Forever young 55. - The End?


Niall
Liam, Harry, Louis, Zayn, Danielle, Eleanor, Tanya and Karine,“ začala Tanya so zlomeným hlasom. „Keď vám toto Tanya číta, znamená to, že už som dávno v New Yorku. V prvom rade sa vám chcem všetkým ospravedlniť. Chcem sa vám ospravedlniť za to, že som sa s vami neprišla osobne rozlúčiť pred tým ako som odišla, ale pravdepodobne by som to psychicky nezvládla. Posledné mesiace boli pre mňa veľmi ťažké. A hlavne kvôli tomu by som sa vám chcela opäť ospravedlniť. Za to, ako som sa k vám správala....“  Nedokázal to ďalej počúvať. Sedel tam, na stoličke, tvár sklonená v dlaniach. Nevnímal čo rozprávala Tanya, zaoberal sa totiž svojimi myšlienkami.
Ona odišla. Proste odišla.Bez slova, bez náznaku. Nedokázal tomu uveriť.
„Niall,“ začul svoje meno. Neochotne zodvihol hlavu a obzrel sa za hlasom, ktorý ho volal. „Toto by si si mal sám prečítať. Je to veľmi súkromné,“ Tanya pristúpila k nemu a s podliatými očami na neho hľadela. Mlčky prikývol a zobral si list. Keď zbadal Vickyne písmo pri srdci ho bolestivo pichlo. Očami letmo preletel po texte až sa zastavil pri odseku, ktorý sa začínal jeho menom.
„Dear Niall,“ keď si začal čítať, v hlave sa mu akoby ozýval jej hlas. „Odpusť mi. Odpusť mi za všetko. Za to, akú bolesť som ti spôsobovala posledné mesiace. Bola som odporná zmyja, ktorá si nechcela priznať jedno. A to to, že ťa milujem najviac na svete. Že bez tvojej prítomnosti existujem len veľmi ťažko. Ale tento fakt som zistila až keď bolo neskoro. Stále ťa milujem, stále ťa milovať budem.
Určite si teraz však kladieš otázku prečo som odišla. Odišla som pretože viem, ako som ti ublížila a bojím sa toho, že napriek mojim prozbám mi neodpustíš. A v podstate by som sa ani nečudovala. Pretože nič iné si nezaslúžim..“ Koniec papiera bol jemne skrčený od sĺz, ktoré sprevádzali Vicky pri tomto vyznaní. Keď si to Niall uvedomil, hodil list na zem, postavil sa a bez slova odišiel do svojej izby. Akonáhle sa za ním zabuchli dvere jeho izby, päsťou buchol o najbližšiu skrinku. Polička sa jemne zatriasla a na zem spadol rámik s fotkou. Niall sa zviezol na kolená a obrátil maličký hnedý rámik. Pri pohľade na smejúcu sa Vicky, na jej vlasy rozviate vetrom, dokonalým úsmevom a prepletenými prstami s tými Niallovimi, Niallovi doslova puklo srdce.
„Prečo?!“ zreval, hodil fotku o podlahu a sám sa zviezol na zem v obrovských mukách, ktoré ho psychicky ničili.

                                                 *** O 2 ROKY ***
Louis
„Takže kedy im to povieme?“ opýtala sa El. Loui aj so zatvorenými očami vedel, ako na neho upreto hľadí. Pousmial sa do letného slnka a premýšľal.
Kedy to len povedať tým opičiakom? Že s mojou mrkvičkou budeme mať mrkvičatá? Malého Tomma a Elinku?
„Ja vážne neviem mrkvička,“ priznal a zahľadel sa pred seba. Neďaleko lavičky, na ktorej sedeli v Green Parku, na malej deke ležala mladá žena a vedľa nej sa hral maličký chlapček.
„El?“ opýtal sa a pohľadom hypnotizoval mladé dievča. Otoč sa! No tak, otoč sa, myšlienkami ju nabádal.
„Áno?“
„Nepripomína ti tá mladá žena niekoho?“ bradou ukázal na deku. El naklonila do boka hlavu a hľadela na rovnaké miesto.
„Ani nie,“ pokrčila plecami. „Ale vráťme sa k téme Tommo. Musíme im to povedať čím skôr. O chvíľu sa mi začne zväčšovať bruško a už ho nezakryjem pod voľné blúzky.“
„Tak im to povieme dnes večer...“ zamrmlal a pohľadom prešiel z dievčiny na chlapčeka. Hral sa s autíčkom, mal svetlé vlásky a mohol mať necelé dva roky. Tommo ho stále pozoroval a nedokázal sa zbaviť pocitu, že mu niekoho pripomína. Razom chlapčeka niečo zaujalo a po štvornožky sa vydal na neveľkú cestu, ktorá viedla práve k Louisovej lavičke. Maličký si mrmlal nezrozumiteľné slovíčka a prskal sliny na všetky strany. Keď už bol pred lavičkou sadol si na veľkú plienku a zodvihol zrak na sediacu dvojicu.
„Aké má veľké oči,“ zamrlala Eleanor a s úsmevom si kľakla k malému. Oči. Oči. Veľké sýtomodré oči. Tak veľmi mu pripomínali Nialla. Aj tie svetlé vlasy, aj keď Niall nebol prirodzený blondiak.
„Liam Niall Linz!“ ozval sa ženský krik. Loui zodvihol zrak od chlapca a upriamil ho na mladú ženu, ktorá sa rozbehla k chlapčekovi.
„Vicky,“ povedal a žena zastala. Keď si uvedomila pri kom sedí jej malý syn iba nemo hľadela.

Vicky
„Mami, idem s malým do parku,“ unavene zakričala do útrob domu a nečakajúc na odpoveď vytlačila kočík z dverí a vyšla na ulicu.
Do Londýna priletela včera večer. Po dvoch rokoch sa rozhodla navštíviť jej mesto. Rozhodla sa ukázať svojmu synovi kde býva jeho otec, kde sa spoznali a kto vlastne jeho otec je. Zastala pred obrovskou pohybujúcou sa reklamou, otočila k nej kočík a kľakla si vedľa.
„Vidíš Liam,“ zašpekala po slovensky. „Toto je tvoj ocko. Toto je človek, ktorého tvoja mamina miluje už 3 roky najviac na svete,“ ukázala prstom na svetlovlasého člena skupiny, ktorý sa na ňu usmieval s úsmevom bez strojčeka. Pri pohľade na jeho tvár ju pichlo pri srdci. Ale na to si už zvykla. Pri srdci ju pichalo zakaždým ako sa pozrela na svojho syna. Bola to dokonalá kópia Nialla. Blonďavé vlásky, veľké modré oči a bláznivý smiech aj keď mal len rok a pol. Smutne si vzdychla, postavila sa a vybrala sa k parku, ktorý na Londýne tak milovala.

„Liamko, tu sa pekne hraj, ja si ľahnem na chvíľku,“ hovorila malému chlapčekovi, ktorý v rukách zvieral maličký mikrofón. Ľahla si na prestretú deku a privrela oči. Z letu a z časového posunu bola ešte stále ako omámená. Nevedela sa poriadne vyspať, nakoľko ju aj malý v noci budil, pretože bol v novom prostredí. Zišla by sa jej poriadna dávka spánku, no to si momentálne nemohla dovoliť. Musela dávať pozor na malého.
Nezaspi. Hlavne nezaspi, opakovala si. No ťažké viečka ju premohli.

Strhla sa zo spánku a dezorientovane sa obzrela okolo seba. Kde je Liam? Obzerela sa okolo seba, hľadala po parku.
„LIAM NIALL LINZ!“ zakričala, keď uvidela svojho syna sedieť pri neznámej dvojici. Nahnevane vyrazila k lavičke s cieľom nakričať na syna a ospravedlniť sa dvojici. Avšak, keď ju prebodol pohľad muža skláňajúceho sa nad malým Liamom, od prekvapenia zastala. Srdce sa jej nepravideľne rozbúchalo, po chrbte jej prebehol mráz.
„Vicky,“ začula ten úžasný hlas a nedokázala uveriť tomu čo vidí. Zažmurkala a dúfala, že keď otvorí oči zistí, že to bol len sen. Avšak Louis a Eleanor tam stále boli a prekvapene na ňu hľadeli.
„Vicky,“ zopakoval Louis, postavil sa a zovrel ju v tuhom objatí. A Vicky sa rozplakala. Nevedela či od šťastia alebo od smútku, no slzy jej tiekli prúdom. „Naozaj si to ty? Panebože Vicky!“ tuho ju zvieral a sám mal čo robiť aby sa nerozplakal. „Počkať!“ zarazila sa. „Toto je tvoj syn?“ opýtal sa a ukázal na drobného chlapčeka v Elinom náručí. Vicky nemo prikývla. „Koľko má rokov?“
„Rok a pol,“ odvetila.
„Kto je jeho otec?“ zašepkal s očami otvorenými dokorán. Vickyne srdce búšilo závratnou rýchlosťou. Nemôže mu to povedať. Nemôže povedať, že Niall je jeho otec. No dobre vedela, že Louis to vie, len čaká na jej odpoveď. No čo mu odpovie? Tuho premýšľala, uvažovala nad nejakou výhovorkou, keď odpoveď prišla sama. No nie od Vicky.
„Mám pocit, že je môj,“ ozvalo sa spoza Eleanor. Niall stojaci neďaleko lavičky upieral oči na chlapčeka.
„Niall,“ hlesla Vicky. 

54 komentárov:

  1. Dommy_xxx:Ivka,to si musíš robiť srandu že to takto ukončíš!!!Preboha ťa prosím,pridaj ešte jednu časť,nech vidíme Niallovu reakciu!!.:/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aaaaa! týždeň som čakala a teraz toto.. bože môj, kráska, je to dokonalé.. len mi nepovedz, že toto bola posledná časť? viem, čo si vravela o otvorenom konci, ale chceš to takto nechať? och :) ja sa stále usmievam, pretože v mojej hlave sú Niall a Vicky už zase spolu.. tak milujem túto poviedku! grr.. ♥ aj teba moja krásna :-* v mysli si viem predstaviť maličkého, ale tuším, že tak ako si ho predstavuješ ty, si ho nevie predstaviť nikto :) aj keď by som sa nečudovala podľa tých opisov :) moja úžasná Ivanka, ďakujem, že som to mohla čítať.. potešila si ma veľmi novou časťou ♥ ľúbim ťa, honey! xx :)
    P.S.: stále dúfam, že nie je posledná ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To nemyslis vazne ze ?? .. nemozes to nechat takto pridaj prosim este aspon jednu cast :) len niejake vysvetlenie alebo nieco take :)) len nie takyto koniec prosiim .. inak ako vzdy dokonle ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ÁÁ PROSÍM PROSÍM NA KOLENÁCH :D DEJ JEŠTĚ JEDNU PROSÍM PROSÍM :D Já vím že prosím jak malé dítě ale no ták nenechávej takový konec ♥ Tahle opvídka je úžasná , perfektní úžasně se to četlo :) ♥ Ale vážěn pořád doufám že toto není poslední že ta poslední teprve příde prosím ! :) Hrozně mě zajímá jak to skončí , co na to Niall ♥ P.R.O.S.Í.M. dej ještě jenu část čekala jsem na to celý týden je to úžasná část ale prosím jen to takhle nezakončuj :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aaa užastná časť..uplne sa pri nej rozplývam :) :D ...to nemôžeš urobiť...takto to nemôžeš ukončiť :)..pokračuj ešte prosíííím :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. úžasné :) prosím ešte jednu časť , fakt to takto nemôže skončiť.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. TOTO NESMIE TAKTO SKONČIŤ!!! Preboha!!! Pane Bože!!! Tak dlho čakám na pokračko, ty dáš koniec a k tomu takýto??? Veď to je...to je šokujúcejšie než môj koniec v poviedke Lego House :D :D OMG!!! Aaaaaaaaaaa... chcem kričať!!! WOW!!! Na to nemám slov, len WOW!!! Však bude nejaký epilóg. Alebo druhý koniec. Aj tak máš pri THE END otáznik! Čo to znamená? Aaaaaaaaaaaa :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. oplatilo sa počkať na ďalšiu časť, ale dúfam, že to takto neskončí :/ asi by ma porazilo :) prosím pokračuj, milujem túto poviedku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Len mi nehovor že je koniec???

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Prosííím záverečný epilóg!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ty keď takto mieniš skončiť, tak si ťa nájdem, posadím za notebook a aj dušu z teba vytrepem, aby si napísala ďalšiu časť :D A to nie som násinícka :D
    PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIm Dalsiiiiiiiiiiiiiiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak hrozne dúfam že bude ešte jedna záverečná , ale myslím si že keď si to tak chcela ty , nech je to tak ... :/ Veď každý si ajtak zvykol na poviedky s Happy End-om , tak aspoň táto sa tím odlišuje , a je to podľa mňa ajtak ešte stále úžasné ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ďakujeme ti Ivka konečne za ďalšiu časť ;) :-* -Lenčiči-

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Nie, prosííím!! neukonči to takto!!! ešte píš, aspon jednu, alebo proste, niallovu reakciu a ich život potom..prosííím!! :( tak velmi prosím..neukonči to takto..aaaaa :D :) ale inak dokonalééé!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ty si sa zblaznila toto nemoze byt konec !! este tam daj ze potom boli spolu a volaco take vyluusknutie !! :D je to uzasne ae ten koniec si ma vytocila

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Bože, tak úžasný příběh a takto by to mělo skončit? Doufám, že ne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  18. to je niečo nádherné ale dúfam , že to nie je ešte koniec chcem vedieť ako na to zareaguje Niall prosíííím :) - Michaelle

    OdpovedaťOdstrániť
  19. J-j-j-j-iii ze busilo srdce ?!?!?! ja tady u toho telim ( jako ze FAKT ) a myslela sem ze mi srdce vylitne ven jak sem byla nervozniii >_< Aaaaaaa ...... prosiiim rekni ze to skonci dobre a ze budou krasna blondata rodina a budou mit hodne vnoucat !!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Toto nesmie takto skončiť! Nie nesmie! Čo sakra znamená ten otáznik?! Čo?! je to Dokonalé! Ale prosím daj ešte jednu, úplne poslednú. Aj keď ma bolí že už nebudem čítať tento úžasný príbeh pretože končí/skončil. Prosím posledná časť. Chcem vedieť ako zareaguje Niall. Ako sa to vyrieši. Prosím, veľmi prosím jednu časť..... -Domi-

    OdpovedaťOdstrániť
  21. ááááá!!..to je BOMBOVÉ!!!!...len čakám že to nejako zakončíš-epilog...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Čoooooo?? Predsa to takto nemôžeš zakončiť!! :O Písala si že dáš nevyriešený koniec ale toto som vážne nečakala!! Ja ešte nechcem koniec!! Tento príbeh milujem!! ♥ Dúfam že dáš 1 časť!!

    OdpovedaťOdstrániť
  23. YOU!ARE!FUCKING!KIDDING!ME! takto to nesmie skončiť! nesmie! čakam týžden na to a ty sme naš že THE END? ten otaznik to zachranuje! ozvi sa v momente!!! :)) prosiiiiiim

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ne takto to nemůže skončit!Je to úžasné.Ale prosím neukonči to ještě.Vím,že si psala,že dáš nevyřešený konec,ale toto nám/mě nedělej.Píšeš fantasticky,ale přidej ještě minimálně jednu část!Prosím :)Please honey ;)*N.*

    OdpovedaťOdstrániť
  25. cíí pána...:D brutál,najsamlepšia,najlepšia,úúplne dokonalá časť!! :) žieňa ty píšeš tak úžasné poviedky...že to je až nemožné! :) škoda že už pomaly tento príbeh končí! :/ Prosím ťa daj ešte jednu časť! :) PROSÍM!! :) Píšeš tak skvele,že ma vždy rozplačeš a rozosmeješ zároveň :) Si skvelá :) Držím palce!! :) *Maťula

    OdpovedaťOdstrániť
  26. ale ved pri "the end?" je otaznik ... takze to este nie je koniec ... ci?? ... aaaaaaach ... preco taky koniec?? ... ale uuuuzasneee su tie poviedky :D :D :D ...

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Prosím ešte jednu!! Epilóg..♥

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Ivanka! Ja ta pekne prosím, aspoň epilog, toto je nenormálne :D Každý deň tu chodím, a keď som videla the end? Srdce sa mi rozbúchalo jak pred záhubou. Nemôžeš to takto skončiť, to nejde. Och Iv nádherné to je. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. ešte jednu poslednú časť kokos šak to je iný brutál toto toto je toto proste nemôže takto skončiť ešte jednu poslednú a to hneď TERAZ!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Ivi,NIE!!! že koniec??? teraz??? to neemyslýš vážne!!! prosím ešte jednu!!! táto časť úplne skvelá,skoro ma porazilo,keď tam bolo že o dva roky...prosím daj ešte jednu!!!:)
    Eli

    OdpovedaťOdstrániť
  31. ze woow ...uzasna cast....ale nemozes to takto skoncit...prosim nieee...viem ze si hovorila ze nechas otvoreny koniec aby sme si domysleli...ale prosim Ivi daj este jednu...leboja neviem co si mam domysliet....

    OdpovedaťOdstrániť
  32. ty kks :OO dúfam ,že toto nie je koniec! nemôžeš to takto ukončiť!! :D ale je to neskutočné nádherné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  33. prepáč za výrazi :DDDale ..to si asi robíš piču nie ?? :D :D nech ta ani nenapadne to takto ukončit :D :D ani nesranduj :D

    OdpovedaťOdstrániť
  34. najhorší koniec/nekoniec...:( síce všetko užasné ale takto to neskočí čí?

    OdpovedaťOdstrániť
  35. áá, dokonalé :) chceme ďalšiu! chceme ďalšiu! :D dúfam že to takto neskončí, škoda by bola nepokračovať aspoň ešte v jednej časti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Dufam, ze toto nieje naozaj koniec lebo budem smutna ze to skoncilo takto este aspon dve casti a stacila by aj jedna ale radsej to poriadne ponatahuj :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Ivi, napísala si to krásne :) ale ten otáznik tam, ten koniec.. nieee :( dúúfam že keď bude po škole..tak sa dočkáme pokračovania a vysvetlenia:) teraz ti v prvom rade držím palcce :) ňuf ňuf sunny :*

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Iv, ja nemám slov.... vážne neviem, čo ti napísať.... Je to úžasné, krásne, dokonalé, neopísateľné :) ... a ak je to koniec (nie, ani ja som nepochopila ten otáznik na konci, jedine ak tým chceš naznačiť, že je to otvorný koniec, čo pravdepodobne chceš a ja sa tu priveľmi rozpisujem, takže k veci :D), tak je to jeden z najúžasnejších koncov aké som kedy čítala :) ani priveľmi presladené, ani smutné :) také realistické :) Každopádne ako celá tvoja poviedka :) óCh, ako ja ju milujem :D Vidím to na to, že si ju prečítam ešte raz od začiatku :) :D ... Len mi je strašne ľúto, že už nebudem čítať o Vicky... a vieš čím si ma potešila? :D tým menom: Liam Niall Linz :) :) BEAUTIFUL :) I love this story♥

    OdpovedaťOdstrániť
  39. To nemůžeš myslet vážně!! :X :D*** Takto to ukončit :/

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Pridavam sa :D to nemoze byt koniec nemoze a nemoze.... takto a skoncit :D nech sa to ani nestane :) ja som plakala pri tejto celej casti vlastne tychto poslednych ale to je uz jedno chcem na to pokracovanie :D :D skvela poviedka od skvelej pisatelky :) prajem este vela vlastne kopu takychto poviedok len toto prosim dokonci :)) dakujem za prilezitost ze som si ju mohla precitat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Tak aspoň začni novou povídku!!:))))

    OdpovedaťOdstrániť
  42. My nechceme koniec Ivi!! Ešte aspoň jednu časť ..že sa dozvieme ako to všetko skončí, ako Niall zareaguje, a čo sa stane. Proste úžasne úžasné. Úplne krásna časť, a taktiež by som si dovolila povedať že naj naj najkrajšia zo všetkých častí tejto poviedky. Strašne som sa potešila ked som tu dnes prišla a uvidela som novú,ďalšiu časť na ktorú som sa tešila už týždeň či koľko to vlastne bolo. Ale ešte vtedy som nevedela, že ma tak dostane.Teraz si už môžem povedať že na najlepšie sa oplatí čakať;) Máš veeeeeeľmi veľký obdiv odomňa,a myslím si že niesom jediná u ktorej máš obdiv:). Krásne píšeš a fakt by bola veľká škoda keby si prestala s tým prestala, pretože máš talent. Verím že nesklameš, a napíšeš ešte aspoň jednu časť. Pri najlepšom novú poviedku;D a ak nie, tak chcem sa ti poďakovať za túto príležitosť, že som si mohla prečítať všetky tie časti, plné emócií,radosti,smútku,lásky,a všetkého čo si nám ukázala,lebo každá časť mala niečo iné zaujímavé a niečo do seba. A to sa cení.Taktiež si ukázala čo v tebe je, a aký máš veľký máš talent. Klobuk dole:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Prosím ťa aspoň si prečítaj :)
    http://www.cutegirlbb.blogspot.com/
    je tam zatiaľ len jedna, ale ak zistím že má zmysel pokračovať, tak ich tam pridám viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  44. heeey Ivi, to sem nedááš važne nič, ani epiloog? :( prosííím ťa moc moc, daj sem čo bolo dalej..ja si to enchcem domyslieť, chcem to mať podla teba, ako to podla teba dalej šlo a dopadlo..tak prosííím :(

    OdpovedaťOdstrániť
  45. To ako Myslis važne ze sa to tak skončilo.. vela ludi piše komentare tak prosim odpiš.. ked si si nevšimla mas tu fanušikov tak odpis prosim

    OdpovedaťOdstrániť
  46. Nie prím veľmi nemôže to takto skončiť :( Musí to mať nejaký koniec :( ako zareaguje Niall?Budú spolu alebo sa Vicky rozhodne inak? Alebo ju nechá Niall? :( plsss aspoň jednu poslednú časť ako sa to skončí :(

    OdpovedaťOdstrániť
  47. prosím , aspon nám odpíš ked už si už nepridala aspon ten epilog :(

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Toto nemožeš nechatlen tak :((( prosím daj pokračko

    OdpovedaťOdstrániť
  49. ďaľšie...prosím ešte jednu ;)
    viem že trochu neskoro , ale len teraz som našla tvoj blog a všetko smsi prečítala ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Ách, čo dodať? Proste, dokonalosť sama! (: Teraz som dočítala celú poviedku. So slzami v očiach, otvorenými ústami a úžasným pocitom. Každú časť som dopotrobna čítala a prežívala akoby na vlastnej koži. Večerné čítania do polnoci, od nedočkavosti, mi budú chýbať. Celé tvoje písanie mi bude chýbať... Koniec? Ten mi nezabráni v tom, aby som túto story čítala dokola a dokola, a vieš si to asi predstaviť ďalej x) Milujem! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  51. pfúúú trocha neuzavretý koniec ...no nič :)

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Ja som túto poviedku začala čítať minulý týždeň... a pre mňa je proste dokonalá ;) je jednou z tých naj aké som kedy čítala to mi môžeš veriť :) každý diel som prežívala tak ako Vicky či ostatné postavy :) smiala som a ako retardovaná alebo som plakala na plné kolo.. :) s notebookom na kolenách som aj do polnoci vysedávala pri tejto story.. :) mama mi vždy nadávala a smiala sa na mne keď som revala jak malé decko no ona to nikdy nemôže pochopiť... ;) nepochopí že keď sa smejú oni smejem sa aj ja a takisto nepochopí že plačem vtedy kedy aj oni... vždy ma zaujímalo čo si o mne myslia iní.. no vďaka chlapcom z 1D a tejto story je mi to jedno... chodím po ulici a vykrikujem Kevin alebo Pusy vždy keď zbadám holuba alebo mačku :D a čo?! no len ja a pravé directionerky vedia čo to pre mňa znamená... :) ..no a zasa trapoším.. božé ;D prepáč za to že si tu vylievam srdce no taká už proste som.. :) a tebe patrí jedno obrovské ĎAKUJEM!!! ♥ :** xx

    OdpovedaťOdstrániť
  53. milujem túto poviedku .. to ako píšeš .. proste nádhera ... totálne som to prežívala ... pri posledných častiach som len ťažko zadržiavala slzy .. je to vážne úžasné !! <3 <3 :*

    OdpovedaťOdstrániť