Fight 25.

Dnešná časť ;) koľkých komentárov sa od mojich krásnych čitateliek dočkám? O:)



Pocítila na sebe intenzívny pohľad, čo ju primälo odvrátiť zrak od jamiek vyčarovaných v líčkach popri tom ako jeho anjelsky hlas vytváral slová. Pozrela sa na Louiho, nespúšťajúceho z nej svoje malé, no o to zvedavšie, sivasté oči.

„Čo je Loui?“ opýtala sa s nepatrným náznakom úsmevu na perách.
„Je také zvláštne na vás dvoch hľadieť,“ povedal a naklonil hlavu do boku.
„A to už prečo?“ vyzvedala ďalej. Sedeli oproti sebe v súkromnom lietadle vznášajúcom sa nad Severnou Amerikou. Presúvali sa z jedného čulého mesta na južnom cípe kontinentu do mesta, ktoré nikdy nespí.
„Pretože všetci sme boli zvyknutí na tvoje nevraživé pohľady, ktorými si obdarovávala Harolda,“ zapojil sa Liam.
„A teraz musíme hľadieť na toto,“ ukázal rukou na ich preplatené prsty Louis. „Už žiadne hádky a arogantné odpovede Eliz?“ našpúlil spodnú peru, skrčil obočie a hľadel na ňu ako šteniatko. Zasmiala sa a pozrela na Harryho vedľa seba. Rukou, ktorú nemal v jej dlani, si podopieral bradu a s lišiackym úsmevom hľadel na svojich kamarátov. Vlasy mu padali do čela a jamky sa jasne črtali na jeho lícach. Úsmev jej zmizol z tváre, keď sa naklonila cez opierku na ruky, ktorá delila ich sedadlá. Spozoroval jej pohyb a otočil sa k nej. Naklonila sa ešte viac, rozopla si bezpečnostný pás, ktorý jej o dosť znemožňoval pohyb a ruku nechala padnúť na jeho koleno.
„Čo sa deje kráska?“ vydýchol. Zavrtela hlavou a pohľad neodtŕhala od jeho pier. Pochopil, na pár sekúnd
sa zasmial, no opäť zvážnel. Vystrčil jazyk, prešiel si ním po perách a vzápätí si do spodnej hryzol.
„Hm,“ nespokojne si vzdychla. Provokoval ju, vedel, aký pocit to v nej vyvolá. Spustila zrak od jeho dokonalých úst a sústredene sa mu pozrela do očí. Zvodne nadvihla jedno obočie, snažiac sa vyvolať u neho nejakú reakciu. Popri tom ako na neho spaľujúco hľadela, prehodila si vlasy na jedno plece, tak, aby medzi nimi vytvorila miernu clonu. Okamžite zareagoval. Za pár sekúnd, jediným pohybom, bola ich tvár od seba vzdialená len pár centimetrov. Harryho náhla blízkosť ju zatlačila do operadla. Zasmiala sa.
„Si strašná provokatérka, vieš o tom?“ zašepkal zvodne. Ignorovala svoje srdce rýchlo poskakujúce v klietke tvorenej rebrami a sústredila sa len na svoje myšlienky. Prekvapilo ju, aj keď vôbec nemalo, ako sa k nej choval pred svojimi priateľmi. Nevedela prečo, no myslela si, že sa voči nej na verejnosti nebude chovať tak, ako v súkromí. Celý vzťah bol pre ňu nová skúsenosť a ona sa musela vyrovnávať či už s rôznymi nástrahami alebo prekvapivými situáciami akou bola aj táto.
„Nie som,“ zašepkala bez dychu. „Len už viem čo na teba platí,“ žmurkla a pobozkala ho. Čím ďalej tým viac sa jej páčili ich bozky, keď ostávali obaja bez dostatočného prísunu kyslíka, keď ich jazyky navzájom súperili o dominanciu.
„Ehm,“ začula no od Harryho sa neodtiahla. „Myslím, že odpoveď si už dostal,“ hovoril Liam. Pri Harryho pohľadoch až zabudla na Louisovu otázku a na to, že chudák, čakal na odpoveď. No to ju v danom momente už vôbec nezaujímalo.

„Kam to ideme?“ opýtala sa a pripútala sa. Prešla ňou vlna zimy a zuby jej zadrkotali o seba. Pozrela na Harryho za volantom, ktorý viedol veľké čierne vozidlo množstvom križovatiek. Trela si dlane o seba, aby sa čo najskôr zohriala a preklínala tú chvíľu, keď ju nenapadlo, že v New Yorku bude uprostred februára úplne iné počasie ako na Floride.
„Keď som v NY a máme deň voľna, o ktorom nevie nik, ani len fanúšičky – čo sa samozrejme stane veľmi zriedkavo,“ vysvetľoval a s neskrývaným nadšením na ňu pozrel. „Mám rád jednu činnosť,“ hovoril  tajomne. Zachmúrila sa a snažila sa prísť na to, čo sa bude o pár minút diať, keďže videla, že zo svojho priateľa viac už asi nedostane. Než sa stihla nazdať, Harry zaparkoval. Vyzrela von oknom na jednu z budov postavených v radovej zástavbe.
„Smiem ťa o niečo poprosiť?“ opýtal sa jej a ona presunula svoju pozornosť z malej pizzerie späť na neho.
„Samozrejme.“
„Choď dnu a povedz, že si prišla po tých desať pízz,“ hovoril popri vyťahovaní peňaženky z vrecka svojej zelenkavej vetrovky. Otvoril ju, vybral veľkú bankovku a podal jej ju. „Oni už budú vedieť o čo sa jedná,“ usmial sa. Bez slov zobrala od neho peniaze a vystúpila do treskúcej zimy. Prebehla chodníkom a potlačila sklenené dvere. Ovial ju teplý vzduch presiaknutý vôňou oregána a pečeného cesta. Prešla skrz poloprázdnu reštauráciu a postavila sa priamo k vysokému pultu.
„Dobrý deň,“ zdvorilo sa pozdravila. „Prišla som po tých desať pízz,“ zopakovala Harryho repliku.
„Hneď to bude,“ odvetil drobný Talian s okrúhlou tvárou a otočil sa jej chrbtom. „Francesko!“ zakričal do kuchyne, skrývajúcej sa za obdĺžnikovým otvorom v stene. Ako odpoveď sa mu ozval krik v ich rodnom jazyku. Po pár minútach sa odniekiaľ vyrútil mladý chalan, podobajúci sa na svojho otca s veľkým množstvom škatúľ naukladaných na seba v rukách. Podala drobnému mužovi bankovku a nasledovala chalana von z reštaurácie. Nečakajúc na ňu, okamžite zamieril k čiernemu autu a bez námahy si otvoril kufor. Zložil do neho voňajúce krabice a pozrel na Harryho, ktorý ho s úsmevom sledoval v spätnom zrkadle.
„Pekný deň prajem pán Harry,“ zdvorilo sa pozdravil i keď nemohol byť od Harryho mladší než dva roky. Eliz udivene ako sa na neho Harry ešte väčšmi usmial a taktiež sa mu pozdravil. Počkala, kým Francesko zatvoril kufor, pozdravil sa aj jej a zmizol v rodinnom podniku. Nastúpila do auta a okamžite na Harolda spustila príval otázok.
„On ťa pozná?“ opýtala sa aj keď odpoveď bola viac než zjavná.
Pokrčil plecami. „Vravel som, že je to moja obľúbená činnosť.“
„Nakupovať veľké množstvo pízz a nechávať im prepitné skoro dvadsať dolárov?“ začudovala sa.
„Nie, nie,“ pokrútil hlavou so smiechom. „To najlepšie ešte len príde,“ žmurkol na ňu a chytil ju za stehno, jemne jej ho masírujúc. Naprázdno preglgla. Ešte stále jej občas jeho dotyky, ktoré by sa iným intímne nezdali, spôsobovali chvenie a nepríjemné točenie v žalúdku. Stále dokola sa musela upokojovať, že toto je Harry, nie Ben. Harry jej neublíži tak ako Ben.

„A sme tu,“ prerušil ju v premýšľaní. Odtrhla zrak od jeho ruky stále položenej na jej stehne, ktorú celú cestu hypnotizovala. Pozrela von čelným sklom a zamračila sa. Nachádzali sa na samotnom a možno aj najšpinavšom okraji najľudnatejšieho mesta v Amerike. Smog, sivasté výpary z kanálov, bordel.
„Prečo sme práve tu?“
„Uvidíš,“ zamrmlal a vytiahol zo zapaľovania kľúč. „Toto je to, čo robím vo svoj voľný čas, keď som v NY,“ povedal a vystúpil. Počula ako otvoril kufor a ju premohla nehorázna zvedavosť. Odpútala sa a naklonila na jeho sedadlo aby videla čo robí. V rukách niesol dve biele škatule pokým prechádzal na druhú stranu vozovky. Chvíľu prechádzal po chodníku až zabočil do tmavej uličky. Musela žmúriť aby rozoznala v šere jeho vysokú postavu. Srdce jej príjemne poskočilo, keď ho uvidela. Čupel pri starom pánovi, sediacom na zemi prikrytom špinavou dekou. Videla ako sa usmieval, viedol s ním rozhovor. Po pár minútach pred starým mužom otvoril jednu z krabíc a so  širokánskym úsmevom mu ju podal. Zodvihol sa, prešiel hlbšie do uličky, až ho Eliz stratila z dohľadu.
„Čím ma ešte prekvapíš?“ vydýchla.
Neveriacky pokrútila hlavou. Toto má byť ten drzý chlapec, ktorému celosvetová sláva stúpla do hlavy, tak ako ho popisovali média? Myslela si, že ho pozná, a že vie, že média sa mýlia. No teraz, teraz mala pocit, že Harry má ešte množstvo tajomstiev, ktoré pred svetom úspešne skrýva a postupom času jej ich všetky odhalí. Rýchlo pár krát zažmurkala aby odstránila slzy, ktoré sa jej vliali do očí. A celý ten čas Lou mala pravdu. Harry je až príliš dobrý človek, ktorému svet naložil toho priveľa na mladé plecia.
Bez váhania vystúpila, otvorila kufor a vybrala zvyšné jedlo. Rýchlo prebehla cez cestu a vošla do uličky. Prešla popri Harrym čupiacom pri mladej žene ďalej, náhliac sa k ďalšiemu schúlenému človeku.

HARRY
Nedokázal opísať ten pocit, keď ju videl vykonávať rovnakú činnosť ako on. Keď si uvedomil, že je prvá, ktorá vie o tomto jeho tajomstve. Bol k sebe úprimný a vedel, že mohol od nej očakávať akúkoľvek reakciu. Istým spôsobom sa obával, že sa mu vysmeje a utečie od neho preč. No ona namiesto neho, s neskrývanou trpkosťou v tvári počúvala príbeh staršej ženy schúlenej v tmavom kúte ulice a teplým jedlom pripraveným podarovať jej ho.
Čím ďalej tým viac si uvedomoval, že k Elizabeth necíti len tak hocičo. Dovolil si tvrdiť, priznať si, že ju začínal ľúbiť. Všetko čím si spoločne prešli, čím si prešiel on sám kým ju získal, akoby len posilňovalo tento jeho cit. Usmial sa. Bola krásna, múdra, drzá, nevšedná a plná prekvapení. A bola jeho.
A dnes večer sa jej to posnaží dokázať.

P.s.: Všimli ste si tam to meno? Ben.. čo myslíte kto to je? čo Eliz spôsobil? Chcem aby mi každá jedna z vás zanechala v komentári váš názor! Nie len na Bena, ale aj na to, ako podľa vás bude chcieť Harry Eliz dokázať, že ju ľúbi ;) teším sa na vaše nápady! xx :-*

16 komentárov:

  1. Jasné, že som si to meno všimla. Ben, hmm, záhadný, tajomný Ben, ktorý ublížil našej Eliz. Musel spraviť niečo veeeeľmi zlé, Eliz je odvážne a cieľavedomé mladé dievča, je preto taká, že ju ten nepríjemný zážitok z minulosti urobil múdrejšou a teraz si dáva na všetkých pozor? No stále má strach, že aj Harry bude taký, ale on je Harold a týmto dobrosrdečným činom jej to dokázal, že má od zlého ďaleko. Neviem, ako jej dokáže, že ju ľúbi, ale mám také tušenie, že bude čóóóro - moro :D To si myslím ja, ale iba ty vieš, ako to v skutočnosti bude. Neskutočne sa teším. ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podľa mňa je Ben strašný strašný hajzel, ktorý jej nejako veľmi ublížil (mlátil, znásilňoval, týral, etc.) a ešte sa určite stretnú, ale bude tam Harold, aby ju obránil. :) A strašne sa mi páči, ako Harryho krásne opisuješ. :) A ten gif ma dorazil, sakriš ;) Úžasný je :3 ♥ Aj ty si úžasná, ja tak milujem čítať túto nádhernú poviedočku, dúfam, že budem mať veľa veľa častí ;)
    Ľúbim moc moc ♥ xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už viem jeho meno - Ben, to je pokrok :) Kto to je? Podľa mňa jej vygumovaný (pekne povedané) bývalý. ŽE by ju znásilnil? ALebo bil? Niečo tomu podobné. A, keď som to začala čítať tak som si myslela, že Harry vymyslel niečo romantické ako večera alebo prechádzka. Ale toto ma dostalo, pomáhal ľuďom. Bolo to tak romantické, že so tu bulila, vážne môj brat na mňa čumí či mi už totálne nepreskočilo.. Ten Harryho pohlad sa mi tam veľmi páči, ako sa najprv bál, že utečie atď. proste si to pekne opísala... Neviem ako jej to dokáže, ale viem, že to udem čítať z otvorenou sánkou.. A ten gif k tomu awww,,,

    OdpovedaťOdstrániť
  4. bože môj! rada nás napínaš čo? srajda jedna :P
    Ben jej určite spravil niečo zlé, no netrúfam si povedať, resp. napísať, čo to mohlo byť ;) a spôsobil jej asi strach z mužov? podľa mňa je to jej bývalý priateľ
    a ako jej dokáže, že ju ľúbi? hmm...nie nie, to je na mňa už moc, lebo viem, že ty vymyslíš niečo super duper a ja potom ostanem zahanbene civieť, že ako som ťa mohla takto podceniť :P ja si pekne počkám :)
    a časť...fuh...asi by som si mala vymyslieť tajné slovo, ktoré budem používať ako spojenie všetkých možných aj nemožných pozitív, lebo sa mi páčilo úplne všetko :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super,nedokazem si predstavit ani den bez tvojho pribehu :)) Len tak dalej ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ben ? podľa mňa je to nejaký zmagoretý debil, ktorý jej nejako veľmi ublížil..
    časť je úžasná, dokonalá, skvelá, romantická :3 teším sa na ďalšiu ♥ :*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Toto je uzasne :) úplne skvelé :) tak super je to vykreslene realistickejsie ako iné aj ked toto ma tiež trochu nejaké musky :D
    V auguste a septembri som si myslela že si nadobro skončila ale dnes náhodne som zapla tvoj blog a bola som úplne prekvapena zaskočená že ide a že ma toľko vela prispevkov :D vykasla som sa na bio co som sa mala uci :D tento novy je super :) a s oliviou páči sa mi to kam sa to uberá :) to bude tiez veľmi zaujímavé :) ta jednodielovka mohla by si napisat že co sa udialo a tak :)
    Tvoja znovu nalezena citatelka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takze. Ja som zatial len na 13 casti lebo som to zacala citat len dnes. Asi pred rokom v letesom citala tvoj pribeh forever young, a vdaka tvojej ffke sa zo mna stals este vacsia directionerka. V podstate, stale zi vypocujem ich pesnicky, a ked nieco citam tak len 1D ffky. Takze ti vlastne aj ja dakujem. A konecne citam aj originalby pribeh lebo vela ich uz nie je. Si uzasna rovnako ako aj tvoje pribehy. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. máš 9 a pridaj ďalšiu časť... ;) K.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Oh my gosh :O Ten výraz neznášam, ale k tomuto sa mi neskutočne hodí!
    Po toľkých výstižných komentároch som bezmocná a netuším ako ťa mám presvedčiť, že... toto je jedna z najúchvatnejších poviedok, aké som kedy čítala -.- (ešte pred Darkom :P).
    Inak sa predsa nedá vysvetliť to moje nočné ponocovanie a postupné "buchnutie sa" do hlavných postáv :D
    Zbožňujem Harryho...Eliz... najviac ich dvoch spolu samozrejme ♥
    Páči sa mi celkový nápad, každá jedna časť má niečo do seba.
    A tvoje opisy chlapcov ^^ ♥ Pri väčšine poviedok ich síce opisujú v dobrom svetle, no za sprievodu temných častí, teda ak vieš ako to myslím :D Cigarety, žúrky a alkohol sú fajn, no netreba to preháňať a robiť z chlapcov tvrdých bad boyov, keď každý má aj svoju pokojnú stránku :)
    TY, počúvaj ma, musíš nabrať sebavedomie, Ivi! :D
    Keďže pri tomto výtvore by si mala byť pomaly namyslená, fakt :3 :D
    Na kritiku sa nezmôžem, veľmi sa snažím niečo ti vytknúť, nejde to :)
    Som na nič, ja viem :D
    Môžeš ma pokojne zaradiť do ďalších svojich uctievačov, budem spievať a pískať od nadšenia, keď začujem slovo Fight, oká? :DD
    Už radšej končím, lebo sa zbláznim -_-
    Je to nádherné, rozumieš? ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ben je podľa mňa jej bývali! A čo jej spravil? tak to môžem len odhadovať. :D Som strašne rada, že Eliz objavila takúto peknú stránku Harryho! :3 On je taký zlatunký! :3 Už sa neviem dočkať na odhalenie Elabetinho tajomstva! :D Je to skvelé a už sa neviem dočkať ďalšej časti, tak prosím rýchlo! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. V první řadě ti musím oznámit, že tento díl mě velice dojal. :) Opravdu mi tekli slzy a to dokonce ve vlaku, protože jsem to dočítala dnes když jsem jela ze školy domů. To jak Harry takto pomohl těm lidem a vyslechne si je mě opravdu dojalo. :3 A věřím, že skutečný Harry by toho byl schopný protože věřím, že on má přesně takové srdce a povahu jak ty popisuješ. :) Příběh jsem začala číst včera večer a dnes to dočetla a musím říct, že je to opravdu úžasné! Už teď 100% vím, že se ze mě stala věrná a hlavně závislá čtenářka. :D I když jsi na počátku psala, že celá povídka je inspirovaná Darkem, tak si to nemyslím. Je to sice úplně jiné, ale to co to má s Darkem společného je, že je to stejně skvělé jako Dark! Jednoduše jsi skvělá autorka a já budu každý den netrpělivě vyhlížet nový úchvatný díl. :3
    P.S. Ben podle mého je její bývalý přítel, který se na počátku choval úžasně ostatně jako všechny chlapy. :D A jednoho dne projevil své temné já a nekontrolovatelně se opil a zneužil Eliz. A dokonce si myslím, že se to nestalo jen jednou, že Ben se potom opíjel častěji a Eliz nutil k sexu nebo tak něco, proto je tak odtažitá k dotekům od kluků. No, ale to jsem jen chvíli nechala pracovat svou fantazii. :D Věřím, že ať jí provedl cokoliv je to neodpustitelné a je to pěkný grázl!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Otázočka na začiatok, nepresúvala si náhodou tento blog alebo ho neobnovovala?? :)) Lebo si pamätám, že som čítala Forever Young a potom si akosi prestávala nepridávať, neskôr si písala poviedku bez 1D a nakoniec, keď som raz klikla na odkaz mi ukázalo, že sa blog zrušil :)) Alebo si ťa pletiem s niekym úplne iným?? :))
    Poviedka je úplne skvelá, strašne sa mi páči, keď som si prečítala, že je to inšpirované Darkom, tak som si to presne nevedela predstaviť ako to bude asi vyzerať, ale je to úžasné :)) Píšeš skvelo, svojský, páči sa mi, že tam má žena iniciatívu, myslím tým, že je tam práve Eliz tá silnejšia, aj keď je vlastne úplne bezbranná voči Haroldovmu šarmu :))
    Tak podľa mňa ju ten Ben znásilnil, možno zbil - tieto dve teórie, ktoré dokážem až neznesiteľne rozvíjať, ma napadli ako prvé :)) *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Nemám slov, holka :) až ma to dojalo, keď šli rozdávať to jedlo :) nneviem kde chodíš na takéto myšlienky ale pokračuj, ide ti to..... Ben -bol to debil, kktorý si ju nezaslúžil ,Harrymu patrí :)) krásne spoločným večerom ju obdarí :D.kedy bude nová časť? Neviem sa dockat -Veronika

    OdpovedaťOdstrániť