebo nemáš za čo ... každý má občas depku ;) momentálne ju mám ja..

      Odstrániť
    2. ouč..a prečo, keď sa smiem spýtať? :/

      Odstrániť
    3. ach,,, všetko ide neako dole vodou :/ :((( ale dnes to bolo už lepšie ;)

      Odstrániť
  2. :/ ale no ták Vicky jak si to mohla Niallovi udělat ? :// NO doufám že to dopadne dobře.... :) Prosííím další

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prepáč, ďalšia bude až cez víkend..neviem či sa mi podarí dať zajtra, ale keď nie, tak v sobotu bude určite :)

      Odstrániť
  3. nahnevala si ma! mooc :(( chúďa Niall, veď ho to zlomí..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Victoria ty suka! Ako si mu to mohla urobiť!! :'( :( Toto ho zničí :(
    Ale pekne napísane, opäť napínavé
    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. oh my carrot! úprimne? nádherná časť.. nie som mrcha, ale.. proste tie tvoje opisy milujem.. :-* pod vplyvom alkoholu robíme veci, ktoré sú "out of control".. dosť môjho vykecávania.. šup šup ďalšiu ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :-* presne...vtedy robíme veľmi zaujímavé veci:D

      Odstrániť
  6. ČO-ŽE? O.o ja nedýcham! neskutočne je to dokonalé ááááá ♥ bože, chudák Niall! :/ už teraz som mala slzy v očiach, nabudúce ma asi vážne rozplačeš! :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. it remainds me something :)..... summer 2011 :) if you know, what I mean :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. yeah, I know what do you mean...i heve been inspirated by that..:P

      Odstrániť
    2. I thought so :) but little less journalists ;)

      Odstrániť
  8. Čo? To asi nemyslíš vážne!!
    Nieeeeeee :-(
    Zrútil sa mi svet už teraz :-D
    Oooch, jak to uvidí v novinách Niall chudáčik :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ooou maj gat..chuda Niall, ked sa to dozvie..ach bože :((( ale je to napínavé, nech je tu už dalšia časť!.. :):(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Iv (môžem ťa tak volať? :D) ja ťa absolútne zbožňujem! Ako to robíš, že pridáš vždy takú časť, čo sa hodí k mojej momentálnej nálade? :) Really, I love ya!♥ S týmto si vo mne vzbudila protichodné pocity. Na jednej strane úplne úžasný úspech s fotkami (áááááá :D paráááda :D) a na druhej strane si viem presne predstaviť ako sa Vicky cítila, keď ju ten hnusák pritlačil o stenu a niekto ich vyfotil. Rayena by som opľula! Hnusáka hnusného :D ... Prepáč, že ti tu vypisujem takéto dlhé komentáre, ja už som si aj povedala, že ti nebudem vždy opisovať všetky moje pocity, ale to sa nedá. :D :D Keby si to neurobila také reálne, tak by som nemala slzy na krajíčku. :D :D Už sa nemôžem dočkať pokračovania. :D :D ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasné, že ma tak môžeš volať ;) heej?! a vieš, že aj ja ťa zbožňujem? ;-* presne tak ;) tie pocity si presne vystihla v tomto komentári ;) a vôbec mi nevadí, že ich píšeš také dlhé, mňa to neskutočne poteší, keď aj s Tanyou pridáte také dlhé komentáre ♥♥♥ a práve preto vás zbožňujem ;)..a na to pokračovanie by som sa až tak netešila :/ ;)

      Odstrániť
    2. :D :D tak to som rada :D lebo sa mi to meno neskutočne páči :D ... ja teba viac :* :D ... nevadí? :D ja som sa bála, že ti to bude prekážať :D ale keď nevadí, tak sa nebudem krotiť :D :D ... oú, to znie ako nejaká zlá predzvesť :( ale keď ja sa nemôžem dočkať toho ako sa to všetko vyvinie... dnes som napr. celý deň premýšľala nad tým aké ma Vicky šťastie v nešťastí... Zomrel jej otec, ale v podstate sa vďaka tomu dostala do naj mesta na svete... má najúžasnejšieho chlapca, ale málo súkromia... a teraz ten profesionálny úspech a "pád" s Rayenom :( ... všetko sa to priamo úmerne dopĺňa :D óch, ty ma vieš tak napínať :D vážne som zvedavá čo sa stane :D :D ♥

      Odstrániť
  11. mááááj got :O slzy v očiach ale že totáál :/ chúúďa blondiačik :( ... neskutočne sa teším na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ale zase az tale dramaticke to nebolo aby ste vsetky plakali :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bojím sa, že dramatické to ešte len bude, keď o tom bude vedieť Niall :/ :D

      Odstrániť
    2. To mas teda pravdu..ale ved uvidite ako to bude :-)

      Odstrániť
  13. Par dni sem se sem nedostala a asi jeste nedostanu ale uz sem docetla vse co jsem nestihla a proste ,,Aaaaaaa'' a ted si to zamotala a ja , ja , jaaaaa >_< Dalsiii <3

    OdpovedaťOdstrániť
  14. WoooOooooOoooOOW :D Na nič iné sa nezmôžem ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ojoojjj...ja som vedela, že sa niečo stane! :D :/ a toto je fakt blbé :/ no uvidíme šak ako to bude dalej .. ach jo :(

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja to super ty to vzdy napises dokonale ale teraz ma najviac zaujima co na to povie Niall som strasne zvedava....len dufam ze sa nerozidu ci take podobne ale ako vzdy 'podla mna' to bude HAPPY END :D ;)a aj ja niekedy pisem dlhe komentare

    OdpovedaťOdstrániť
  17. dokonaláááá :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Dievča rozplakala si ma a dúfam že to skončí dobre. Prosím že to skončí dobre?? :/ Stefi

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Krásna časť :) Dokonalá!! :D

    OdpovedaťOdstrániť