Forever young 41. - Part 1.

1. No čo je ženy nakreslili ste si dnes, tak ako ja, znak Directoneriek na ruku/ inú časť tela? :)
2. Ospravedlňujem sa, že som včera nič nepridala, ale mala som až príliš veľkú depku. Takmer celé poobedie som preležala v posteli a revala. A ani som poriadne nevedela prečo. Proste to na mňa prišlo.
3. Kto dodržuje Liamovu výzvu ? ;) Ja teda určite! Už tretí deň sa mi darí vyhýbať lyžičkám :D Neskutočne sa však teším na Harryho :D Už sa vidím ako budem kričať na ulici "PUSSY!!!!!!!!!!!!" :D
4. Zase sa ospravedlňujem :P Po prvé pre to, že som túto časť dala takú krátku a že som ju sekla v takej zvláštnej situácií a po druhé preto, že na ďalšiu časť si budete musieť počkať do zajtra ;) 
But, enjoy it :-*

                                                                      .....3.3.2012.....
Dni a týždne ubiehali ako voda, až prišiel deň Vickynej premiéry.

Vicky, sadni si na chvíľu. Beháš po izbe ako naspeedovaná,“ začula Niallov hlas. Zhlboka sa nadýchla, odvrátila sa od komody a sadla si na posteľ. „Dýchaj, uvoľni sa. Nemáš sa čoho báť,“ snažil sa ju upokojiť.
„Ale keď ja sa bojím,“ zafňukala a rozhodila rukami.
Ale veď sa nemáš čoho,“ pokrútil hlavou a usmial sa. „Nebude to nič hrozné.
„Bude!“ oponovala a opäť sa postavila. „Budú tam novinári, Jamesovi priatelia, samé hviezdy a ja... ja neviem kto ešte...“
VICKY!“ skríkol na ňu, keď videl v akom je stave. „V prvom rade sa upokoj. Nestresuj sa zbytočne. Stres je to najhoršie čo môže byť. Proste sa uvoľni a buď sama sebou. Ľudia si ťa obľúbia hlavne kvôli tomu, že uvidia aká skutočne si. A samozrejme aj kvôli tvojmu talentu.
„Ale..“ chcela znova oponovať. „Keby tam aspoň nebolo toľko známych ľudí.“
Nebudú tam len známi ľudia. Budeš tam mať mamku, Saru. Ide aj Tanya a Eleanor, a vieš, že tie budú stále s tebou. A určite príde mnoho zvedavcov, ktorí budú obyčajní ľudia.
„Ja viem, že tam budú..“ povzdychla si.
Ale?“ opýtal sa a nahol sa bližšie k webkamere.
„Ja momentálne potrebujem len jednu osobu pri sebe...“ sklonila hlavu a zadívala sa na svoju nahé stehná. „Teba.“
Princezná ja viem. A prosím neplač,“ prosil ju, keď videl ako sa jej na tvári zaligotali malé slané kvapky. „Ničí ma, keď ťa vidím takto plakať. Keď ťa nemôžem objať a pobozkať.
„Chýbaš mi.“
Ja viem. Ale už to dlho nebude trvať a prídeme. Už len dva týždne, to ešte zvládneš,“ smutne sa pousmial.
„Nič iné mi neostáva,“ zašepkala.

Stála pred zrkadlom v krátkych priliehavých, no pohodlných červených šatách, ktoré si kúpila čisto pre túto príležistosť. Vlasy mala vypnuté do jednoduchého chvosta, jemný make-up a čierne lodičky na 11 centimetrovom opätku. Pozerala na svoj odraz a nedokázala sa zbaviť pocitu, že v tento večer sa niečo stane. Niečo, čo zmení jej život. Nevedela či v dobrom alebo zlom. A práve preto sa nadchádzajúcej udalosti bála.
„Vicky, poď už, prišiel taxík,“ zakričala na ňu mamka. Zhlboka sa nadýchla, hodila ešte jeden pohľad do zrkadla, zobrala si tenký kabát a vyšla z domu.

„Dobrý večer,“ zvolal James do mikrofónu, ktorý bol pripevnený o rečnícky pult. Sála v galérii stíchla a všetci upreli pohľad na neho. „Srdečne vás, milí kolegovia, priatelia, novinári a široká verejnosť, vítam na tomto špeciálnom večeri,“ odmlčal sa a následne sa usmial. „Poviete si, “špeciálny? A to pre koho?“ Tento večer je hlavne špeciálny pre moju asistentku a veľmi talentovanú mladú fotografku Vicktoriu Linzovú. Toto dievča som spoznal len pred necelým mesiacom. Keď sa mi do rúk dostali jej fotografie vedel som, že z nej musím spaviť svoju asistentku. No akonáhle som videl všetky fotky, ktoré nafotila, aj tie, ktoré fotila ešte ako malá, rozhodol som sa, že z nej spravím minimálne takú slávnu fotografku ako som ja. Takže tento večer sa bude niesť v znamení oficiálneho vzplanutia hviezdy Vicktorie a jej fotografií. No teraz dosť bolo mojich nudných rečí,“ otočil sa k čašníkovi, ktorý k nemu pristúpil, zobral si podávaný pohár šampanského. Po sále sa začali rozchádzať čašníci a každému pristojacemu ponúkali pohár šampanského. Keď James videl z vyvýšeného pódia, že temer každý drží v rukách pohár, pokračoval. „Na Vicktoriu Linzovú!“ zodvihol ten svoj do vzduchu, usmial sa na Vicky a odpil si. Priestrannou galériu sa ozvala dramatická hudba. Ľudia sa s neskrývaným záujmom otáčali po miestnosti a sledovali čašníkov ako pre zmenu pristúpili k stenám. Na stenách viseli obrazy, na ktorých bolo prevesené biele plátno. Keď sa hudba začala stupňovať, načiahli sa k plátnam a čakali. Tóny hudby sa stávali až neznesiteľné, keď čašníci strhli z obrazov biele plátna. Vicky ostala prekvapene stáť, keď videla svoje fotografie rozvešané po celej galérií. Ľudia sa s rozpŕchli k fotografiám a v hlúčikoch ich obdivovali.
„Na moju úžasnú dcérenku,“ zašepkala jej mama po slovensky a usmiala sa na ňu.
„Na ešte úžasnejšiu mamku,“ odvetila a štrngli si.
Missis Linz?“ ozvalo sa spoza Vickynej mami. Obe sa prekvapene pozreli na Jamesa, no ten mal oči len pre Vickynu mamu.
Just Lucy,“ odvetila s úsmevom a prijala podávanú ruku. Vicky sa zaškerila a nechala ich osamote. Predierala sa davom, odpovedala na otázky zoznamovala sa s rôznymi ľuďmi. Keď už konečne doodpovedala novinárom na otázky, rozhliadala sa okolo seba a hľadala Tanyu a Eleanor.
„Ja som vedel, že Jamesova asistentka mi je odniekaľ známa,“ začula a pocítila jemný dotyk na svojej ruke. Splašene sa otočila k neznámemu a keď ho spoznala, musela sa usmiať.
  
 

14 komentárov:

  1. Kto tam bol? :D:D Niall? podľa mňa nie ! či? :D:D Bude ešte? Ináč krásne, ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uvidíš kto tam bol :D :D :D bude, ale až zajtra :) a ďakujem ? :)

      Odstrániť
  2. no samozrejme :D zas ma napínaj :DDDD úžasné ako vždy :D :D nesklamala si ;) božee už sa teším na pokračovanie :) :*
    Paťa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fííha, som zvedavá čo bude v ďalšej časti.. nech je už zajtra! :D píšeš fakt dobre, a ten Niall <3 no konec fakt, aspoň viem, že niesom jedina čo ma naňho slabosť.. :D a ináč followla som ťa na twitteri,tak dufam že nevadi no :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čosi, Niall je moje ňuňu <3 proste na neho sa nedá nemať slabosť! :D :D len si počkaj, počkaj ;) :D
      nevadí :) follownem ťa späť potom, dobre ? :)

      Odstrániť
    2. on je proste najviac, strašne sa mi pači aku má personality :) veď už si ma, ja len aby si vedela :D .. a že či ti to teda nevadí :D no veď počkám, budem rátať normálne hodiny.. ja som fest zvedavá ako toto všetko skončí joj :D

      Odstrániť
  4. Uuuuf parada,, a zas naťahovanie :-D Uzsa tešim na dalšiu ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. naťahuješ nás jak gumu v trenkách! :D je to úžasné :)♥ btw aj ja som si nakreslila ten znak, aj keď v trošku menšej veľkosti :D a ehm, neboj sa nie si sama čo máva také stavy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skvelá časť :) a aj ja som si nakresilila znak Directoneriek na zapästie :*
    P.S: som strašne zvedavá kto to bude ...dúfam že niekto zo SR :D ale pochybuje...teším sa na Ďalší diel ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aleeee.. :D v tom najlepšiom! :D nevadí, ale zajtra to daj číím skorej.. :)) dokonalé píšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No niečo nádherné :) ;) ale príšerne napínave

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Are u kidding me?! :D v takomto momente to ukončiť? :D wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :D dokonelé :D ja nad tebou žasnem žena :D really I love u♥

    OdpovedaťOdstrániť