Fight 15.

Tak nech sa páči, to je dnešná časť :) ďalšia bude asi až v nedeľu, alebo možno zajtra, uvidím ako sa mi bude chcieť po zajtrajšom doučovaní :) no už teraz vás upozorňujem, že sa môžete začať tešiť na kapitoly do čísla 20. budú veľmi zaujímavé ;)
Please, can I ask you for more than four comments? :(



Tvrdo dopadol na žinenky, až mu vyrazilo dych.
„Znova!“ ozval sa jej tvrdý hlas. Zaťal dlane do pästí, jeho rovné zuby zaklapli od nervozity o seba a on sa naštvane postavil. Ruky dal pred seba v základnom obrannom postoji a čakal na útok. Už  hodinu zápasil s Eliz, ktorá mala nad ním značnú prevahu. Okrem zručností, ktoré mala, ju ovládal aj hnev, ktorý Harry cítil pri každom jej pohybe. Jeho doterajší tréning nestačil na to, aby sa čo i len vyrovnal jej schopnostiam a tak len s napätím všetkých nervov znášal jej údery. Už dávno pochopil, že Eliz si zlosť dokáže vybiť iba v telocvični, keď sa jej zrýchli dych a svaly ju pália od námahy, a tak len čakal. Čakal kým to príde, kým sa upokojí.
 Uhol sa jej pravému háku a rukami ju oblapil okolo bokov. Použil všetku svoju silu aby stratila rovnováhu a pod jeho váhou padla na podlahu pokrytú hnedastou výstužou.
„Už by aj stačilo, nemyslíš?“ vydýchol s pohľadom upretým do jej modrých očí a široko sa usmial. Sledoval ako sa jej rýchlo dvíhal hrudník, ako postupne uvoľnila zovretie okolo jeho krku. Z pocitu, že sa vzdala, sa usmial ešte viac.
„Dobre, avšak zajtra pokračujeme,“ odvetila stále so značnou tvrdosťou v hlase. „Pusť ma.“ Harry sa okamžite posadil a svoje ruky presunul z jej tela na svoje stehná. Hľadel ako sa postavila, schmatla svoju už prázdnu fľašu od vody a bez slova odkráčala z miestnosti. Zahryzol si do pery a pokrútil hlavou. Jej tvrdosť, to ako sa v telocvični robila nepremožiteľnou nesmierne kontrastovalo s jej plachosťou, ktorá sa prejavovala, keď boli sami dvaja. Nevedel sa rozhodnúť, ktorá z týchto dvoch častí jej osobnosti sa mu páčila viac.

„Hazza?“ prevalil sa na posteli a tým si umožnil výhľad na Zayna stojaceho v dverách jeho izby.
„Hmm?“ zamrmlal unavene.
„Poďme, vstávaj, Louis skypuje s Eleanor, ktorá ťa chce vidieť,“ mávol na neho rukou na znak, že má vstať z postele a nasledovať ho. S veľkou neochotou sa teda postavil z teplých perín, natiahol si conversky, ktoré už veľmi dávno neboli biele a nasledoval Malika. Prešiel cez dlhú chodbu na jej opačný koniec a nakukol do otvorených dverí. Zbadal Louisa a Liama sediacich na pohovke a rozprávajúcich sa s Eleanor, ktorej hlas sa ozýval z bieleho iPadu v Louiho rukách. Videl ako si Zayn prisadol k nim a do rúk vzal chipsy z konferenčného stolíka. Keď ho Louis zbadal, zamával mu a otočil iPad obrazovkou smerom k nemu.
Harry!“ vykríkla nadšene El, keď ho zbadala a on sa musel jednoducho usmiať. Vlnité vlasy mala zapletené do tenkého vrkoča presne tak, ako to na nej Louis zbožňoval a on si tak ako mnohokrát predtým uvedomil, že to dievča by spravilo aj nemožné len aby potešilo jeho najlepšieho kamaráta.
„Zdravím kráska,“ široko sa usmial a úplne vošiel do miestnosti. Kým sa blížil ku gauču, kde bolo ešte množstvo miesta vedľa jeho kolegov, periférnym videní zbadal Nialla a Eliz v rohu miestnosti, ktorá vo svojom náručí zvierala Niallovu obľúbenú gitaru. Jeho prítomnosť veľmi zjavne ignorovala a keď jej blondiak pošepol niečo, čo ušlo jeho ušiam, šťastne sa zasmiala. A je po peknom dni, pomyslel si a posadil sa k Louisovi. Kým jeho ignorovalo dievča, ku ktorému ho to ťahalo čím ďalej, tým viac, on sa s hranou dobrou náladou pustil do rozhovoru s dievčaťom, ktoré bolo skutočne nadšené z jeho prítomnosti.

ELIZ
Na kolenách jej sedelo dievčatko so svetlými vláskami hrajúce sa s plyšovým zvieratkom, zatiaľ čo ona sledovala ako Lou upravovala Niallove vlasy.
„Čo si včera spravila Haroldovi?“ pozrela na ňu vysoká žena spod bielej ofiny.
„Prečo?“ chvíľu na ňu nechápavo hľadela.
„Ten červený fľak na líci,“ zasmiala sa Lou a Niall spolu s ňou. „Dosť dlhú chvíľu  trvalo, kým mu to zakryli.“
„Zaslúžil si to,“ pokrčila ľahostajne plecami, no popri tom jej jemne šklbalo kútikmi úst. Musela priznať, že bola na to, akú značku mu nechala na líci, patrične hrdá. Malou miestnosťou sa ozýval smiech dvoch ľudí, pokým sa Elizabeth venovala dieťaťu.
„Inak,“ prisadla si k nej Lou, keď osameli, „som rada, že si mu tú facku dala,“ hrdo sa usmiala na ňu. „Občas keď je opitý, chová sa vážne ako nejaký vôl,“ pokrútila hlavou a pohladila svoju dcérku po chrbte. Eliz neodpovedala, nevedela čo povedať.
„Avšak,“ započula a jej pri tom slovíčku poskočilo srdce. Vedela čo bude nasledovať. „Prečo si znova taká zlá na neho?“
„Predpokladám, že keď si jeho najlepšia priateľka, povedal ti všetko, čo sa stalo.“
„Áno,“ odvetila neisto Lou, nechápajúc kam tým Eliz mieri.
„Aj to, na aký podnet som vlastne zareagovala fackou,“ nehovorila to ako otázku a tak Lou len prikývla. „Tak si určite pochopila, že mi to nie je príjemné. Hlavne nie od opitého človeka,“ dokončila šepkajúc.
„Eliz, kto ti ublížil?“ opýtala sa potichu a Elizine srdce vynechalo zopár úderov.
„Nikto,“ zašepkala po pár minútovej odmlke.
„Mne klamať môžeš,“ zamrmlala Lou s pohľadom upretým na jej tvár. „Ale Harrymu neklam. Ak si si za ten čas k nemu vytvorila aspoň nejaké puto, na ktorom ti záleží, neklam mu. Nie, keď si to pospája tak, ako som to urobila aj ja.“

„Ideš ešte ku mne?“ opýtal sa ju Niall, keď prechádzali hotelovou halou po koncerte.
„Ak to nebude vadiť Liamovi, rada si ešte zopakujem dnešné popoludnie strávené s gitarou,“ žmurkla na neho.
„Mne to určite vadiť nebude,“ súhlasil menovaný.
„Poďme teda na to!“ radoval sa Niall, keď prišiel privolaný výťah. „Ideš Eliz?“ opýtal sa ju Niall, keď už v ňom všetci stáli.
„Ja...“ začala.
„Ona nechodí výťahom,“ zašepkal Harry stojaci v kúte malého priestoru. Spod kučeravej ofiny padajúcej mu do očí kvôli sklonenej hlave, na ňu upieral svoje zelenkavé oči.
„Presne,“ prikývla, jemne vykoľajená. „Vidíme sa pred vašou izbou,“ povedala smerom k Liamovi a Niallovi a vyrazila ku schodom. Desila ju myšlienka, že Lou už očividne nebola jediná, kto si začal všímať drobnosti jej príšerného tajomstva.

P.S.: #StoryOfMyLife jeez, girls, aj vás obliala taká eufória, keď ste to počuli? ja som sedela na posteli a keď ju dohrali j*bla som sa do perín s úsmevom na ksichte akoby som bola retardovaná! :D Jednoducho ich milujem :3 
 

12 komentárov:

  1. Kde začať? Zabíjaš ma,Ivi zabíjaš ma tým dokonalým príbehom a tým, že to tak ukrutne naťahuješ :D Ako tak pozerám mala by som si doplniť zásobu na komentovanie... Keď ja vždy, keď čítam tento príbeh stračím reč.. Per-fect.. Harry, jháááj ako ho veľmi ľúbim... :D Neviem či sa mám báť alebo tešiť na tú +20 časti :D Však, pri tebe človek nikdy nevie... STory of my life: počúvam to dokola už 3hod, zimomrivky po celom tele, slzy v očiah. Milujem ich tak veľmi moc... Aj teba :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. začni treba tým, že ma prosím prosím nezabi, lebo kto vám dokončí príbeh? O:)
      ďakujem, ďakujem :) veruže, môžeš sa aj tešiť, aj báť ;)
      och, super! aspoň vidím, že nie som jediná psycho z nich! :D aj ja teba, neboj nič :)

      Odstrániť
  2. niečo mi napadlo.. má ten strach z výťahov nejaké spojenie s tým, že jej nejaký 'chlap' ehm ublížil? ak nie, tak nič :D inak keď som tú pesničku počúvala pri tejto časti fightu, z nejakého dôvodu som sa skoro rozplakala.. to samozrejme neznamená, že časť bola zlá, práveže naopak, keby som to mala ohodnotiť na stupnici 0-100, mala by ∞...seriously -Tins

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tins, ja som už pri FY a CHML vedela, že ty si vždy vieš dať dokopy moje malé nepatrné súvislosti ^.^
      a ďakujem veľmi krásne!

      Odstrániť
  3. Prepáč že som sa dlho neozvala,ozaj ma to mrzí.Len vela školy,problémy doma a všetko,veď poznáš to :) Časť je super (ako vždy) a ja mám maximálne neoriginálny komentár,lebo som hladná a nič ma nenapadá,ale tak ďakujem za časť.Uži si víkend :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten pocit s hladom veľmi dobre momentálne poznám! :D a to absolútne nevadí, dúfam, že už je doma všetko v poriadku! aj tebe krásny víkend honey :) xx

      Odstrániť
  4. Veľmi sa mi v tvojom príbehu páči rola Lou. Vystupuje tak milo, je múdra a to, ako usmerňuje Harryho a Eliz, je to také mamičkovské :D Vidieť, že je to už mamička malinkej Lux. Fakt som zvedavá na to, čoho sa tak bojí. Naťahuješ nás, ako gumu v trenkách :D ale, to je dobre, pretože rýchlym tempom by sa už poviedka dávno skončila :D ...Jaáj, idem ja spať, lebo už som mimo, konečne víkend, uži si ho ! Love yaa honey <3 ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, bolo mojím zámerom aby Lou bola tou osobou v tomto príbehu, ktorá im bude radiť, takže som rada že sa ti/vám páči :)
      presne tak, táto poviedka má byť o tom "boji"..ako som napísala v popise "nie len o tom fyzickom (tréningy) ale hlavne o tom psychickom (to ako Eliz bojuje proti tomu, ako ju to ťahá k Harrymu) :))
      love you too honey :-*

      Odstrániť
  5. Žienka moja, úžasné :3
    Neuveriteľne tento príbeh hltám, je ešte viac než dokonalý ♥ ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ako mnohokrát predtým, ďakujem veľmi pekne!! O:)

      Odstrániť
  6. ja sa teším na každú jednu ďalšiu časť! a ešte keď ty povieš, že sa máme na čo tešiť...koniec, dnes nespím asi :P tak nech sa ti zajtra chce, hej? :D
    a neviem, akú kritiku by si odo mňa chcela počuť, hltám každé tvoje slovo...
    a SOML, typickí najdokonalejší dokonalí ♥ zamilovala som sa do toho songu samozrejme, na prvé počutie! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale hun urcite si zaspala ;-) posnazim sa aby sa mi chcelo :-* hocaku kritiku ked najdes co i len jednu chybu,ze som niekde edala ciarku alebo nieco...
      Ano nasi typicki idioti ktorych milujeme <3

      Odstrániť