Forever young 32.

1. Úprimnú sústrasť Zaynovi a celej jeho rodine.... Viem, že si toto nikdy neprečíta, ale chcem, aby vedel, že sme pri ňom. Jeho fanúšičky, jeho 'dievčatá'. Zayn, we are with you. Stay strong Bradford Bad Boy! 
2. Taká dlhšia časť :) Dúfam, že sa vám bude páčiť...
3. Ďakujem za každý komentár, ktorý pridáte. Neviete si ani predstaviť ako ma zahreje pri srdci, keď čítam toľko chvály na túto - podľa mňa- úplne obyčajnú poviedku. Milujem vás dievčatá! :-*



John ich odviezol pred školu, kde vyzdvihli Saru. Tá keď ich zbadala, pustila všetky veci na zem a rozbehla sa k Niallovi.
„Niall! Vicky!“ zakričala od radosti a vrhla sa Niallovi okolo krku. Držala sa ho ako kliešťa a prosila ho, nech ju neskladá na zem.
„Na mňa si zase zabudla?!“ Vicky prebodávala mladšiu sestru pohľadom.
„Na teba nikdy!“ odvetila, naklonila sa a pobozkala sestru na líce. „Niall však ma budeš niesť?“ opýtala sa a hodila na priateľa svojej veľkej sestry psie očká.
„Pre teba všetko princezná,“ zasmiala sa a lepšie ju chytil.
„Nie som náhodou ja tvoja princezná?! Kam som sa ja dostala?! Moja mladšia sestra mi preberá priateľa a on sa nechá. Viete čo, choďte si na ten obed sami, ja idem domov,“ schytila Sarinu tašku, ktorá ležala na chodníku, odula spodnú peru, otočila sa im chrbtom a vyrazila opačným smerom ako bývali.
„Necháme ju ísť?“ s prižmúrenými očami sledoval ako Vicky odchádza nesprávnym smerom a čakal na Sarinu odpoveď.
„Nie! Bude potom po mne kričať, že sme na ňu zabudli,“ pokrútila malá hlávkou.
„Dobre teda,“ zasmial sa Niall a so Sarou na rukách vyrazil za Vicky. „Vick, zlatko, stoj,“ zakričal. Vicky neochotne zastala, prekrížila si ruky na hrudi a čakala.
„Takže už som zlatko, hej?“ opýtala sa naoko urazene.
„Vždy si bola, aj budeš,“ sklonil sa k nej a pobozkal ju. „Kde sa ideme najesť?“ opýtal sa. Vicky videla v jeho očiach tie iskričky nádeje a pokrútila hlavou. Čo by pre neho nespravila?
„Nando’s, kde inde?“ rozhodila rukami a prevrátila očami.
„Ja ťa milujem,“ znova ju pobozkal.
„Hej, hej,“ zašomrala a vykročila. Od Sarinej školy do najbližšieho Nando’s to bolo iba pätnásť minút pešky. No aj za tých pätnásť minút si ich nejakým spôsobom našli paparazzi otravujúci so svojimi dotieravými fotoaparátmi.
„Vicky? To aj ty budeš robiť niečo takéto?“ opýtala sa Sara a ukázala na chlapíka v slnečných okuliaroch ako “nenápadne“ vykukuje spoza rohu s objektívom veľkým ako jeho hlava.
„Nie Sari. Ja budem fotiť ľudí, ktorých to nebude otravovať,“ mrzuto odpovedala. Najradšej by tomu chlapíkovi ukázala prostredný palec, no tým by všetko len zhoršila. A tak sa len silene usmievala a kráčala k reštaurácií. Vošli dnu, sadli si do boxu, ktorý bol od dverí čo najďalej a objednali si.
„O koľkej ti príde mamka z práce?“ vyzvedal Niall kým čakali na jedlo.
„Okolo piatej, prečo?“ opýtala sa a úsmevom poďakovala čašníčke, ktorá im doniesla neskorí obed.
„Chalani robia menšiu party u nás na záhrade. Bude tam kopa jedla, pitia, alk..“ začal, no keď zbadal Vickyn ostražitý výraz zmĺkol. Vicky ukázala na Saru, ktorá sa hrala s jedlom na tanieri a Niall pochopil „Proste jedlo, pitie, zábava. Príde El aj Dan, dokonca som počul, že Harry chce priviesť Tanyu.“
„Znie to zaujímavo,“ prikývla s úsmevom a potom sa zháčila. Počkať, čo?! „Harry chce priviesť Tanyu do hlavného stanu?!“ prekvapene vykríkla. Keď si uvedomila ako nahlas to povedala, skrčila sa a začala sa smiať. Niall prikývol a ďalej prežúval. „Tak toto si s ňou ešte vybavím.“

„Takže ma zase opúšťaš?“ Lucy smutne hľadela na svoju dcéru a jej priateľa ako sa obúvajú.
„Som posledný týždeň v Británii, musím si ju užiť, kým som tu,“ zasmial sa Niall a oblapil Vicky okolo pása. „Potom ju budete mať mesiac len pre seba,“ dokončil a pobozkal Vicky do vlasov.
„No dobre, dobre. Zabavte sa a neopite sa veľmi,“ upozornila ich, no zasmiala sa. Odprevadila ich, počkala kým nasadnú do auta k Harrymu a vrátila sa naspäť do domu.
„Ahojte,“ usmiala sa na nich z predného sedadla Tanya. Vicky s úsmevom odzdravila a potichu sa zasmiala pri predstave akým výsluchom si Tanya bude musieť prejsť.

Vystúpili s Haroldovho auta, vybrali veci, ktoré bol narýchlo ešte nakúpiť a vyrazili k ‘hlavnému stanu‘.
„Ja prvá dnu nejdem!“ zvolala Vicky, keď všetci stáli za ňou a čakali kým vojde. Tanya na ňu nechápavo hľadela a chalani spustili hurónsky smiech.
„Čo sa smejete? Prečo nejdeš prvá?“ nechápala Tanya a pohľadom skákala z Harryho na Vicky.
„Dvakrát som vošla týmito dverami, dvakrát som skončila mokrá do nitky!“ vysvetlila a založila si ruky na hrudi. Tanya prevrátila očami a s odhodlaním otvorila mohutné dvere. Rezko a s nadšením vkročila dnu, nečakajúc na ostatných kamarátov. Vicky stála pred dverami spolu s chlapcami a čakala. Vedela, že Tanya skončí mokrá. Buď tým, že vošla prvá a Loui si bude myslieť, že je to ona; alebo tým, že mali chalani pre ňu pripravení ‘prijímací rituál‘.
„Áááá...to ktorý idiot..?!“ začuli Tanyin krik z haly a Vicky sa začala smiať.
„Ja som vedela prečo nechcem ísť prvá,“ rehotala sa na plné kolo a vošla dnu. Tanya stála uprostred haly – z blonďavých kučeravých vlasov jej kvapkala voda na svetrík a dlážku. Stála vo veľkej mláke a pozerala na Louisa, ktorý s prekvapeným výrazom stál neďaleko nej, v rukách zvieral vedro a zjavne nevedel čo má robiť.
„Prepáč... ja, myslel som, že si Vicky,“ koktal. Ospravedlňujúco sa usmial a otočil sa, že odíde.
„Myslím, že by to chcelo ‘prijímací rituál‘,“ vyriekla Vicky len tak mimochodom a s neutrálnym výrazom pozrela na Louisa. Z jeho ospravedlňujúceho výrazu sa razom stal diabolský úškľabok.
„Zayn! Myslím, že potrebujem pomôcť s hasiacim prístrojom,“ zakričal smerom do kuchyne a pomaly pristúpil k Tanyi.
„Hej, čo sa to tu deje? Aký rituál? Načo je Zaynovi hasiaci?“ vyzvedala Tanya a premeriavala si každého z nich.
„Uvidíš,“ odvetila Vicky a jej pery sa roztiahli do šibalského úškrnku. Ako na povel, Niall a Loui naraz schytili Tanyu za ruky a nohy a viedli ju k schodom.
„Aký to je príjemný pocit. Konečne som si to nezlízla ja,“ naklonila sa k Harrymu a sledovala chalanov ako sa trápia s metajúcou sa Tanyou.
„Kde je? Kde je? Mám hasiaci, kde šli?“ vrútil sa do haly Zayn, v rukách držal hasiaci prístroj a s vyplašeným pohľadom sa obzeral okolo seba. Vicky ukázala na poschodie, odkiaľ sa práve v tej chvíli ozval ženský krik spolu s nadávkami.
„Už ideeeem!“ zakričal Zayn a rozbehol sa po schodoch.
„Si si vedomá toho, že za toto nás zabije?“ naklonil sa k nej Harry a pohľadom hypnotizoval schodisko.
„Som, preto ju idem zachrániť,“ odvetila, strčila mu do rúk vrecká s jedlom a vykročila k schodom. Vyšla na poschodie a rozhliadala sa po dlhej chodbe. Prechádzala okolo pozatváraných dverí až sa zastavila pri jedných, ktoré boli otvorené.
„Louis, okamžite ma pusti, lebo ti tú hadicu napchám dole krkom! A tebe Zayn...vrrr! Ani nechci vedieť kde mám chuť napchať ti ten hasiaci! Okamžite prestaň, lebo to urobím a nebudeš si vedieť dva týždne sadnúť na ten svoj sexy zadok!“ začula Tanyin krik. So smiechom prešla cez izbu, vošla do kúpeľňových dverí a oprela sa o zárubňu. Niall stál vedľa umývadla, od smiechu sa v páse prehýbal, Zayn stál pred sprchovým kútom a svojim hasiacim obstriekaval Tanyu aj Louiho, ktorí stáli spoločne dnu.
„Vicktoria, ty tam láskavo len tak nestoj a pomôž mi!“ hromžila Tanya, keď ju zbadala.
„Dosť bolo chlapci. Tanya si prešla svojim rituálom, teraz ju nechajte a radšej upracte Haroldovu kúpeľnu, kým neuvidí, čo za spúšť ste mu tu narobili. Tan, ty poď so mnou, nájdem ti niečo na prezlečenie,“ zasmiala sa, prešla okolo chlapcov a vytiahla Tanyu zo sprchy. Prešli cez chodbu a okamžite zamierili do Niallovej izby.
„Choď sa opláchnuť od tej peny, ja nájdem moje veci, čo som si tu nechala, mali by ti byť dobré,“ zažala v Niallovej izbe svetlo, ukázala na kúpeľňové dvere a otvorila skriňu. Vytiahla svoje obľúbené jeansy, ktoré si tu nechala po tom svojom ‘rituály‘, tričko s dlhým rukávom a počkala kým Tanya vyjde z kúpeľne.
„Na čo je, pre merlinovu bradu, ten prijímací rituál?“ naštvane sa opýtala Tan a vyzliekala si pri tom do nitky premočený svetrík.
„Keď si ním prejdeš, oficiálne patríš do tejto veľkej a šialenej rodiny,“ vysvetlila a podala jej tričko.
„A aký to má prosím ťa zmysel?“
„Netuším. Ale robia to každému dievčaťu, ktoré začne chodiť s niektorým z chalanov. Prešla som si tým ja, Louiho Eleanor, dokonca aj Dan.“
„Počkať, počkať. Povedala si, že to robia každej, ktorá začne CHOĎIŤ s niektorým z nich. Ale ja s Harrym nechodím.“
„Možno s Haroldom nechodíš, ale tráviš s ním dosť veľa času. A rozhodol sa ťa sem priviesť, takže to niečo znamená,“ pousmiala sa. Prešla k Niallovej posteli a pohodlne sa na ňu zvalila. „A netvrď mi, že by si s ním niečo nechcela mať,“ žmurkla na kamarátku.
„Keď ja neviem. Nebolo by to divné?“ Nad zúfalým výrazom, ktorý sa usadil na Tanyinej krásnej tvári, sa Vicky pousmiala.
„Prečo by to malo byť divné? On je chalan, ty si baba, obaja ste nezadaní, v čom je problém?“
„Problém je v tom, že on je svetoznámy spevák. A v tom, že som od neho staršia. Ja mám 22 a on 18.“
„To si akurát Harryho typ,“ pokrčila plecami. Tanya sa na ňu nechápavo zadívala, tak jej to vysvetlila. „Harryho posledná priateľka mala 32. Ty máš síce o desať rokov menej, ale stále si od neho staršia. Ale aspoň si z neho konečne nebudú robiť chalani srandu, že má priateľku, ktorá si v noci vyberá zubnú protézu do pohárika,“ uškrnula sa. „A teraz pravdu. Čo cítiš k tomu perverznému chlapčisku s krásnym úsmevom a dokonalými kučerami?“
„Žena, že sa aj pýtaš! Po uši som do neho zamilovaná. Aj keď... stále si myslím, že by to bolo divné. Ale keby som vedela, že on cíti to isté ku mne, neváhala by som a vrhla by som sa na tie jeho jamky, ktoré sa mu vytvoria na líčkach, keď sa usmeje,“ vyspovedala sa kamarátke a prisadla si k nej. „Len tam je ten problém... že neviem, čo cíti on,“ pokrčila plecami a smutne hľadela na prikrývku postele.
„Tak to hneď zistíme!“ Vicky sa postavila z postele, otvorila dvere a vyšla na chodbu. „HAROLD!“ zakričala na plné hrdlo. „Okamžite poď hore! Musím sa s tebou porozprávať!“
„Ty nie si normálna!“ vykríkla Tanya a pribehla k nej.
„Ty len choď pekne dole a tvár sa, že o ničom nevieš,“ tlačila ju za chrbát k schodom, pri ktorých následne počkala na Harryho.

26 komentárov:

  1. „Kde je? Kde je? Mám hasiaci, kde šli?“ vrútil sa do haly Zayn, v rukách držal hasiaci prístroj a s vyplašeným pohľadom sa obzeral okolo seba. ... :D :D :D tak keď som si toto predstavila, tak som sa rehotala ako blázon :D ... a veľmi sa mi páči, že Tanya je od Harryho staršia :) :D :D ale Vicky by som zabila, keby sa šla na niečo také spýtať :D :D :D a hneď potom by som sa prepadla od hanby :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže to bol dobrý nápad dať ju staršiu od Harolda..? ;) Ale tak neboj sa, Vick to spraví tak nenápadne :D Ešte síce celkom neviem ako, ale bude to nenápadné :D

      Odstrániť
    2. To bol úplne výborný nápad :D :D :D k Harrymu mi v poslednej dobe sadnú samé "staršie" dievčatá :D aj on v poslednej dobe vyzerá staršie :D :D .... :D no ja už sa na to teším :D :D keď si predstavím tú situáciu, tak sa chytám za brucho :D

      Odstrániť
    3. Ale za poslednú dobu sa Harry s Niallom strašne zmenili :O Harry akoby dospel - už nevyzerá jak 15ročné chlapča; a to moje malé blonďavé nehorázne opeknelo ♥♥♥ :D

      Odstrániť
    4. Máš pravdu :D Myslím si, že Niallovi dosť narástlo sebavedomie a len mu to prospieva. No a povedzme si na rovinu, že Harrymu to sebavedomie nikdy nechýbalo :D :D Ale Liam dosť zmužnel :D :D

      Odstrániť
  2. :D :D Jéés ;-D
    Ja som na tom závislá,, no nenormálne :-D
    Ty máš nejake hypnotické schopnosti v tých člankoch,, úú
    sa tešim už na dalšiu časťť ;)
    Mims

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Áááááááááááááá :D :D Môj deň je hneď lepší :D :D :D Úžasné!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dommy_xxx:My ťa milujeme tiééž.:)..aspoň ja teda.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. och môj bože :D :D Zayn a Louis.. dokonale som si vedela predstaviť Nialla, ktorý sa smial "Niallerovským smiechom" :D žena ja ťa milujem.. úplne skvelé :* po takom hnusnom dni takéto rozptýlenie.. :) ďakujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem žena :-* aj ja ťa milujem ;) a nie je začo! rado sa stalo :)

      Odstrániť
  6. ty kokos, ked som si predstavila toto „Kde je? Kde je? Mám hasiaci, kde šli?“ vrútil sa do haly Zayn, v rukách držal hasiaci prístroj a s vyplašeným pohľadom sa obzeral okolo seba." skoro som sa dosťala :DDD skveléééé! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujeeeem :) Som veľmi rada, že sa vám táto časť so Zaynom tak páčila :)

      Odstrániť
  7. Supeeer
    Kedy bude dalsia cast?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. you sadist :D :D :D :D poor Tanya :D :D :D
    :* nice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. NO! I'm not! :D hahaaaa :D :D :D :D :D
      thanks honey :-*

      Odstrániť
  9. Tak OPAKOVANI :D <3 UZASNY .... Nejlepsi - Narvu ti ten hasicak do tvyho sexy zadku xD To me ZABILO :D :D :´D <3 zase DOKONALOST <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hh, s tebou to rozhdone dokopy dám... So... Spriateľujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nechcela by som vidieť ten hasičský prístroj v mojej lásky sexy zadku ale nádherné! Vážne krásne, perfektné chcem už ďalšiu časť :P *Lenka*

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dokonalé ako keby to bola skutočnosť :) „Louis, okamžite ma pusti, lebo ti tú hadicu napchám dole krkom! A tebe Zayn...vrrr! Ani nechci vedieť kde mám chuť napchať ti ten hasiaci! Okamžite prestaň, lebo to urobím a nebudeš si vedieť dva týždne sadnúť na ten svoj sexy zadok toto ma zabilo :)

    OdpovedaťOdstrániť