Fight 20.

Ehm...dúfam, dúfam, že sa vám bude páčiť :)
ĎAKUJEM za komentáre k predchádzajúcej časti! Nesmierne ma potešilo, keď som uvidela komentáre aj od iných dievčat ako tých čo stále! :-***

P.S.: prikladám obrázok - aj keď je vytvorený len vo photoshope, ale tak nejako si predstavujem Elizabeth :)
enjoy!



Oh my gosh,“ zvolala Leah s doširoka roztvorenými očami hľadiac na fotografiu, ktorú jej Eliz poslala. „On je neskutočne sexy!“
„To teda je,“ pritakala.
Mať takého chlapa!
„Radšej nechcem vedieť čo by s ním robila,“ zasmiala sa na kamarátke. Sediac na priestrannej posteli telefonovala cez skype s najlepšou priateľkou na opačnom konci sveta. Leah si vyžiadala nejakú fotku Harryho, ktorá ešte neuzrela svetlo sveta, tak jej ho Eliz musela nenápadne odfotiť pri tom ako na rannom tréningu boxoval do obrovského vreca.
Inak,“ mrmlala popri tom ako si do úst vkladala lyžicu s musli, „vieš o tom, že on má zajtra narodeniny, však?
Eliz ustrnula. „Čože?“
Zajtra je prvý február a Harry Styles oslavuje svoje dvadsiate narodeniny. To by chcelo nejaký špeciálny darček, nemyslíš?

„Ja som absolútne nevedela, že on má narodeniny,“ šepkala neveriacky.
Are you fucking kidding me?“ zazrela po nej Leah. „Každý jeden deň tráviš s najsexy chlapcom tohto storočia a nevieš kedy má narodeniny? Hanbi sa Elizabeth Fellová!
„Nie je najsexy,“ zamrmlala.
Už radšej mlč!“ varovne zodvihla ukazovák, tvár sa jej zachmúrila. „Radšej premýšľaj nad tým, čo mu dáš..

***
Bosými chodidlami kráčala po slnkom rozhorúčavenej dlažbe a rozpustené kadere nechala viať okolo svojej tváre pod jemným náporom vetra. Kľučkovala pomedzi labyrint lehátiek, hľadajúc aspoň jedno voľné.
„Liam?“ opýtala sa prekvapene, keď na jednom z množstva bielych plastových odpočívadiel našla ležať svojho priateľa.
„Ahoj,“ dlaň pravej ruky si vytiahol spod hlavy a priložil si ju k čelu, vytvoriac tým imaginárny šilt, aby mu žiariace slnko nesvietilo priamo do očí. Široko sa usmial akonáhle zaostril zrak na jej tvár.
„Si tu sám?“
„Ale kdeže,“ posadil sa a ukázal smerom k bazénu, ktorý bol prekvapivo na horúce počasie takmer prázdny. Prázdny až na dvoch chlapcov, ktorí sa ako malé deti ošpliechavali modrastou vodou. „Tí dvaja blázni nevedeli čo so sebou, tak som musel ísť s nimi. Občas sa fakt cítim ako ich otec,“ pokrútil hlavou.
„Nepridáme sa k nim?“ zahryzla si do pery, dúfajúc, že bude súhlasiť.
„Vážne ich dvoch chceš zažiť vo vode? Sú horší ako malé deti, prisahám!“
„No tak, Liam, poď!“ schmatla ho za ruku a začala ťahať dohora, aby sa postavil.
„A to som si myslel, že ty nie si z tých bláznivých!“ navzdory tomu, že pokrútil hlavou, sa postavil a ako prvý sám vykročil k bazénu. Bez upozornenia sa hodil medzi svojich dvoch kamarátov, ktorí ostali prekvapene stáť na mieste, nevediac čo sa deje. Keď spod hladiny vykukla Liamova hlava, zaškerili sa na seba a bezhlavo sa na neho vrhli.
„Ehm,“ snažila sa upútať ich pozornosť pokým sa Niall s Harrym pokúšali potopiť Liama. „A mňa si tu nikto nevšíma?“ zahrala urazenú.
„Eliiiz!“ vykríkol nadšene blondiak brodiac sa cez vodu. „Poď do vody,“ rukami sa zaprel o breh bazénu a venoval jej široký úsmev.
„No ja neviem, nie je príliš studená?“ vykrivila pery, tváriac sa ako jedna z tých, ktoré si nenamočia ani len necht vo vode a nechávajú sa len spiecť slnkom.
„Vôbec nie,“ odvetil Harry s drobným úsmevom. Mokré rozstrapatené vlasy mal prilepené o čelo, pod ktorým mu oči hrali rôznymi farbami zelenej. Drobné kvapky vody mu zdobili dlhý trup posiaty tetovaniami a pri každom jeho pohybe sa pod lúčmi slnka zaleskli. Hľadela na jeho telo, na svaly, pokožku chytajúcu hnedasté sfarbenie vďaka neoblomne silnému slnku. Vyzeral dychberúco.
Stačilo by len chcieť a môže byť môj, pomyslela si túžobne.
„No tak Eliz, poď dnu,“ nabádal ju opäť Niall.
„No ja neviem, asi radšej ostanem tu,“ ukázala na suché dlaždičky. Niall smutne našpúlil pery avšak bez ďalšieho prosenia sa otočil späť k ostatným. Eliz sa diabolsky usmiala. Rozbehla sa, vyskočila a nohy si skrčila až k brade. Náraz do vody jej takmer rozviazal plavky, no rýchlym pohybom sa uistila, že ich má stále zviazané a až tak sa vynorila. Potopila sa presne medzi nimi troma, ktorí ju momentálne obdarovávali prekvapenými pohľadmi.
„Čo je?“ opýtala sa a upevnila si ťažké vlasy do drdolu, „mysleli ste si, že ja tam skutočne ostanem?“ zasmiala sa.

„Niall ty vylez Liamovi na plecia, ja vyleziem Harrymu,“ rozkazovala po tom, ako sa dohodli na ďalšej bláznivej hre. Nečakajúc na ich reakciu sa otočila čelom k Harrymu a usmiala sa.
„Musíš sa potopiť,“ nabádala ho, keď oproti nej len stál a usmieval sa.
„Až o chvíľu,“ zamrmlal. „Rád sa dívam na tvoj úsmev.“
„A ja zase na tvoj,“ priznala bez rozmýšľania. Keď si uvedomila čo povedala, pýriac sa sklonila hlavu. Začula Harryho hlboký smiech, ktorý netrval dlho vďaka Niallovi už sediacom na Liamových pleciach. Zodvihla zrak od trblietavej hladiny a opäť sa na neho zadívala. Otočil sa jej chrbtom, zapchal si nos a potopil sa. Okamžite to využila, zaprela sa o jeho ramená pod vodou a vyskočila mu na plecia. Akonáhle pocítil jej váhu na sebe, sa vynoril.
„A teraz začína ten skutočný boj!“ vykríkol Niall a vrhol sa na Eliz.

„Payno, stav sa, že vás opäť zloží,“ začula Harryho hlas. Nemala čas premýšľať nad ostrou poznámkou, ktorou by len potvrdila jeho slová, musela sa vyhýbať Niallovým rukám.
„O tom pochybujem. Niallerove ruky sú otravné a neodbytné ako je on sám,“ protirečil mu.
„Hej, ja nie som otravný!“ urazil sa menovaný. Eliz využila, že Niall sklonil hlavu k svojmu partnerovi a dočasnému sedadlu ( :D ), a jediným základným pohybom z obranného umenia, ktorému sa venovala, ho stiahla do vody. Popri prekvapenom výkriku patriacom Liamovi sa Eliz nadšene rozosmiala.
„Dokázali sme to!“ vykríkla a nahla sa dopredu. Jej hlava visela oproti Harryho opačne, no to vôbec nebránilo tomu, aby spontánne priložila svoje pery na tie jeho prekvapené. Jej spontánnosť neprekvapila len Harryho ale aj ju samotnú. Chvatne sa odtiahla, čo však spôsobilo, že v tej rýchlosti sa jej mokré ruky pošmykli na jeho pokožke. Prevalila sa dopredu a sama spadla do vody. Pod ničím nerušenou hladinou počúvala ako jej srdce splašene bije v ušiach a v hlave sa jej premietali rôzne myšlienky. Nevedela čo má robiť, najradšej by v tej chlórom napustenej vode ostala dokonca života. Avšak to nebolo možné, vedela, že čím skôr z nej vyjde, tým skôr bude mať tú trápnu chvíľu za sebou. Špičkami nôh sa teda odrazila od dna, až pocítila, že sa môže konečne nadýchnuť.
„Čo to bolo?“ začula otázku a vďačne si vydýchla, keď rozoznala Niallov hlas. Otvorila oči a pohľadom sa vyhýbala Harrymu.
„Od radosti som až spadla do bazéna,“ usmiala sa  nesústredene. „Avšak až po tebe!“ vykríkla okamžite, keď videla na jeho tvári čo chce odpovedať.
Po pár ďalších minútach, keď sa Eliz silou mocou snažila vyhýbať pohľadu ma Harryho, sa chlapci zhodli, že už je načase vyliezť z bazéna a ísť sa pripraviť na večerný koncert a následnú afterparty, zorganizovanú pri príležitosti jeho narodenín. Eliz ako prvá vykĺzla z bazéna, zobrala si veci z neďalekého lehátka a bez počkania na ostatných prešla do hotela. Náhlila sa do svojej izby, chcela mu čo najskôr uniknúť. Vedela, že sa mu bude musieť postaviť, bude musieť odpovedať na množstvo otázok, ktoré na ňu určite má. Ale ona nechcela. Nechcela, pretože sama nevedela čo mu má odpovedať.
Áno, chcela ho. Už dávno ju to k nemu ťahalo, už dávno si uvedomila potrebu byť pri ňom. Ale bola pripravená na vzťah, na opätovanie citov?
„Eliz,“ začula za sebou. Sklonila hlavou, nechcela sa otočiť. Počula za sebou kroky, cítila vibrácie podlahy zakaždým ako jeho veľké chodidlá dopadli na podlahu. Hľadela na svoje bosé prsty, na kvapky vody stekajúce z rozpustených vlasov. „Pozri sa na mňa,“ vyzval ju. Oproti svojim prstom zbadala ďalšie, väčšie. Privrela oči, zhlboka sa nadýchla.
Kde sa stratila tvoja nebojácnosť a odvaha? Buď silná, Harry nie je on! Počula hlas Leah vo svojej hlave. Vydýchla.
„Čo to bolo?“ opýtal sa jemne, keď sa ich pohľady konečne stretli. Nemusel vetu dokončiť, obaja vedeli, čo tým myslel. Ako sa tak dívala do jeho tváre, do očí, ktoré sršali radosťou po tak krátkom okamihu, čo sa ich pery dotkli, jednoducho mu musela odpovedať pravdu.
Postavila sa na špičky, rukami sa dotkla jeho hrude.
Cítila ako mu tlčie srdce, videla ako sa mu v tvári zračí nechápavosť.
Zopakovala ten dotyk z bazéna, teraz na dlhšie. Priložila pery k jeho veľkým, mäkkým, ružovým. Do nosa jej udrela pyžmová vôňa, jej srdce akoby malo krídla a snažilo sa vyletieť z klietky tvorenej rebrami.
Odtiahla sa.
Usmiala sa a prstom mu prešla po spodnej pere, kde ešte pred pár okamihmi spočívali jej ústa.
„Všetko najlepšie Harry.“

11 komentárov:

  1. No a teraz si ma zabila...
    Ja z Tvojho písania úplne omdlievam a normálne sa hanbím za svoje hatlaniny, ktoré splietam u mňa na blogu :p Díky za podkopanie sebavedomia (jk :D :D :D)
    Ako inak sa dá táto krása opísať než slovami: sladké, ňuňu, rozkošné, dokonalé, čarovné, úžasné, magické, bombové, fantastické a návykové? :) ♥
    Ivík, ďakujem, že píšeš Fight :) x

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie sú to hatlaniny!!! prepáč mi to, ale ja si vôbec nemyslím, že by som ti ho podkopala!! ;)
      ďakujeeeeeeeeeeeeem ♥♥♥
      to ja ďakujem, že to čítaš! xx

      Odstrániť
  2. Som totálne namotaná na tvoj príbeh :) nech je čím skôr ďalšia časť! :) dokonalé :)) ♥ x

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ivúšik môj, tak ja som asi oficiálne odpadla ! :D Nádherná časť, prekvapený Harold, úžasne opísané, zase som tam sedela pri bazéne a močila si nohy :D Eliz ma prekvapila, paráda ! Tlieskam Ti ! Teším sa na pokračovanie <3 ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako toto je čo? :O najlepšia čast!!!úplne mega! narýchlejšie dalšiu! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ANi si nevieš predstaviť ako si mi vytvorila úsmev na perách... A ten koniec?! Dostalo ma to. Láska jak z rozprávky. Jháj keby existoval taký chlap. Chcela by som ti tolko napísať ohladom tejto dokonalej poviedky, ale vždy, keď ju prečítam stratím slová.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nesmierne ma potešilo, že som ti týmto vytvorila úsmev na tvári :)
      veruže, takým chlapom ako je Harold by som určite nepohrdla..ale tak isto ani Niallom, Liamom, Louisom či Zaynom :D
      ďakujem veľmi krásne!

      Odstrániť
  6. Ooooooo bože ;) úžasná kapitola ,podľa mňa najkrajšia doteraz ;) cute.... Len tak ďalej :) .-Veronika

    OdpovedaťOdstrániť