Forever young 36.

Oprela sa o stenu vedľa vchodových dverí a čakala kým Niall otvorí. Bola bezoblačná noc a ona mala perfektný výhľad na mesiac, ktorý bol v jej obľúbenej fáze. Spln. Usmiala sa a vdýchla chladný vzduch. Mohlo byť maximálne desať stupňov Celzia, no jej bolo v sukničke a teplom svetríku príjemne. Hrial ju adrenalín a alkohol, ktorý jej prúdili krvou.
„Hurá,“  víťazoslávne zvolal Niall, keď sa mohutné dvere otvorili dokorán. Následne sa sám na sebe zasmial a pokynul Vicky rukou aby vošla. Pokrčila kolená v úklone a vošla. Bez toho aby na neho počkala vyrazila do jeho izby. Na schodisku sa pre istotu chytili zábradlia, pretože mala pocit, že pri závratoch, ktoré ju chytali, by spadla a skotúľala sa naspäť do haly. Vtrhla do prvých dverí, ktoré boli na dlhočiznej chodbe a dúfala, že sa trafila do tej správnej. Jej úvahu potvrdil fakt, že keď sa zvalila na posteľ, ruku si buchla o gitaru. Chvíľu nehybne ležala, až jej Niallova druhá láska začala zavadzať.
„Prepáč, ale v tejto posteli je momentálne miesto len pre dvoch,“ prehovorila do prázdnej izby. Prevalila sa na ľavý bok a gitaru jemne položila na zem. Zvalila sa naspäť na chrbát a oči upierala do tmy. Kde je Niall? Prebleslo jej opitou hlavou, keď si uvedomila, že v posteli ešte stále leží sama. Prudko sa posadila a pri tom pohybe sa miestnosť pred jej očami začala nekontrolovateľne točiť. Keď bol konečne nábytok v jednej rovine, opatrne sa postavila a vyšla na chodbu. Sadla si na predposledný schod a naklonená do predu hľadela do haly, v ktorej svietil pásik svetla vychádzajúci z obývačky.
„Niaaall..?“ zakričala pošepky. Aspoň ona si myslela, že to bolo pošepky. „Niall..!“ zopakovala, keď sa nikto neozýval.
„Áno?“ ozvalo sa z kuchyne spolu s obrovským rachotom.
„Čo robíš?“
„Jem,“ odvetil trochu nezrozumiteľne.
„Tak nejedz, ale poď hore,“ zasmiala sa. Zaklonila hlavu a mala pocit, že jej lebka spolu s dlhými vlasmi váži prinajmenšom tonu. „Ahoj Loui,“ zaškerila sa, keď zbadala stáť Louisa s prekríženými rukami a nahnevaným výrazom vo dverách svojej izby.
„Ahoj Vicky. Vieš koľko je hodín?“ opýtal sa nepríjemne. Vicky stiahla obočie do jednej línie a usilovne nabádala svoje mozgové závity aby pracovali. No tie jej snahu ignorovali.
„Netuším,“ odpovedala úprimne a opäť sa zaškerila.
„Pol štvrtej ráno. Kde sú Styles a blondiak?“
„Harry...išiel k Tanyi. Išli robiť lááásku,“ použila jeho slovnú hračku a zasmiala sa. „A Niall je dole a je. Ale ja chcem aby bol hore!“
„Niall, prosím ťa, prestaň vyjedávať chladničku a poď k svojej opitej priateľke skôr ako pobudí zvyšok domu.“ Louis si prisadol k nej a čakal na odpoveď. Tá sa dostavila v podobe namosúreného Nialla, ktorý vystupoval k nim.
„Choďte prosím vás spať. Zajtra večer,“ začal Louis, keď obaja sedeli vedľa neho. „Alebo lepšie povedané dnes večer,“ opravil sa, „máme koncert a v nedeľu odlietame, takže sa choďte obaja poriadne vyspať, inak budete mať zajtra parádnu opicu,“ nasmeroval ich k Niallovej izbe.
„To či budeme spať ti celkom zaručiť neviem, ale budem brať na vedomie tvoj návrh,“ usmiala sa od ucha k uchu a zabuchla pred Louisovou zamračenou tvárou dvere. Otočila sa k posteli a ľahla si vedľa Nialla.
„Chce sa ti spať?“ opýtal sa jej a hľadel na miesto, kde pravdepodobne malo byť jej oči.
„Popravde nie,“ nadvihla sa a posadila sa mu na brucho. „Mne sa chce robiť niečo iné,“ potichu sa zasmiala a natiahla sa k nočnému stolíku. Otvorila šuflík a s nádejou do neho siahla. Nahmatala malú krabičku a roztiahla pery do lišiackeho úsmevu. Niall keď zbadal v jej rukách krabičku s kondómami sa zasmial a posadil. Rukami jej hladil nohy od kolien až k lemu nohavičiek pod sukňou. Vicky ho náruživo pobozkala a ešte náruživejšie začala vyzliekať. Po pár minútach, keď boli obaja nahí, sa oddali vášni, ktorá spojovala ich telá v jedno.


„Ježiš, ta mňa bolí hlava,“ oprela sa čelom o chladný stôl.
„Koľko si toho včera vypila?“ opýtala sa ju mamka a postavila pred ňu pohár so šumiacim acylpyrínom.
„Neviem,“ priznala a odpila si. „Ale bolo toho dosť.“ Jej mama len pokrútila hlavou a zasmiala sa.
„Kedy odchádza?“ opýtala sa znenazdajky. Vicky nechápavo odtrhla pohľad od bubliniek v pohári a uprela ho na mamu. „No Niall,“ prevrátila očami.
„Zajtra večer,“ vzdychla si. Mesiac bez Nialla. Zvládne to? Bude musieť.
„Vzdychla si si akoby odchádzal na rok a nie na mesiac,“ zasmiala sa. Vicky neprítomne prikývla. Možno to bol len mesiac, no pre ňu to bolo ako dvakrát toľko.
„Zavoláš prosím ťa Saru? Už musíme ísť,“ zmenila tému. Lucy prikývla a odišla na poschodie za svojou mladšou dcérou. Vicky dopila tekutinu, ktorá mala pravdepodobne chutiť za citrónom, zobrala dve VIP lístky a vyšla na chodbu. Obliekla si tenký kabát, obula a počkala na Saru, kým robila to isté.

Niall
V hlave mu nepríjemne hučalo, každý zvuk mu išiel roztrhnúť ušné bubienky. Vážne si nevedel predstaviť ako zvládne pišťanie a vrieskanie fanúšičiek, ktoré ho čakali za necelú hodinu.
„Blondiačik, neseď tam ako mesiačik na hnoji a usmej sa,“ zaškeril sa na neho Loui a hodil po ňom plyšovú mrkvu, ktorú so sebou nosil na koncerty.
„Tebe sa to povie,“ schytil mrkvu a hodil ju naspäť. Trafil sa do Harryho kučier, no ten si to nevšímal. Ďalej sa venoval Zaynovi a jeho havraním vlasom.
„Ja som ti v noci hovoril aby ste išli spať.“
„Veď sme išli,“ pousmial sa.
„Nie, nie. Vy dvaja ste robili všeličo len ste nespali,“ zasmial sa Loui a pre tento krát hodil mrkvu do Liama, ktorý sedel na rozkladacej stoličke za oponou a uprene študoval papier playlist.
„Tomlinson prestaň,“ upozornil ho, keď sa Louis k nemu blížil zo zadu a chcel ho buchnúť s mikrofónom po hlave. Louis nahodil výraz opusteného šteniatka a trucovito sa posadil na zem. Niall sa na jeho výraze začal smiať a ešte viac sa rozosmial, keď videl aké copíky spravil Harry zo Zaynovej dlhej ofiny.
„Zayn, si krásny,“ hrdo sa usmial Harry a obrátil Zayna tvárou k ostatným. „No povedzte, či sa mi nepodarilo toto dielo?“
„Zayn, tak úžasne si ešte nevyzeral. Odporúčal by som ti nechať si takto tie vlasy aj na koncerte,“ pritakal Louis. Niall nedokázal potláčať smiech a rozrehotal sa až tak, že si musel sadnúť na zem.

Sedeli v šatni, keď Niallovi zavibroval mobil.
„Vicky je už tu,“ vytrhol chalanov zo šarátok a vyšiel z miestnosti. Prechádzal chodbami až prišiel k služobnému východu a vpustil Vicky so Sarou dnu. Sara sa mu opäť vrhla okolo krku a spoločne odišli naspäť k chalanom.
„Niall?“ opýtala sa potichu Sara a nahla sa bližšie k nemu. „Prečo má Zayn copíky ako malé dievčatko?“ zašepkala začudovane. Vicky sa začala smiať a spolu s ňou aj Niall.
„Pretože si myslí, že je pekný,“ odvetil potichu.
„Ja si myslím, že takto nie je pekný. Vyzerá ako Natalie, dievča, s ktorým sa vždy v škole bijem,“ povedala svoj názor. Niall sa chytil za brucho a nedokázal sa prestať smiať.
„Hej vy dvaja, čo sa tam tak chechtáte?“ vyzvedal dotyčný.
„Ale moja sestra si myslí, že vyzeráš ako malé dievča z jej školy,“ odvetila Vick a pokúsila sa o vážny výraz. Zayn ostal prekvapene sedieť, až sa razom postavil.
„Styles, okamžite mi ukáž to zrkadlo!“ zvrieskol na Harryho, ktorý okamžite vyrazil preč zo šatne. V rukách držal zrkadlo, ktoré sa mu darilo držať ďalej od Zayna a utekal niekam smerom k pódiu.
„Ach, chlapci. Ja vás zbožňujem,“ pokrútila Vicky hlavou a utrela si kútiky očí, z ktorých jej vykukovali maličké slzy radosti.

Vicky
Bodyguard ich spolu s Tanyou zaviedol do VIP lóže, odkiaľ mali perfektný výhľad na stage a chlapcov. Pohodlne sa usadili, Vicky si pripravila foťák a pousmiala sa, keď začula prvé tóny piesne Up all night.
Koncert prebiehal v úžasnej atmosfére. Fanynky šaleli, kričali, spievali texty spolu s chlapcami, ktorý mali počas celého koncertu úsmev na perách.
„A túto pieseň by sme chceli venovať,“ začal Niall a jeho úsmev sa rozšíril.
„Tanyi, Vicky a samozrejme našej úžasnej Sare, ktoré sú prvý krát na našom koncerte,“ dokončil Harry. Obaja sa pozreli smerom ich lóži a zakývali im. Dievčatá so smiechom odkývali.
„Som zvedavá akú pieseň nám to venovali,“ žmurkla Tanya na kamarátku. Vicky nestihla odpovedať, pretože halou sa rozozvučali tóny piesne More than this. Vickyne ruky, v ktorých držala fotoaparát pred tvárou ochabli a do očí sa jej nahrnuli slzy. Nemo sedela a hľadela na Nialla, ktorý bol celý čas otočený k nej.
If I'm louder
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cause we are, the same
You saved me, when you leave it's gone again
, zaspieval svoju časť a Vicky aj napriek tme, ktorá panovala v lóži vedela, že jej hľadel priamo do očí. I love you, naznačil perami a usmial sa. I love you too, odpovedala rovnako. Niallov úsmev sa rozžíril a on sa spokojne otočil k publiku.


20 komentárov:

  1. krásne krásne krásne :) *tess*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ooch,, to nie je krásne!
    To je najsamlepšie ake kedy bolo :-)
    Bomba,úža no proste ... :-D
    Čo robíš? Jem :-D Ja som pustila rehot jak nikdy,, no prenádherné,,,už sa teším na ďalšiu časť!
    Mims :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Iváááá"! prečo mi toto robíš?! :D panebože, strašné smiechy som chytala :D úsmev jak kilimandžáro :)krásna časť!!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaaaang! Co robim ? :-D ja len pisem...:-D a dakujeeem :-)

      Odstrániť
  4. Počas čítania mnou prebehlo toľko emócií že sa to až nedá opísať,,, fakt je to úžasné ja ani neviem ako ťa vychváliť ale chválim ťa do nebies úžasné to je naozaj ench to nidky neskončí :) :) Ináč nemáš FB ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja osobne si myslim ze ma az tak chvalit netreba pretoze to nie az take dobre :-/ ale dakujem :-)
      a ano mam...najdes ma pod rovnakym menom ako mam tu..Ivana Blake :-)

      Odstrániť
    2. možem ti napisať ? :D lebo rada by som sa s takymto talentovanim človekom zoznamila :D a áno musím ťa tak chváliť lebo je to naozaj úžasné ,,,, málokedy sa mi stane že pri čítaní sa do toho úplne vžijem :)

      Odstrániť
    3. Jasnee bude mi ctou :-) :-) tak potom dakujem velmi pekne :-)

      Odstrániť
    4. okej nezlakni sa ked ti pride žiadosť od Patrissia Grating Hancova :D

      Odstrániť
    5. Dobre pokusim sa :-D :-D ale niee.. :-) budem cakat

      Odstrániť
  5. uzasná cast, tolko pocitov a tie hlasky :DDDDDDD hltam kazdu cast co napises :) pozres moj? zatial len prva cast, ale snad sa to rozhybe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujeem :) už som kukla, som zvedavá na ďalšiu časť :)

      Odstrániť
  6. ja sa normálne červenám :D :D ten hnusný Louis riadne zapára :D :D takých "dirty" častí treba viac, čo? :D :D ale nie, mňa nepočúvaj :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale ba asi ťa počúvnem :D ale uvidím no :D budem dávať "dirty" časti tak často, aby to nebolo priveľmi "dirty" :D

      Odstrániť
  7. veď no taaak :D mne dochádzajú slová.. ♥ už som ti vravela, že ťa milujem? áno? tak ešte raz.. milujem, milujem, milujem ťa :D.. túto poviedku.. och och ;) nemám slov.. simply phenomeNiall ;) a súhlasím s Katherine :D takýchto "dirty" častí chcem viac :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. heej? aj ja ťa milujem, milujem milujem! ♥♥♥ dobre, dobre :D budem sa snažiť dávať viac "Dirty" častí :D pre vás dve :D

      Odstrániť