Forever young 48 - Part 1.

Waaa! Prepáčte, prepáčte a ešte raz prepáčte! Za to, že dávam túto časť až dnes a za to, že je taká krátka. Zajtra sa pokúsim dať Part 2., ktorá bude dlhšia ako táto.
Enjoy :-*



*O 2 MESIACE NESKOR*

Ležala v posteli, užívala si tmu v izbe a podvedomím vnímala tichú hudbu, ktorá sa ozývala z rádia zapnutom vo vedlajšej miestnosti. Snažila sa nezablúdiť myšlienkami k osobe, ktorá jej v živote chýbala najviac. Spočiatku sa jej to darilo, no keď začula tie slová, hoci sa ozývali veľmi potichu, ona ich počula zreteľne, do očí sa jej nahrnuli slzy. Odkopala zo seba paplón a rezkým krokom vpochodovala do haly, ktorá bola súčasťou jej hotelovej izby. Z konferenčného stolíka schmatla malý strieborný ovládač, stlačila červené tlačítko a tým nadobro umlčala rádio presne vo chvíli, keď začínalo Niallove sólo. S roztrasenými kolenami sa vrátila do spálne, všuchla sa do postele, prikryla sa a nechala slzy padať dolu tvárou. Po pár minútach ustavičného plakania, sa vysilená po náročnom dni oddala ríši snov.

V deň, keď sa vrátila z Ameriky, v deň keď sa rozišla s Niallom preprušila akýkoľvek kontakt s médiami. Ešte v tú hodinu, ako sa takmer psychicky zrútila vo svojej izbe napísala na Twitter jednoduchý status, ktorý zahŕňal všetko. This is the END. Oznámila fanúšikom a priateľom a bez akéhokoľvek vysvetlenia zrušila svoj účet. Všetky fotky, ktoré mala popripichované po stenách, CD od chlapcov, Niallove tričko a všetky drobnosti, ktoré ju s ním spájali zatvorila do krabice, ktorú uložila v najtmavšom kúte ich pivnice. Fotky v notebooku uložila do jedného priečinka, a na jej žiadosť Tanya vyťukala heslo, ktorým tento súbor uzamkla. Vicky heslo nechcela vedieť, no zároveň nechcela všetky spomienky na neho úplne vymazať so svojho života.
Pokračovala ďalej vo svojej práci, chodila na rôzne prestížne výstavy, akcie a stávala sa čím ďalej tým známejšou fotografkou. Na mnohých akciách boli aj dotieraví novinári, ktorí sa ju ustavične vypytovali na jej vzťah s Niallom. Zakaždým mala rovnakú odpoveď: Nebudem sa k tejto téme vyjadrovať. Máte otázky aj ohľadom mojej práce alebo je tento rozhovor úplne zbytočný?. Po pár takýchto odpovediach šoubiznisu došlo, že ich vzťahu je koniec. MTV ani iné stanice zaoberajúce sa takýmito pikoškami schválne nesledovala, takže ani nevedela ako na tieto otázky odpovedal Niall alebo ostatní chalani zo skupiny. Nebola v kontakte so žiadnym z nich, jediný kto jej ostal bola Tanya. Tá síce ešte stále chodila s Harrym, no kvôli Vickynmu psychickému stavu sa o ňom nikdy nezmieňovala. Vedela totiž, že pod tým “je to už za mnou“ a pod tým úsmevom, ktorý Vicky rozdávala pred verejnosťou, sa skrýva mladé dievča, ktoré neskutočne trpí. Snažila sa svoju priateľku rozveselovať a rozptylovať najviac ako sa dalo, no zároveň vedela, že to je márne. Tak jej neostávalo nič iné, len potichu trpieť spolu s Vicky.

32 komentárov:

  1. Zase niečo dokonalé...tak som sa tešila kedy ju konečne pridáš....pozerala som sa na tvoj blog asi každých desať minút...a nesklamala si ma ...proste dokonalé, úžasné, svetové....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ááááááááá, dokonalá ako vždy. Teším sa na ďaľšiu, je jasné, že nemôžeš stíhať každý deň niečo pridať. :) Inak môžem si ťa pridať na FB? :) -Patrícia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ďakujem :)
      tak na FB nezvyknem prijímať takéto žiadosti, ale keď chceš, pre teba spravím výnimku :)

      Odstrániť
  3. kedy bude dalsia ?? :) ale pls daj tam nech sa k nemu vraati

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :) Simply perfect like always :) ... Iv, iba ty dokážeš všetky tie emócie opísať tak krásne :) vážne máš neuveriteľný talent :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. och.. :) cítila som to isté.. prečo? kvôli tomu, že to píšeš tak živo.. tak nádherne a dokonalo :) love you ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem honey :-* hah, ale ty co si uz napisala do toho IW?!?! Ja som plakala ako mala! But love ya too :-*

      Odstrániť
    2. darling, neplač! nesmieš :) a neboj, to nie je koniec.. ešte ich bude pár.. zase som sa rozpísala :D (to by som nebola ja) ;) oh my carrot.. ♥

      Odstrániť
    3. ja som vedela, že to tak nenecháš!!!!! a za to ťa milujem!! ♥

      Odstrániť
  6. Tak, veľmi si ma potešila, že si pridala ďaľšiu časť, ale zároveň aj zosmutnela, že to nevyzerá nijako teraz medzi nimi. Ale tie jej pocity, och chuderka.. Čítala som si aj dear denník, pekné fotečky ale ohľadom poviedky prosím len to nie, záver chceš urobiť tak, aby nebol veľmi jasný a presný, že? No to je to najhoriše Iv, potom mi to bude vkuse vrtať v hlave ale o to lepšie aspoň nezabudnem na túto poviedku a budem si ju pamätať :D ..a ešte sa vyjadrím :DDD Práve týmto príbehom, si ma zblížila s Niallom. Veľmi a čím viac tým ho mám radšej a viac sa mi páči. Predtým som obľubovala hlavne Harryho no teraz ma u mňa veľké miesto aj Niall :) ..ozaj ďakujem tomu hore, že más takýto talent :)) :*)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem velmi krasne ! :-) :-* ano, ano koniec chcem spravit nerozhodny :-) aj kboli tomu aby ste si zaver vyviedli same ale aj kvoli tomu aby som sa potom ktomu mohla vratit niekedy a.napisat vam bonusovu cast :-)

      Odstrániť
  7. ooch.. zase krásne..ale smutné.. zajtra prosím pridaj daalsiu, a oooooovle dlhšiu.. prosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. strašne si ma rozplakala.. opäť.. ešte mi tu hrá The fray- heartless.. proste, krásne, smutné, všetko je tam.. vcítila som sa do nej úplne, jednoducho, zložito, strašne.. nemám slov "o.O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zlatko, neplač!! ja to už ďalej ani nebudem písať, keď vždy plačeš :(

      Odstrániť
    2. ber to ako pochvalu, vždy sa to toho tak vžijem že jednoducho všetko prežívam rovnako.. a o to horšie, že presne toto všetko by som urobila ja asi.. len pokračuj, lebo dojdem do Polomy, či kde to bývaš a zbijem ťa, potom ťa zlepím aby si to dopísala!! :-* :))

      Odstrániť
    3. Hah, bojím sa :( nie, nie, nie! Do Polomy nie! :D sa pôjdem skryť niekde v tom prípade :D ale ďakujem :-*

      Odstrániť
    4. tak nebuď zlá a pekne píš časti, ktoré ma rozplačú! :D :-**

      Odstrániť
  9. ....have a feeling, that this is described part of your life... and that's it, why it is beautyful :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Part of my life?! Which part?
      honey, beautYful?!!!! :D

      Odstrániť
  10. ja zž akože neviem čo ti mám napisať už som nemohla čakať tak som začala čitať London a potom si dala tuto časť a dojala si ma! :) ale dufam že ten koniec skonči dobre pretože ak nie ja si ža nájdem dievča! a aku bonusovu časť ved bud to ukončiš a bude happy end alebo body sad end :D a skonči to zle! ale pane bože daj jej muzu a nech to dopiše! :) zbožnujem ťa!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. úúžasné! toto je moja prvá poviedka, ktorú som čítala a je aj najlepšia! píšeš perfektne ♥ ak by si chcela tak aj my s kamoškou píšeme o Niallovi a Harrym :) http://ourstory-1partofourlife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. no daaaj už dalsiuuuu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. teba kto naučil písať, dievča? :O zbožňujem ťa :* perfektné to je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. káždý den som sem chodila či si už niečo pridala :) a konečne! úžasné ako vždy...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Wow je to take dokonale ze som tento pribeh od zaciatku az po tuto cast citam 2hod. Je to dokonale Honey ;-* piss uzastne a a .. mozem si te pridat na fb?? Prosim honey ;-*

    OdpovedaťOdstrániť