Fight 21.



Enjoy :) xx
 
HARRY
„Všetko najlepšie Harry,“ zašepkala a jemne sa usmiala.
Jeho myseľ neverila slovám, ktoré počula, nervové zakončenia neverili pocitu, ktorý pred chvíľou pocítili.
„Je to môj narodeninový darček pre teba,“ vysvetľovala. „Dnes máš dvadsiate narodeniny,“ povedala akoby to sám nevedel. „A ja som nevedela čo ti podarovať. Tak som ti dala niečo, čo ťa snáď potešilo viac ako nejaká úbohosť z obchodu,“ opäť hovorila sebavedome, až mal pocit, že pred ním stojí úplne iná Eliz.

Napriek neúnosnej radosti, ktorá v ňom jasala, si nebol celkom istý, čo to znamená. Za ten čas, čo ju pozná, pochopil, že je pre ňu z nejakého dôvodu ťažké otvoriť sa niekomu a on môže byť rád, že si vybrala práve jeho. Ale tak isto si všimol, že veľmi často mení nálady, prehnane reaguje.
„Potešilo ma to, nesmierne,“ prikývol a čelom sa oprel o to jej. Keď sa neodtiahla, pustil na zem uterák a prsty už voľnej ruky si preplietol s tými jej. Hľadel do modrých okálov a pokračoval. „Avšak, čo to znamená?“ vydýchol opatrne.
Eliz mlčala. Jej tvár zvážnela a on nadobudol pocit, že si najprv ona sama musí na tú otázku odpovedať vo svojom vnútri. Sklopila zrak k ich prepleteným prstom a nakrčila obočie.
„Ja..“ šepkala. „Ja nemyslím, že už dlhšie zvládnem klamať samú seba a presviedčať sa, že ťa nepotrebujem.“
Stisol jej prsty.
„Nedokážem už ďalej popierať, že je na tebe niečo, čo ma nenechá pokojne spávať,“ zaškerila sa. „Tvoj úsmev a oči,“ opäť mu prstami prebehla po perách. „Potrebujem ich.“
„Avšak,“ pokračovala znova. „Musím ťa upozorniť... budeš to mať so mnou ťažké.“
„Stojíš za to,“ usmial sa a opäť spojil ich pery v ľahkom motýľom bozku.

ELIZ
Prešlo pár hodín od ich prvého spoločného bozku a ona sedela zase raz v zákulisí koncertu spolu s Lou.
„A teraz mi povedz,“ hľadela na ňu spod mihalníc, „čo si mu urobila? Alebo lepšie povedané, čo si mu dala/ povedala?“ prižmúrila oči a ich silou prepaľovala Eliz.
„Ehm..nechápem?“ zasmiala sa a červeň jej pod drobným klamstvom rozžiarila líca.
„Ten blázon chodí od dnešného poobedia ako slniečko!“ vykríkla so smiechom a rukou ukázala cez stenu na miesto, odkiaľ sa ozývali hlasy chlapcov.
„Takže on ti ešte nič nepovedal?“ nadvihla obočie. Vedela, že touto otázkou ju len ešte viac rozčúli. Skôr ako Lou stihla vysloviť čo i len slabiku, rozrazili sa dvere a dnu vbehol spotený Zayn.
„Tortu, rýchlo dajte mi tú tortu!“ kričal, zastal uprostred miestnosti a splašene sa okolo seba obzeral. Lou neváhala, okamžite sa postavila a z neďalekého stolíka zobrala podlhovastú tortu. Skôr ako skončila v Zaynových rukách si ju Eliz stihla poriadne prezrieť.
Happy Birthday Hazza!  Bol vytvorený nápis z lentiliek, v srdiečku poskladaného z jahôd.
Zayn chvatne prevzal tácku od Lou a bez poďakovania vybehol späť smerom na javisko.
„To chcem vidieť, čo mu zase spravia!“ zasmiala sa a postavila sa zo stoličky s úmyslom nasledovať jedného z členov skupiny.
„No, no no!“ schmatla ju za ruku stylistka. „Ty nikam nejdeš, pekne krásne ostaneš tu,“ vrátila ju späť na sedadlo tvrdej stoličky. „A povieš mi, čo sa medzi vami stalo,“ pritiahla si taktiež stoličku, obrátila si ju opačne a obkročmo si na ňu sadla. Ruky si oprela o vrch operadla a zazrela po Elizabeth.
Trhalo jej kútikmi úst, keď sa snažila tváriť vážne. Uhla pohľadom z jej tváre, pozrela na svoje prsty, ktoré žmolili lem trička a vychutnávala si to napätie v miestnosti. Zodvihla hlavu, keď sa z javiska ozval hurónsky smiech a neprekonateľné vykrikovanie fanúšičiek.
„ELIZABETH!“ zvrieskla Lou. „Už to konečne vyklop, lebo ti ublížim!“
„Dobre, dobre,“ zamrmlala so smiechom. „Dala som mu narodeninový darček v podobe bozku,“ mrmlala potichu so sklonenou hlavou. V šatni bolo ticho. Dlhú chvíľu nepočula nič iné, len svoj pokojný dych.
„Eliiiiiiiiiiz!“ prerušil ticho nadšený hlas a to už bola na nej Lou zavesená. Prevalili sa pod náporom Louinho tela a spadli na zem. Stále ju zvierala okolo krku a ona sa musela zasmiať. Nečakala, že sa jej dostane práve takejto nadšenej reakcie.
„Dobre Lou, už ma môžeš pustiť, nemyslíš?“
„Jasné samozrejme, prepáč,“ zvážnela, postavila sa a podala Eliz ruku. Spoločne si sadli na mäkkú pohovku s prepletenými rukami. „Ako sa to stalo?“ vyzvedala.
„Ja, ani neviem. Prišlo to tak spontánne, boli sme v bazéne spolu s Liamom a Niallom. Sedela som mu na pleciach a po tom, ako sa mi druhý krát podarilo zhodiť Niallera z Paynových pliec som bola taká nadšená, že som sa proste naklonila a pobozkala ho. O pár sekúnd som si uvedomila, čo som urobila a čo najrýchlejšie odtiaľ odišla,“ dokončila.
„To je všetko?“
„Samozrejme, že nie,“ zasmiala sa. „Našiel ma v izbe, samozrejme, že sa mi nepodarilo mu uniknúť,“ jej hlas prechádzal do šepotu. „Jemu a jeho otázkam. Chcel vedieť čo to znamená,“ na pár sekúnd sa odmlčala. „A ja som mu povedala, že už viac nedokážem popierať, že ho jednoducho chcem,“ pokrčila plecami.
„Som rada, že si sa tomu poddala,“ stisla jej ruku.
Skôr ako stihla zareagovať, podvedome si uvedomila, že hluk z javiska stíchol. Hlavu natočila smerom k dverám, akoby vedela, že presne v tom okamihu do nich vojdú chalani. Ako prvý vošiel Niall s rukami zababranými od šľahačky a so širokým úsmevom na perách. Nebolo by to nič nezvyčajné keby za ním nevošiel Harry celý od šľahačky. Dokonalý účas, ktorý mu pred pár hodinami Lou vytvorila bol zničený, trvácny lak bol nahradený šľahačkou, dokonca medzi kučerami mu svietilo aj pár lentiliek. Eliz sa rozosmiala, postavila sa a prešla k nemu.
„A to som tú tortu chcela ochutnať,“ pokrútila hlavou a ukazovákom si nabrala kúsok z jeho líca.
„Stále môžeš,“ odvetil Harry, chytil ju okolo pása a pritiahol ešte bližšie k sebe. Eliz skríkla rozhorčením, keď ju Harold pred všetkými pobozkal a tým umazal aj jej tvár.
„Dobre som videl?!“ zvrieskol Louis. Všetci akoby v miestnosti zamrzli. Elizabeth sa odtiahla od Harryho a pozrela na ostatných. Chalani ustrnuli v rôznych pozíciách, neveriacky hľadeli na nich dvoch.
„Dobre som videl?!“ opýtal sa ešte raz Loui. „Vy ste sa práve pobozkali?!“
„No, asi áno,“ zasmiala sa a hlavou sa oprela o Harryho plece.
„Ja neverím, moje každodenné modlenie bolo vyslyšané!“ vyhodil z rúk do vzduchu otvorenú fľašu minerálky a vrhol sa na nich dvoch. Než sa Eliz stihla nazdať, ocitla sa zakliesnená medzi piatimi mužskými telami, čo ju naplnilo rozpakmi.
„Eliz, ale buď na neho dobrá,“ žmurkol na ňu Liam.
„Posnažím sa,“ odvetila frustrovane. „Budem sa snažiť zo všetkých síl,“ dodala a pohľadom spočinula na Harryho tvári. Žiarivo sa usmieval, keď ju pobozkal na čelo.
„Už si len moja,“ zamrmlal do jej pokožky. 

A Eliz sa po dlhej dobe cítila v mužskom objatí bezpečne.


16 komentárov:

  1. Môj ty Boh! :D
    Ja mám pocit, akoby som čítala nejaký neuveriteľne úžasný román od autorky bestsellerov, ktorou ty raz určite budeš! Kam sa hrabe nejaká Pilcherová! Je to tak fantastické, prosím, nepokaz im to. :)
    Milujem Ťa :) A milujem aj Harry a Eliz spolu, lebo sú úplne čarovní ♥
    Nádhera, nádhera, nádhera, Ivík :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Julka, nepreháňaj, na bestsellery nemám ani tak z ďaleka, ako je Amerika od Slovenska :)
      ďakujem :))
      a... ja im to určite nepokazím ;)) uvidíme, či si to oni nepokazia :P ;)
      aj ja teba a tvoje komentáre! ♥ ♥ ♥ ♥
      ešte raz ďakujem!

      Odstrániť
  2. Ako môže tak obyčajne neobyčajn človek napísať niečo také nadpozemské? Tvoja poviedka je ako droga, s tým rozdielom, že neubližuje, ba naopak.. :) Eliz a Harry sú spolu!!! ÁNo! Si jednoducho skvelá a som rada, že si pridala tak skoro naozaj si to vážim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite som ten najobyčajnejší človek na tomto svete a táto poviedka je jedna z tých najobyčajnejších, s tuctovou zápletkou :)
      ale inak ďakujem!!
      vždy sa budem snažiť pridávať čo najskôr, vrámci mojich možností :)

      Odstrániť
  3. Nie...toto je úplne najviac!!! Mega rýchlo dalšiu inak bude zle!! :D :D :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Per-fect !!! To je také prekrásne, konečne sú spolu, sú strašne zlatí, nech im to spolu dlhooo vydrží. Krásna časť a ten Louis :D Teším sa na pokračovanie ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danušík môj, ďakujem veľmi pekne ♥
      uvidíme ako dlho a či im to vôbec vydrží ;))

      Odstrániť
  5. konečne spolu :3 rýchlo daj ďalšiu :) si skvelá :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aww, ďakujem veľmi krásne! posnažím sa čo najskôr ;)

      Odstrániť
  6. Aaaaaaa... Mega, mega, mega supeeeer :3 Konečne sú spolu :3 prosiiiim pridaj rýchlo ďlašiu časť ;) - Kikuška

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anoooo ^^ bože uplne som sa roztopila :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. awww.. D-O-K-O-N-A-L-É ♥♥♥ úžasná poviedka :3 teším sa na ďalšiu časť *Mims

    OdpovedaťOdstrániť