Fight 14.

Dnes len taká kratšia.. snáď sa vám bude aj napriek tomu páčiť :) ďalšia bude možno zajtra o takomto čase a možno vám ju prednastavím až na sobotu :) no snáď ma obdaríte aspoň pár komentármi :)


„Uvedomuješ si, že bol včera večer opitý?“ opýtal sa ju Louis.
„Áno, inak by som to nerobila,“ odvetila zazerajúc na spiaceho Harryho. Kučery mal rozstrapatené po bielom vankúši, tvár skrytú pod prikrývkou. V izbe sa vznášala silná aróma jeho parfumu zmiešaná s arómou alkoholu. Eliz zvraštila nos uvedomujúc si, že do nej stúpol ešte väčší hnev.  „Si pripravený?“ pozrela na svojho kumpána, čakajúc, že to vzdá.
„O mne teda nepochybuj,“ zaškeril sa.
„Tak na tri,“ zavelila. „Raz, dva...tri!“ vykríkla. Louis prudkým pohybom strhol z Harryho tela paplón a Eliz to okamžite využila. Postavila sa na špičky a rovno na hlavu mu vyliala vedro studenej vody.
„Čo to kurva?!“ vykríkol Harry, keď sa mu vlasy pod ťažkými molekulami vody prilepili na čelo. „Ženská čo to kurva stváraš?!“ dožadoval sa odpovede naštvane.
„Meškáš na tréning,“ odvetila arogantne, hodila po ňom plastové vedro a so zdvihnutou bradou odkráčala z miestnosti. Za sebou počula Louisov smiech a Harryho nadávky.

„Nie, nie Niall, pravú nohu musíš mať vystretú,“ buchla blondiaka do kolena na znak, aby ho vystrel. „Správne. A teraz skús vykopnúť ľavú,“ vyzvala ho stojac oproti nemu. Niall stál na žinenkách a sústredene pozeral na Elizinu zdvihnutú ruku s lapou, do ktorej mal kopnúť. Po pár sekundách, keď videla na jeho tvári nesmelosť, sa usmiala a tým mu dodala odvahu. „No tak, zvládneš to,“ posmelila ho. V okamihu, keď Niall konečne vykopol nohu sa však ani na pár centimetrov nepriblížil k lape, ktorá bola v úrovni Eliziných očí. Niall stratil rovnováhu a dopadol na tmavohnedé žinenky.
„Ja proste nie som športový typ,“ pokrútil hlavou, keď sa posadil. „Šport vhodný pre mňa je jedine golf,“ zasmial sa. Eliz si prisadla k nemu so zrakom padnúcim na jej prsty, zatiaľ čo si odopínala lapu.
„Také niečo nehovor,“ pokrútila hlavou. „Chce to len tréning, nič viac. Čo si myslíš, že ja som toto všetko vedela, už keď som s tým začínala?“ opýtala s nadvihnutým obočím. „Tak to sa veľmi mýliš!“ vyvrátila Niallov dojem, keď prikývol na jej otázku. „Bola som ešte väčšie nemehlo ako si ty, ver mi,“ usmiala sa a postrapatila mu blonďavé vlasy. „Tak čo, skúsime to ešte raz ?“
„Iba pod podmienkou, že ťa večer budem môcť naučiť niečo nové na gitare!“
„Dohodnuté,“ potriasli si pravačkami, postavili sa a pustili sa do opakovaných výkopov.

HARRY
V hlave mu búšila bolesť a vlasy mal ešte stále mokré od ľadovej vody, čo na neho Eliz vyliala. S prižmúrenými očami kráčal cez hotelové chodby hľadajúc telocvičňu, kde by podľa slov ostatných mala byť Eliz.
„Harry!“ ozvalo sa spoza neho. Neochotne sa otočil za hlasom, avšak na jeho tvári sa razom vyčaril úsmev.
„Ahojte dievčatá,“ usmial sa na dve baby, ktoré na neho placho pozerali neďaleko dverí, z ktorých práve vyšiel. Vrátil sa k nim a aj napriek zlej nálade sa musel usmievať.
„Smieme ťa poprosiť o fotku?“ opýtala sa jedna z nich.
„Samozrejme,“ súhlasil okamžite, bez okolkov. Boli to fanúšičky. Fanúšičky, bez ktorých by teraz nebol tam, kde je. Na nich by nikdy v živote nedokázal byť zlý, či nevrlý. Objal okolo ramien najprv jednu, kým ich druhá vyfotila, počkal kým sa vymenili a s nadšením strpel aj druhý blesk vychádzajúci z fotoaparátu.
„Ako sa máš?“ započul otázku.
„Ach, trochu ma bolí hlava,“ priznal s úškrnom. „Včera večer som bol v clube,“ dodal ako vysvetlenie.
„Áno, videli sme fotky,“ pritakali nadšene. Harry sa zasmial. Samozrejme, že videli fotky. Tak ako každý večer keď bol von, aj včera sa s ním vyfotilo obrovské množstvo ľudí. Fotografie určite do hodiny kolovali po internete.
„Ospravedlňte ma, musím už ísť,“ nahodil lahodný úsmev. „Prajem vám krásny zvyšok dňa,“ obe ich rýchlo pobozkal na červenajúce sa líca a odkráčal preč.
Unavene sa opieral o stenu v telocvični a zrak mu behal medzi Niallom s Eliz, ktorí trénovali na žinenkách a Liamom cvičiacom na hrazde.
„Od čoho máš červené líce?“ opýtal sa Liam, ktorý medzi tým ako Harry znova sledoval čiernovlásku pred sebou, docvičil a postavil sa k nemu.
„Dostal som facku,“ povedal zachmúrene a bradou ukázal na Eliz. Liam neodpovedal, len sa rozosmial a pobavene pobúchal Harolda po pleci.
Podvedome si prešiel prstami po líci a spomenul si na predchádzajúci večer pričom sa mu čelo zvraštilo pod náporom nechápavosti, ktorá v ňom prevládala. Zastrel sa mu zrak a on sa vrátil o pár hodín späť v čase. Eliz mala ohromnú silu, ktorá ho až prekvapila. No ešte viac ho prekvapilo ako prehnane zareagovala po jeho viac-menej intímnom dotyku.  Vŕtali mu hlavou jej slová, hlas plný zúfalstva, sklamania či by dokonca poníženia. Kto jej, do pekla, ublížil? Kto?!  Kričalo jeho vnútro, ktoré zúfalo bažilo po odpovedi. Po odpovedi, o ktorej vedel, že ju od samotnej Eliz nikdy nedostane. Bude musieť na to prísť sám a vynaloží všetku svoju silu aby na to prišiel čo najskôr.
„Styles!“ začul tenký hlas a ním trhlo. „Nespi,“ zazerala po ňom Eliz. „Ideme zápasiť. Daj si rýchlu rozcvičku, nech ti to netrvá dlho,“ hovorila povýšenecky, hnev jej priam blčal v tvári. Harry prikývol a bez zbytočných slov sa vydal behať okolo telocvične, s myšlienkou, že dnešný tréning bude náročný.

9 komentárov:

  1. „Ženská čo to kurva stváraš?!“ dožadoval sa odpovede naštvane.
    „Meškáš na tréning,“ :DDDD tá časť s tou vodou a týmto mi prišla to hrozne funny( ale mne vlastne príde všetko vtipné, whatever :D chvíľkový záchvat smiechu ma prešiel a potom som si predstavila, aké by to bolo v skutočnosti a opäť rehot).. takže vďaka za spríjemnenie večera časťou a záchranu môjho asi už nemysliaceho mozgu od prenudného dejepisu. -Tins

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aw, som rada, že ti to prišlo vtipné ^.^ snažila som sa o niečo "funny" aby tie časti neboli stále také vážne ;)
      aw dejepis, aká som šťastná, že ho už nemám :3 ach, nie, prepáč :D
      bolo mi radosťou ;) ďakujem :3

      Odstrániť
  2. Úžasné, stále sa opakujem, ale je to pravda ♥ Love it, love you ♥ xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aww, Julíí nemusela by si toľko chvály O:) ale ďakujem ti veľmi pekne! ♥♥♥♥

      Odstrániť
  3. Ja ťa obdarím komentom :D Je to úžasné... Ja ani nemám slov.. Tá voda, no čo zaslúžil si to!! :D Dúfam, že ho Eliz na tom tréningu poriadne zrujnovala... Ten Niall zlatučký... Kokos, že červený otalčok, to musela byť iná facka, šikovné dievča.. Ivi, si skvelá autorka, povedala som ti to už? Ak nie hovorím to teraz...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, ďakujem, ďakujem O:)
      samozrejme, Eliz je silná nie len po psychickej stránke ale aj po fyzickej ;) a veruže, zaslúžil! ;)
      nehovorila, ale vieš, že klamať sa nemá? O:)

      Odstrániť
  4. Ivúšik, úplne skvelá časť, to s tou vodou bolo dobre premyslené, zaslúžil si a môj nemotorný Niallerko :D Dobrééé, len tak ďalej a ďakujeme za novú časť, prajem Ti pekný blížiaci sa víkend :D ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danúšik, ďakujem ;) nemáte za čo a aj tebe prajem krásny víkend :-*

      Odstrániť
  5. chlapec to prehnal, tak tak mu treba teraz ;) i keď mi to je trochu ľúto no...aj tak super, mega sa mi to páči :3 looooove you! ♥

    OdpovedaťOdstrániť