Forever young 42.

Ospravedlňujem sa, že 1. som za uplynulé 2 dni nič nepridala, ale láááska je lááska :D 
                                     2. táto časť bude taká krátka, ale proste som si to takto rozplánovala ;)





„Vicky, povedz mi, že si zo mňa len uťahuješ.“ Hľadela na kamarátku s hrôzou v očiach a dúfala, že Vicky sa začne zrazu smiať a povie “Nachytala som ťa!“. No keď videla ten zmučený pohľad, ktorý na ňu hodila, vedela, že tu nejde o žiadnu skrytú kameru. „Prečo si s ním len išla?!“ jej krik naplnil celú miestnosť. Vicky sklonila hlavu a cítila sa ako malé dievča, ktoré karhajú. Hypnotizovala fľak na svojich šatách, ktorý vytvorili slané kvapky kvapkajúce z jej tváre.
„Ja neviem,“ povedala slabým hláskom.
„V každom prípade, musíš to povedať Niallovi,“ hovorila a pochodovala pri tom popred Vicky. Tá akonáhle to počula sa strhla. „No nepozeraj na mňa ako na vraha! Musíš mu to povedať osobne, skôr ako sa zo dozvie z médií!“ Tanya mala pravdu a Vicky to vedela.
„Ale ako?“
„Cez skype v žiadnom prípade,“ zamietla jednu z možností a Vicky vedela čo jej ostáva. „Budeš musieť odísť do Ameriky,“ dodala tichšie.
„Kedy?“
„No ešte dnes! Choď do sprchy, ja pripravím raňajky, dám ti čisté veci a zaplatím ti taxík. Ty pôjdeš rovno do ateliéru, tam počkáš na Jamesa a povieš mu, že z istých dôvodov musíš na dva dni odísť do Ameriky. Ja ti zatiaľ rezervujem letenku, ty pôjdeš domov, povieš mame, že chceš spraviť Niallovi prekvapenie, ktorý bude práve...“ zasekla sa a rýchlo premýšľala. „Ešte stále v Bostone. Vieš ako sa volá hotel, v ktorom bývajú?“ opýtala sa a bežala k skrini. Začala sa v nej prehrabovať, až nakoniec vytiahla nejaké veci pre Vicky. Vicky mlčky prikývla, zobrala si podávané veci, zatvorila sa do kúpeľne a pod prúdom horúcej vody sa opäť rozrevala.

Vošla do ateliéru, od ktorého mala ako asistentka kľúče, a zistila, že tam nie je sama. Bolo tam už pár modeliek, ktoré obskakovali buď ľudia z maskérne alebo stylisti. Vicky sa s falošným úsmevom pozdravila a zamierila rovno do Jamesovej kancelárie. Bez zaklopania otvorila dvere a vnikla dnu. Sadla si na koženú sedačku, sklonila hlavu do dlaní a potichu čakala. Zabratú do myšlienok ju po polhodine vyrušila modelka, ktorú mala zo všetkých najmenej rada.
„Vedela som, že tu budeš sedieť a premýšľať o svojom včerajšom úlete,“ zamrmlala Terrie, sadla si do Jamesoveho kresla a pohrávala sa s veľkou obálkou.
„Vidím, že tvoj brat sa už stihol pochváliť,“ odvetila s obrovskou gučou v krku. Terrie sa len zasmiala.
„Keby len pochváliť,“ nadvihla obočie a na tvári sa jej rozlial diabolský úškľabok. Hodila po Vicky obálku a počkala kým ju otvorí. Vicky z obálky vytiahla fotografie, z ktorých jej prišlo zle.
„Čo tým chceš dosiahnuť?“ opýtala sa a neodtŕhala zrak fotografie, na ktorej jej Rayen siaha pod šaty a bozkáva krk. Terrie sa postavila, pristúpila k nej, naklonila sa a hľadela jej do očí.
„Ak nepresvedčíš do dnešného večera Jamesa aby ma vyhlásil za hlavnú modelku kampane Victorias Secret, tieto fotky obletia celý svet, rozumela si mi?“ prepálila ju nenávistným pohľadom, vytrhla jej fotografie z rúk a odišla.

Takže, rezervovala som ti letenku o pol 1. Letíš priamo do Bostonu a budeš tam ooo.. ale ja neviem, proste tam budeš, keď tam budeš. Neznášam ten časový posun,“ rozčulovala sa jej Tanya do telefónu.
„Tanya, zruš tú rezerváciu.“
Prečo? Ty si mu to už povedala?“ začala kričať. „Hovorila som ti, že mu to máš povedať osobne!
„Nekrič po mne!“ zhúkla do telefónu a ľudia stojaci na zastávke po nej škaredo pozreli. „Nič som mu nepovedala. A možno ani nebudem musieť.“
Ako to?
„Keď presvedčím Jamesa aby bola Terrie našou hlavnou modelkou v nadchádzajúcej kampani tie fotky sa nedostanú na verejnosť.“
Počkaj, počkaj. Terrie? Z kade má ona tie fotky?
„Ona nás totiž odfotila. Myslím, že to mala na mňa pripravené.“
Nikdy som ju nemala rada! Ale, čo chceš s tým robiť?
„Presvedčiť Jamesa, čo iné? Keď to spravím, nikto sa to nedozvie.“
Vicky, ale nemyslíš, že by to bolo voči Niallovi nefér? Mal by to vedieť.
„Čo oči nevidia, to srdce nebolí,“ povedala, zrušila hovor a nastúpila do autobusu.

28 komentárov:

  1. presne to vyjadruje tú pochmúrnu náladu ktorú mám... ako vždy super :) ale rýchlo ďalšia, lebo ťa poviem Niallovi :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta preco ta nalada Angie? :O prepac dalsia budr az zajtra :-)

      Odstrániť
  2. Oooch už som netrpezlivá na ďalšiu časť..
    Bože ona je aká krava!! Oooch,zabila by som ju!! :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Len ju nezabijaj , pockaj do zajtra ;-)

      Odstrániť
    2. No dúfajme :-D Ale keď dačo zrobí ta za seba neručím :-D
      Mims

      Odstrániť
  3. ja som naozaj sviňa, keď sa mi páčia zápletky, však? :D prepáč :) :-**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie si, len mas rada zapletky :-)
      Btw: dakujem ti.k tomu komentaru k IW! Nemozem uverit, ze to uz skoncilo :-( :-( dufam, ze SU bude raz take dobre! :-* :-*

      Odstrániť
    2. tak dobre, tebe budem veriť :D :-* a nemáš za čo :) úprimne, ja tiež nemôžem uveriť, že keď prídem na ntb a prihlásim sa na blog tak nebude už žiadny názov I want.. :) dúfam, že sa ti to bude páčiť ♥

      Odstrániť
    3. Ver ver lebo to je pravda ;-) urcite sa mi to bude pacit, pretoze to pises ty!! :-*

      Odstrániť
  4. je to super.....podla mna by to Niall mal aj tak vediet aj tak by sa to neako dosvedel ked nie odnej ....a este kedy bude dalsia cast? .)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :-) on to bude vediet :-) len sa nechajte prekvapit ako sa to dozvie ;-) a dalsia bude az zajtra :-)

      Odstrániť
  5. preboha.. takááto.. on by to mal vedeť.. aj ked mu to asi zlomí srdce..ale nemože ho rpedsa klamať.. och joj.. :( ale inak je to skvelé :) a kedy dáš dalsiuu? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. On to bude vediet ;-) a dakujem a dalsia bude zajtra :-)

      Odstrániť
  6. och bože..toto je také smutné :( nechcem aby sa to dialo.. a to vydieranie, pekná sviňa je to tá Terrie! och..booože čo najrýchlejšie pridaj ďaľšiu časť, ja to úplne prežívam :D a ináč,ja viem je to trápne,ale píšem aj ja tak..keby máš čas...skritizuj :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak musia byt aj zaporne postavy v povedke, nemozu byt vsetci len dobri :-D :-D dakujem a dalsia bude zajtra :-) a kuknem si ked budem na notebooku, lebo teraz som len cez mobil :-/

      Odstrániť
  7. Vždy je to perfektne napísané ;) zápletka predsa v príbehu musí byť a mne sa páči :D aj keď mám hrozné nervy na Terrie .. ! Už sa teším na dalšiu časť lebo ja to nevydržím toto čakanie jak to bude dalej,, aj keď si myslím že Niall sa o toom dozvie,, pravda vyjde na povrch :D ale to je len moje myslenie šéfom si tu TY takže ty rozhodneš o dalšom spáde tohoto všetkého a ja sa teším ako to dopadne ;) opäť si nesklamala :)
    Paťa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, ze sa ti zapletka paci ;-) no uvidime ci sa ti ten dalsi spad bude tak pacit, ked sa na neho tak tesis :-D dakujem :-)

      Odstrániť
  8. krava Terrie! :O ... ale Vicky mi toto nemôže urobiť :O Niall sa to musí dozvedieť... mám taký pocit, že z toho bude ešte riadne peklo :O :O ... bože žena ty ma táááák napínaš :D ja tu sedím s ústami dokorán a ťukám do obrazovky nech sa mi zobrazí aj ďalšia časť (ktorá tu ešte nieje :D) :D mogorím z teba :D :D úplne je to úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zena mas dobry pocit, ze z toho bude peklo ;-) ale viac uz nepoviem :-* joj ty si mi len truubka! Klud klud vydrz do zajtra ;-)

      Odstrániť
  9. Božéé dievča ja tu umieram... to to je neskutočnéé :O dúfam že to skončí dobre.. skončí to dobre.. že?? :/// ??

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sakra ta Terie je mrcha >_< jinak SKVELIii <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Áách umrem, už nevydržím,to je moja droga, rýchlo ďalšia bo skapem, stopujem ;-D Dievča ja už nevdržíííííííííím :-O

    OdpovedaťOdstrániť
  12. už teraz nemám rada Terrie :D inak skvelá časť :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Wooow je to úžasné, nádherné, dokonalé, moja droga :) ... prosím kedy dáš ďalšiu časť?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. už nevydržíím, daj prosím dalsiu čaaasť :(

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Opravdu krásné..;) Podle mě je to nejlepší příběh o 1D, který jsem kdy četla. ;)

    OdpovedaťOdstrániť