Fight 6.

Venované mojej najkrajšej a najlepšej Zuz :-*




Vypla motor a nadurdene pozrela na sivastú budovu, ktorá takmer splývala s rovnako sfarbenou oblohou. Na pár sekúnd zatvorila oči a zhlboka sa nadýchla. Ide len o prácu. Je to jej práca. Bude robiť to, čo miluje, len v iných priestoroch a s inými ľuďmi. Musí to zvládnuť.

HARRY
„Hazza,“ začul za sebou smiech a odvrátil zrak od mobilu. Pozrel na blonďatú hlavu, ktorá sa k nemu blížila so širokým úsmevom. „Počul som, že tá tvoja trénerka nebola nejaká nadšená z vašej nadchádzajúcej spolupráce,“ rozrehotal sa Niall, keď klesol k nemu na sedačku. Harry prevrátil očami a preklínal Paula, ktorého ústa radi prikrášľovali.
„Mne sa zdala v pohode,“ zamumlal a vzhliadol opäť k mobilu. 14:30. Už tu dávno mala byť.
„Takže nevyvraciaš Paulove slová?“ Niall prižmúril svoje obrovské modré oči a čakal na odpoveď.
„Ja neviem Nialler,“ pokrčil plecami a vzdychol. Aj jemu samému sa včera zdalo, že Eliz ich spoluprácou nebola nadšená. Trochu sa ho to dotklo, nevedel čo si myslieť. Bola taká odmeraná len k nemu alebo sa tak chovala ku každému koho trénovala?
„Harry, prišla tvoja trénerka,“ rozrazili sa dvere a do miestnosti nakukla Paulova veľká hlava. Niall nadšene zapískal, ale Harry nereagoval. Jednoducho sa postavil, vzal zo zeme tašku s vecami na tréning a opustil šatňu. Prešiel chodbami až na okraj budovy, kde sa nachádzala ich plne vybavená súkromná telocvičňa. Rozrazil veľké dvere a pohľadom preskenoval miestnosť. Pohľad mu po pár minútach spočinul na Eliz, ktorá sa len v krátkych legínach a tielku rozcvičovala. Očami prebehol po celom jej tele a musel si dávať pozor aby mu nepadla sánka. V obtiahnutých kraťasiach a priliehavom tričku vyzerala božsky. Pevný zadoček sa jej úchvatne vynímal pod čiernou látkou a on si uvedomil, že sústredenie na cvičenie bude v jej prítomnosti oveľa ťažšie ako si myslel. Ešte chvíľu spočíval očami na jej pozadí, keď si všimol, že sa otáča smerom k nemu.
„Ahoj,“ usmial sa a pozrel jej do očí.
„Hi Harry,“ taktiež sa usmiala, čo on nečakal. „Rozprávala som sa s Paulom,“ začala a pristúpila k nemu, „hovoril mi, že máte trénera boxu,“ povedala čakajúc či jej to Harry vyvráti. Ticho prikývol. „Tak som ho poprosila aby ho doviedol sem a ukážete mi spolu na akej úrovni si v boxe.“
„Prečo?“
„Aby som vedela kde začať s tréningom MMA,“ odvetila jednoducho stále s úsmevom. „Nechcem ti predsa hneď na prvom tréningu spôsobiť nejaké zranenie,“ žmurkla na neho. A Harry tam iba v tichosti stál a nedokázal uveriť tej zmene. Žiadne prevracanie očami či arogantné odpovede? Tie ženy sú divné, pomyslel si a pokrútil hlavou. „Teraz sa bež prezliecť, každú chvíľu príde Paul,“ kývla smerom k rohu telocvične kde sa nachádzali lavičky. Stále mĺkvo vzal tašku zo zeme a prešiel k lavičkám. Pretiahol si tmavé tričko cez hlavu a otočil sa za Eliz. Stála pri protiľahlej stene a pokúšala sa urobiť stojku na rukách. Sledoval ako sa nevedela poriadne odraziť od zeme s nohami a už sa jej chystal vysmiať nejakou drzou poznámkou, avšak na Harryho prekvapenie sa jej to podarilo. Poriadnou silou sa odrazila až jej nohy narazili o stenu. Napadla ho myšlienka, že to neustojí, no ona urobila presný opak. Vystrela nohy do plnej výšky, zatvorila oči a rovnomerne dýchala. Vydržala tak takmer dve minúty, potom v ľahkom oblúku spustila nohy na zem a postavila sa. Harry nedokázal uveriť, že v takom drobnom telíčku sa skrývalo toľko sily a telesnej zdatnosti. Konečne sa prezliekol do bieleho tielka a tmavých šortiek, kučery si nadvihol z čela a upevnil ich čiernou šatkou. S rukami v bok a myšlienkou, že Eliz je plná prekvapení sa vydal za ňou.

ELIZ
S rukami zloženými na prsiach sledovala ako Harry búšil do láp, ktoré mal natiahnuté práve ten mohutný chlap, ktorý ju viedol Harryho bytom pri ich prvom oficiálnom stretnutí. Sledovala ako sa mu napínali svaly na chrbte a ramenách pri každom údere, ako šikovne dokázal zakaždým trafiť lapy. Musela uznať, že bol šikovný, mal istý potenciál, no nie dosť skúseností.
„Dobre, to by stačilo,“ prerušila ich a Harry si zadychčane vydýchol. Nechala ho takto búšiť dobrú polhodinu bez prestávky. „Zhodnotila som tvoje zručnosti a musím uznať, že si celkom šikovný,“ pochválila ho kým si on dával dole rukavice.
„Že si o mne pochybovala, som predsa Harry Styles,“ drzo sa usmial.
„Hej a sebavedomie ti tiež očividne nechýba,“ prevrátila hravo očami. „Tie rukavice odlož, dáme si rozcvičku a ozrejmím ti základne techniky,“ rozprávajúc prešla do stredu telocvične, kde boli rozložené žinenky. „Najprv začneme s naťahovačkami, potom prejdeme na kliky, drepy a podobné veci. Tak budeme začínať každý tréning, pretože musíš mať poriadne rozprúdenú krv vo svaloch, inak by si pri prvom výkope, či blokovaní mohol utrpieť nejaký úraz,“ jednoducho vysvetlila a ukázala mu prvý trik ako si efektívne pretiahnuť svaly.
„Dobre, teraz spravíme dvadsať klikov,“ povedala mu po chvíli. Harry nadvihol prekvapene obočie. „Čo je? Nebodaj to nezvládneš,“ drzo sa zasmiala.
„Ja to zvládnem, len či to ty zvládneš s tými tenkými rúčkami,“ vysmial sa jej a jemne jej stisol jedno rameno.
„Daj tie paprče preč zo mňa,“ zasmiala sa plesla ho po ruke. „Uvidíme kto ich spraví skôr,“ vyzývavo na neho žmurkla, pustila sa na kolená, ktoré následne vystrela a spravila prvý cvik.

„Nerobíš ich správne,“ pokrútila hlavou sediac na žinenke a sledujúc ako Harry dokončieval periódu.
„To si stihla sledovať či to robím správne?“ začudoval sa a zvalil sa vedľa nej.
„Áno,“ prikývla a kľakla si. „Sprav ten postoj ako pred chvíľou keď si cvičil,“ nariadila mu a on neochotne spravil čo mu povedala. Za tie dve hodiny čo strávili spolu už prišiel na to, že jej nie správne odporovať. Minimálne nie čo sa týka cvičenia. „Vidíš,“ povedala a chytila ho za kolená. „Máš ich mierne skrčené pričom by si  mal mať úplne vystreté,“ hovorila potichu a potlačila ho za kolená, čo spôsobilo, že úplne vystrel nohy a potichu zakňučal.
„Pália ma lýtka,“ zamrmlal a spustil sa na zem.
„To znamená, že si si nesprávne naťahoval svaly,“ pokrútila hlavou. „Alebo že si už totálne zničený,“ vyplazila mu jazyk.
„Myslím, že to bude tá druhá možnosť,“ súhlasil a tvár si zaboril do žinenky.
„A to som ti ešte nezačala ukazovať techniku,“ zasmiala sa a postavila sa. „No tak, vstávaj, ideme trénovať,“ potiahla ho za ruku v márnej snahe donútiť ho aby vstal.

10 komentárov:

  1. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥! ďakujem ňuňu :*
    whoaah, už sa neviem dočkať, čo to medzi nimi bude! :3
    a teším sa na to veľmi veľmi :)
    ľúbim! :* ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. broučku, pre teba všetko O:) ♥
      ..a či bude a či nebude.. uvidíme ;)
      aj ja teba, vieš dobre :) :-*

      Odstrániť
  2. Toto je úplne skvelé ♥ A ja už neviem, aké iné slová by to vystihovali ;) x

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zbožňujem tých dvoch :)) a teba za tie 2 časti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja tvoje komentare ! Dakujem <3

      Odstrániť
    2. Niekedy sa cítim ako úchylák,keď ti to furt komentujem a vychvaľujem :-D

      Odstrániť
    3. nemusíš sa tak cítiť ;) :D ja aspoň viem, že je tu predsa len niekto kto to číta :)

      Odstrániť
  4. Zase sa budem opakovať, je to super, teším sa, na pokračovanie ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. budem sa aj ja opakovať, keď ti zas a znova poďakujem :)

      Odstrániť