Forever young 52.


Niall
„Bré ránko,“ pozdravil sa od schodov a prisadol si na sedačku k priateľom. Unavene si pretrel oči a následne sa rozhliadol okolo seba.
„Ránko? Braček, už je neskorý obed,“ zachechtal sa Harry a hodil si do úst pukanec. Z miestnosti, v ktorej bola ešte pred necelými dvatsiatimi štyrma hodinami žúrka, sa opäť stala typická a útulná obývacia miestnosť. Na dlhej čaľúnenej pohovke sedeli oslávenkyňa so svojím miestami prihamaným priateľom, Liam a Louis, Zayn a Karine.
„Ako si sa vyspal?“ opýtala sa Karine s naklonenou hlavou. Niall sa usmial a odpovedal.
„Úžasne,“ úsmev sa mu rozšíril.
„Ale ale, niekto tu mal veľmi príjemnú noc,“ skonštatoval Harold a opäť si hodil pukanec do úst.
„A s kým?“ zaujímala sa Tanya potmehúdsky, aj keď veľmi dobre vedela odpoveď. Niall neodpovedal len sa uškrnul.
„Nepamätám si už meno...“ pokrčil plecami nakoniec.
„To ti tak verím,“ prevrátil očami Zayn a hodil po ňom maličký vankúš.
„Ale ja to myslím vážne,“ obraňoval sa. Zložil si ruky na nakúš položený na bruchu a hľadiac do diaľky čakal na reakciu svojich kamarátov. Chvíľu všetci mlčali, kým sa neozval Harry.
„Ako vyzerala?“
„Fuuu... veľmi ťažko sa mi spomína.. bola tma...“ opäť pokrčil plecami. Pohľadom prechádzal po priateľoch. Liam na neho neveriacky hľadel, Louis sa hral s mrkvou a zjavne ich konverzáciu ani nevnímal, Harry s Tanyou sa na seba dívali a prehodnocovali Niallovu výpoveď, Karine sa usmievala a Zayn si ho premeriaval s prižmúrenými očami. Po dlhých tichom sprevádzaným minútach to už Niall nevydržal a začal sa rehotať na plné kolo.
„Azda ste mi to neuverili,“ smial sa až sa prehýbal v páse.
„Tak s kým si to spal?“ zavrčal Zayn.
„No s Vicky, s kým iným,“ ozval sa Louis a ďalej hľadel na mrkvu. Tak ich predsa len vnímal. Všetci ostali prekvapene mlčať.
„Takže ste opäť spolu?“ Na Liamovej tvári sa usadil úsmev.
„Vyzerá to tak,“ pousmial sa.
„Gratulujem braček,“ Zayn ho potľapkal po chrbte a ostatní súhlasne prikývli.
„Ahaaa! Tu je naša Niallerka!“ vykríkla razom Tanya a ukázala k schodom. Niall sa otočil a usmial sa. Keď mu však pohľad spočinul na Vicky, úsmev mu zamrzol na tvári. Stála uprostred haly, oči roztvorené dokorán, splašený pohľad. Hruď sa jej dvíhala pri rýchlom dýchaní a pohľad jej behal z Niallovej na Tanyinu tvár. Po desiatich dlhých sekundách sa zvrtla na vysokom opätku a rýchlim krokom vyrazila k dverám.
„Vicky!“ vykríkol a rozbehol sa za ňou.

Vicky
Bolesť, bolesť. Tupá bolesť, ktorá jej pohlcovala myšlienky a pulzovala v hlave ju prinútila prebudiť sa. Pomaly, aby sa jej nezakrútila hlava, sa posadila na širokej postely. Dezorientovane sa poobzerala okolo seba. Matne si spomínala na Tanyinu oslavu, na tanec a rozhovor s Tobiasom. Na to, ako v tejto izbe sama popíjala Brandy... no to, čo sa dialo potom si už nepamätala. Pohľadom skĺzla po svojom nahom tele, po rozhádzaných veciach po izbe a spomienky sa jej začali vracať. S niekým sa vyspala. No s kým?
Rýchlo vyliezla z postele, obliekla si veci a tichým krokom sa vydala dole schodmi do haly, z ktorej sa ozýval hlasný smiech.
„Ale ale, niekto tu mal veľmi príjemnú noc,“ začula Harryho a následný smiech.
„A s kým?“ počula tentoraz Tanyin zvučný hlas. Zastala uprostred schodiska a s plytkým dýchaním počúvala. Koho sa to pýtajú? Je daný človek ten, s ktorým som sa vyspala ja?, uvažovala zmätene.
„Nepamätám si už meno,“ ozval sa Niall. Tlkot Vickynho srdca nabral až prirýchle obrátky. Niall, Niall, Niall. Žeby som sa vyspala s Niallom. Nie, nie, nie!! Len to nie!
„Tak to ti verím,“ ironicky zvolal Zayn. Dokonale si vedela predstaviť ten jeho pohŕdavý výraz tváre.
„Ale ja to myslím vážne.“ Žeby si ani Niall nepamätal s kým spal. Nie nie, nevidela ho ešte takého opitého, že by si nič nepamätal. Určite ich chce len naštvať.
„Ako vyzerala?“ ozval sa po dlhšej odmlke opäť Harry.
„Fuuu... veľmi ťažko sa mi spomína.. bola tma...“ V hale nastalo ticho, no po zhruba piatich minútach sa domom rozľahol Niallov smiech.
„Azda ste mi neuverili!“ vysmieval sa kamarátom. Vicky už nedokázala stáť na jednom mieste. Pomaličky a hlavne potichu začala schádzať po schodoch.
„Tak s kým si to spal?“ nervózny Zayn sa dožadoval pravdivej odpovede.
„No s Vicky, s kým iným!“ Louis sa zapojil do konverzácie a Vicky zamrzla na mieste. Zastala pod schodami, a jej sa naskytol pohľad priamo na dejisko konverzácie. Na pohodlnej sedačke sedeli chlapci a Karine a Tanya. Videla ako sa Tanya s Harrym sedia v objatí, ako Liam ostal prekvapene mlčať.
„Takže ste opäť spolu?“ opýtal sa.
„Vyzerá to tak,“ povedal Niall. Vicky mu síce nevidela priamo do tváre ale stavila by všetky drobné na to, že sa pousmial.
„Gratulujem braček,“ Zayn ho bratsky potľapkal po chrbte a usmial sa.
Vicky iba nemo stála, hľadela na scenériu pred sebou a nedokázala uveriť tomu, čo včera v noci spravila.
„Aha, tu je naša Niallerka!“ začula Tanyin výkrik. Zažmurkala, aby zahnala slzy a zaostrila na postavu schúlenú pri Harryho ramene ukazujúcu na ňu. Ostatní sa otočili jej smerom. Keď zbadala Niallov úsmev, niečo v jej vnútri sa začalo trhať. Nedokázala tam však len tak stáť a dívať sa na nich. Otočila sa a zbabelo utiekla von.
„Vicky!“ začula za sebou Nialla. Nezastavila, ba dokonca pridala do kroku. Krkolomne utekala vo vysokých opätkoch po ulici, snažila sa mu ujsť. No to sa jej nepodarilo. Po pár metroch ju schmatol za lakeť a otočil k sebe.
„Vicky stoj,“ zadychčane prehovoril. Mlčky stála, premáhala slzy. „Prečo utekáš?“
„Ja.. ja neviem Niall.“
„Prečo sa neporozprávame?“
„Nie je o čom rozprávať sa Niall.“
„Ale... čo ten včerajšok ?“
„Včerajšok bol omyl. Bola som opitá, nevedela som, čo robím..“ pokrčila plecami s tak dokonale nacvičenou maskou. Hrala sa na tvrdú, no vnútri, v hrudi jej narastala diera, ktorá ju ničila.
„Takže...“ prehovoril slabým hlasom. „Nič z to pre teba neznamenalo?“
„Nie... mala som len chuť na sex. A ty si sa mi proste priplietol do cesty. Prepáč,“ povedala, vytrhla si ruku z tej jeho a nechala ho tam stáť. Uprostred ulice, samého s toľkými emóciami v tvári, že Vicky to nezniesla. Akonáhle zabočila za najbližší roh zrútila sa na zem.


33 komentárov:

  1. Juchúúúú nová časť .. škoda ,že sa to tak všetko zhrnulo ... dopadne to predsa len dobre nie?? :) - Michaelle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jupíí ďalšia časť!! :D Som sa celý deň tešila! :D Ale prekvapilo ma že nie sú spolu :D Som si myslela že... už to je vyriešené :D Super časť a už sa véľmi teším na ďalšiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš ;) to by bolo veľmi jednoduché, keby boli spolu :) a som povedala, že ja dám taký, nie celkom vyriešený koniec ;)

      Odstrániť
  3. owww.... krasne,ale preco takto??? preco nie su spolu??? =(



    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem... pretože nie všetko je podľa našich predstáv :/

      Odstrániť
  4. kedy bude dalsia??:)a ako vzdy nadherne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dievča, prečo mi to robíš? :D:D úžasna časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. kedy bude ďalšia? :) Barbor

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem ti takto povedať, ale posnažím sa čo najskôr ;)

      Odstrániť
  7. Vicky, toto čo mi robíš? :O Chceš ma zabiť? :O Alebo chceš, aby som šla Nialla utešiť? :D tvoje slovo je mi rozkazom :D :D :D ... Iv, úplne krásne si vystihla všetky tie emócie a situácie...vážne ťa obdivujem :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Choď zlatko, uteš ho! Lebo Vicky je sviňa :( a aj keď ho miluje, robí hovadiny!!
      ďakujem zlatko :-*

      Odstrániť
    2. :D Som šťastná, že si mi dala požehnanie :D :) ja to iste využijem :D len sa bojím, že som rovnaká sviňa ako Vicky a úplne ju chápem :) neďakuj :) nemáš za čo :D

      Odstrániť
  8. Jájda ja chcem aby boli spolu

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nieeeeee!! ty počuj! ja ťa dobijem!! :D:D toto mi nerooob! ja chcem koniec! krasny koniec! :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. zase plačem, Ivkaaaa,.. krásne :) prečo mu to Vicky robí? :(

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Niééééé, ty ma raz zabiješ! :D toto je úžasné a a tak smutné zároveň. Už to chcem len ten šťastný koniec. ;)- Patricia

    OdpovedaťOdstrániť
  12. úplne úžasné to je, už teraz sa teším na novú časť :))))) prosím nech sú spolu, prosííím :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. akože..to prečo mu robí? ja ju nechápem..myslelal som si o nej, že je taká, taká iná, nie takato... :/ Niall ju lubi, a mala by si to vážiť... a nie byť takato..spravila chybu vtedy na jej vystave, ale Niall to prijal a povedal že na to zabudnu a idu dalej..tak nechápem...ale, perfektné, uuplne fajnové! :) :) nech je už dalsia :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Dommy_xxx:Bože bože,nie prosím,nedovoľ jej všetko to pokaziť..:/..a ja som sa už tešila..ale to by bolo asi príliš jednoduché..

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Á krásná část :) Ale i tak prosím nenechávej nedořešený konec PROSÍM NE :D Já vím je to hrozný ale PROSÍM at je Happy END ♥ PROSÍÍÍÍM :))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Lulu: nie.. to nie bo** to mi robíš naychvál?? :D určite niečo cítila.. nech sa mu konečne prizná..=)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Nádherná , prekrásna časť ! ;) A trocha odveci dám ale podľa mňa by nemali každé príbehy skončiť Happy End-om , ako v nejakej rozprávke , mne sa páči že to píšeš ako keby to bolo v reálnom svete , je to tak úžasné ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. prestaň lebo začnem Vicky neznášať ;( :D :D...musíí to skončiť inak...! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Dokonalé...šak ja som vedela že ty to ešte zamotáš...keby si to nezamotala,nebola by si to ty :D :D nádhera ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Krásne! Bože! Obdiv! Úplne si ma dostala! :) Ďakujem, že píšeš, bez tohto príbehu by som to nedokázala prežiť! To ty si ma inšpirovala k písaniu poviedky! MILUJEM ŤA DIEVČA! :)
    P.S.: Tu je môj blog :) http://maybeillgetdrunkagain.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Prečo sa k nemu nevráti? Veď jej to odpustil a myslím, že ubehlo dosť času na to aby sa vyrovnala s tým, čo urobila nie ? :) .... Ale tak či onak je to krásne :) Máš talent !!! Toto je moja prvá poviedka, ktorú čítam z pohladu 3. osoby :) a veľmi sa mi to páči ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. nestihla som ti včera ani dnes napísať komentár, tak to naprávam ;) skvelé to je.. úplne žasnem nad tvojimi opismi citov a situácii.. a Vicky- ty koza hlúpa, veď ho ľúbiš tak sa k nemu vráť! ubližuješ tým všetkým.. grr :D xxxxx

    OdpovedaťOdstrániť
  23. http://lovers-one-direction.blogspot.com/
    aj ja začínam s blogom ..bola by som rada keby si si ho kukla ak budeš mať čas :)dufam že sa ti bide páčiť :)a krásna časť :) dúfam že pokračko bude čoskoro :D

    OdpovedaťOdstrániť
  24. waaaaaaa dalsiu cast poprosiim :D !! chudacik Nialli :/ ale dopadne to dobre nie ??? ci ???

    OdpovedaťOdstrániť