Fight 22.

Nech sa páči, po pár dňoch nová časť. Zajtra večer sa môžete tešiť na ďalšiu :)
Enjoy! :-*



Kráčali dlhou chodbou a ona nedokázala vnímať šum tvorený zo slov, ktorý sa vznášal okolo nej. Sústredila sa na svoje myšlienky zaoberajúce sa len situáciou, ktorá sa pomaly ale isto blížila. Vedela, že po tom, ako sa rozlúčia s ostatnými,  nastane chvíľa, keď ostane s Harrym sama. Ich prvá spoločná noc, ktorú strávia spoločne v jednom apartmáne už ako pár. Čo má očakávať? Bude chcieť stráviť s ňou noc, byť v jej blízkosti aj počas najtemnejšej časti dňa? Nevedela, mala strach. Dúfala, že Harry na ňu nebude nijako tlačiť.

„Dobrú noc, Eliz,“ trhla sebou, keď započula pozdrav. Rozostrila zrak a zbadala, že už stoji pred dverami ich spoločnej izby. Spolu s ňou tam stáli aj jej partner a Niall s Liamom, ktorí na ňu hľadeli a čakali na jej odpoveď.
„Dobrú chlapci,“ silene sa usmiala a objala ich. Rozlúčili sa a ona sa splašene pozrela na Harryho. Mlčal pokým kartou odomykal dvere, a jediné čo počula bolo jej rozdivočené srdce. V tichosti vošli a obaja zastali v hale. Započula šum, keď sa látka trička otrela o pevnú látku nohavíc. Automaticky natočila telo a pozrela sa mu do tváre. Nakrčené čelo stiahol v zachmúrenom výraze, keď sa jeho ruky jemne dotkli tých jej. Držiac ju za zápästia si ju pritiahol bližšie k sebe. Pod silou, ktorú na ňu použil, narazila prsiami do jeho pevnej hrude a ona privrela oči pod dotykom jeho plných pier na pokožke jej čela. Pridržal pery pár sekúnd na jej hladkom čele a odtiahol sa. Pozrel dole, do jej očí rozšírených od vzrušenia a usmial sa. Na líčkach mu naskákali jamky a prehovoril.
„Dobrú noc, kráska.“
Usmiala sa. „Dobrú noc Harry,“ opätovala mu úsmev a zachytila, že jej srdce začínalo pomalšie biť. Pustila ho, odtiahla sa a so sklonenou hlavou odkráčala do svojej časti izby.
Vyzliekla sa z oblečenia a nechajúc veci pohodené na podlahe si ľahla do chladnej postele. Mierne sa zatriasla, na polonahom tele jej naskákali drobné zimomriavky a na tvári sa jej usadil úsmev. Napriek istým obavám, ktoré ju nepríjemne hrýzli v kútiku duše, cítila, ako ju hrialo príjemné teplo zakaždým ako si spomenula na Harryho sladký úsmev. Hoci bola nervózna, nedokázala poprieť, že sa na zajtrajší deň tešila. Či to už bolo kvôli samotnej Harryho prítomnosti, ktorú oddnes vnímala úplne inak, alebo tým, čo mala pre neho prichystané, nevedela ani ona sama. No i tak, na tvári mala spokojný výraz, keď s obrazom jeho tváre v mysli, zaspávala.

Toľkokrát opakovaným pohybom sa načiahla po mobil poskakujúci na nočnom stolíku a bez toho aby čo i len otvorila oči, roboticky vypla budík. Vzdychla do bieleho vankúša a neochotne sa prevalila. Otvoriac oči sa pokúšala rozostriť svoj zrak a spomenúť si na poslednú myšlienku, ktorú mala predtým ako upadla do ríše snov. Ako náhle si spomenula, usmiala sa. Bolo nové ráno. Prvé ráno, keď sa prebrala ako dievča majúce chlapca. Chlapca, ktorému mohla dôverovať, chlapca, ktorého sa nebála. Úsmev sa jej ešte väčšmi rozšíril, keď si uvedomila s kým vlastne teraz chodí.
„Harry,“ zamrmlala sama pre seba. Usmievajúc sa ako šťastný blázon vyliezla z postele a zamierila rovno do kúpeľne. Postavila sa pred zrkadlo po vykonaní rannej hygieny, a pozrela na svoju tvár. Zbadajúc svoje líca s červenkastým nádychom, oči rozšírené od vzrušenia a blažený úsmev, pokrútila hlavou. Cítila sa ako zamilovaná pubertiačka. Zasmiala sa sama na sebe a radšej pozrela na svoje vlasy. Kučeravá hriva jej odstávala na všetky strany a ona si len vzdychla. Čo s tým spraví? Načiahla sa k objemným vlnám a skúšala rôzne variácie účesov. Nakoniec, po dlhom zamotávaní, rozčesávaní a opakovanom zamotávaní sa rozhodla pre jednoduchý drdol. Vrátila sa späť do izby, vidiac za oknom krásny slnečný deň na seba natiahla krátke riflové šortky a tielko. Rýchlo si ešte pretrela mihalnice riasenkou, obula sa a s hlbokým nádychom otvorila dvere deliace ju od zvyšku sveta.
V okamihu, čo vstúpila do dverí, naskytol sa jej pohľad piatich bláznov, ktorí boli porozvaľovaní po miestnosti, akoby to bola ich izba. Uvidela letiaci vankúš, pravdepodobne hodený Niallom do Zayna, ktorý sa škeril od ucha k uchu, Liama a Louisa sediacich pred veľkou televíziou, hrajúcich X-box. A potom, samého sediaceho v kresle, skloneného k svojmu mobilu, jeho. Usmiala sa, keď zbadala, že sedel  bez trička, v bielych šortkách s čelenkou utvorenou zo šatky vo vlasoch.
„Dobré ráno,“ pozdravila skupinu a nečakajúc na odpovede ostatných, zamierila k tomu jednému, ktorý ju zaujímal najviac. Pokým kráčala, zacítila na sebe jeho pohľad a usmiala sa. Keď započul jej hlas, okamžite mobil položil na neďaleký stolík a na líčkach sa mu objavili jamky. Postavil sa a jej srdce mierne poskočilo, vidiac všetky jeho svaly trupu pri tak jednoduchom pohybe. Keď už bola len pár centimetrov od neho, chytil ju okolo pása, skloniac sa k nej. Než si stihla uvedomiť, Harry zavrel oči a pritlačil svoje veľké pery na tie jej drobné.
„Dobré ráno, kráska,“ oslovil ju rovnako ako večer. Nadýchla sa jeho vône, ktorá ju okamžite celú naplnila a ešte väčšmi rozvášnila jej srdce. Nedokázala sa neusmiať na tak krásneho chlapca pred sebou.
„Dobré,“ zamrmlala len pre neho.
„Smiem sa vás slečna spýtať, prečo ste tak nevhodne oblečená na dnešný tréning?“ opýtal sa potichu a dvoma prstami potiahol lem jej obľúbeného topu.
„Pretože dnes, mladý pán, tréning mať nebudeme,“ odvetila.
„A to už prečo?“ nakrčil čelo.
„Pretože dnes mám pre teba pripravené niečo zaujímavejšie,“ žmurkla. Harry sa lišiacky zasmial nevediac, čo si o tom myslieť.
„Dobre hrdličky, dosť bolo romantiky,“ ozval sa Louis svojim zvučným hlasom. „Nialler je hladný, ide sa jesť!“ zavelil a Niall sa okamžite postavil zo sedačky.
„Bež s nimi, prezlečiem sa a prídem,“ povedal jej Harry. Mlčky prikývla a mierne sebou trhla, keď jej Harry opatrnými prstami prešiel po líci. Dúfala, že si jej reakciu nevšimol, no keď zbadala jeho nakrčené čelo, vedela, že sa mýlila. Bez slova sa radšej odvrátila a vyrazila za ostatnými.

„Zayn, prosím ťa podaj mi to maslo,“ požiadala chlapca sediaceho oproti nej. Bez slova jej podal maslo a ona sa musela zohnúť pod dlhými rukami jej prísediaceho, ktorý sa pravdepodobne naťahoval tiež po nejaké jedlo. „Payno uhni s tými rukami!“ zadudrala a zodvihla zo stola svoj tanier s raňajkami.
„Niall daj mi tú mrkvu!“ vykríkol Louis a hodil sa cez celý stôl na blondiaka. Spolu so sebou nestiahol na zem len blondiaka, ale aj celý stôl s jedlom. Eliz sa rozosmiala.
„A ste dojedli chlapci!“ vysmiala sa im.
„Tomlinson, ja ťa zabijem,“ zadunel Liamov hlas a ona sa na neho so smiechom pozrela. Celý obsah jeho raňajok skončil v jeho lone. Biele adidas tričko mal zafarbené od pomarančového džúsu, tepláky od nátierky. „Grrrrrrrrrrrrrrr!“ vyšiel z neho podivný zvuk a Elizabeth sa ešte viac rozrehotala.
„To čo bolo?!“ zadúšala sa smiechom.
„Tommo, ty si fakt, že idiot,“ krútil hlavou Zayn a ku podivu pokojne si odhryzol z pečiva, ktoré sa mu podarilo zachrániť. A Louis s Niallom len ďalej pokojne ležali na zemi a rehotali sa.
„Čo sa stalo Liamovi? Zase raz z neho vychádzal ten podivný zvuk.. a prečo bol celý od džúsu?“ Harryho otázka sa dostavila skôr ako on sám. Zastal vo dverách miestnosti a prekvapene hľadel na scenériu pred sebou. Louis s Niallom stále ležali na podlahe a naťahovali sa o mrkvu, Eliz so Zaynom pokojne sedeli na svojich stoličkách a raňajkovali.
„Aha, už chápem,“ povedal a pokrútil hlavou nad svojimi priateľmi.

„Nastupuj,“ prikázala mu a nasadila si slnečné okuliare.
„A už mi povieš kam ideme?“ opýtal sa znova. Zabuchli sa za nimi dvere veľkého čierneho auta, Eliz sa zapásala a naštartovala.
„Už som ti povedala, že nie,“ pokrútila hlavou. „Nebolo by to potom predsa prekvapenie,“ dodala s úsmevom, keď zbadala jeho našpúlené pery.
V tichosti, ktorá Eliz spôsobovala široký úsmev na perách, sa viezli nemalým mestom až na jeho okraj. Pohmkávala si do rytmu piesne hrajúcej v rádiu, keď pocítila na sebe jeho pohľad. Spustila zrak z vozovky a obzrela sa.
„Tak toto na mňa neskúšaj,“ zasmiala sa. Hľadel na ňu spod mihalníc sťa opustené šteniatko. „Takéto na mňa nefunguje.“
„Pche,“ odfrkol si, zložil si ruky na prsiach a nadurdene pozrel von čelným sklom.

„Lunapark?“ opýtal sa prekvapene.
„Dúfam, že máš rád kolotoče,“ povedala opatrne.
„Samozrejme,“ zasmial sa. „Ale prečo práve lunapark?“
„Pretože si mal narodeniny“ pokrčila plecami. „A chcela som aby sme dnes niekam išli namiesto tréningu.“
„Ale uvedomuješ si, že tu bude pravdepodobne veľa fanúšičiek, ktoré nás uvidia?“
„Uvedomujem, avšak, spolieham sa na to, že je utorok doobedu a väčšina z nich bude v škole,“ zazubila sa. Harry len pokrútil hlavou a usmial sa.

HARRY
Vystúpili z auta a on počkal kým Eliz zamkla požičané auto. Kúpili si lístky a vstúpili do zábavného parku.
„Kam najprv?“ začul otázku.
„Čo tak napríklad sem?“ zabodol dlhý prst do prvej atrakcie, ktorú zbadal na mape v jej rukách.
„Ruské kolo,“ uznanlivo prikývla. „Hor sa na dobrodružstvo Styles,“ schmatla ho za ruku a ťahala pomedzi množstvo ľudí poväčšine v ich veku. „Dúfam, že sa nebojíš výšok,“ drgla do neho, keď stáli pred mohutnou železnou konštrukciou točiacou sa pomalou rýchlosťou stále dokola.
„Už som zažil aj horšie veci ako toto,“ povedal sebavedomo. Videl ako nadvihla obočie nad jeho odpoveďou a on v tej chvíli dostal nesmiernu chuť pobozkať ju. Chytil ju za ruku, pritiahol k sebe a už sa nakláňal k nej. Ona sa mu však vytrhla, zasmiala sa a ušla mu do radu tvoriacom sa pri vstupe na atrakciu. Napriek tomu, ako šťastne chcela aby vyznel jej smiech, videl v jej tvári nervozitu. Zamračil sa, nechápajúc jej reakciu. 

Ako deň pokračoval a oni skúšali stále nové atrakcie, všímal si Elizine správanie. Dovolila mu chytiť ju za ruku, občas pobozkať na pery, líce, či na čelo. Avšak vždy keď kráčali, držala si od neho najväčší odstup aký bol možný bez toho aby si to on všimol, či na atrakciách sa dívala všade, len nie na neho. Iní muži by si to možno nevšimli, netrápilo ich to. Ako sa poznal, za iných okolností by ani jeho. Lenže teraz, s Eliz, ktorá bola natoľko iná od jeho predchádzajúcich priateliek, ho to znepokojovalo. 
Nedokázal sa zbaviť pocitu, že Elizabeth má nejaký dôvod na to, aby sa správala tak, ako sa správa. Vážnejší dôvod ako obyčajná nechuť voči nemu samotnému. Nevedel aká bola príčina jeho chovania, no dúfal, že na to príde čo najskôr. 

9 komentárov:

  1. Je to totalne uzasne !! :) Krasne si to opisala,hlavne tu cast s Eliz :) Som zvedava kedy to konecne povie Harrymu ze preco sa tak sprava :D A este raz,je to krasne ! Tesim sa na dalsiu cast ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som veľmi zvedavá, že čo sa jej stalo a kedy sa Harrymu zdôverí...
    V každom prípade som rada, že si dala časť, je úžasná, as usual ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tamto s tým stolom :D :D a ten lunapark(y), teda ten koniec, teda tie Haroldove úvahy.. nečakaj nič zmysluplné odo mňa teraz, fakt sa toho asi nedočkáš :D im sorry ..proste časť sa mi páčila a basta. -Tins

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ooo :3 je to úžasné .. teším sa na ďalšiu časť ♥♥♥
    *Mims

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekná časť, som zvedavá, kedy Eliz povie Harrymu, čo ju trápi a vysvetlí mu jej správanie. A samotný Mr. Styles ach <3 v tejto časti je Per-fect :D ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. veeeď! čo sa jej stalo? už to sem daj, ja chcem vedieť! nech nie je taká...nech sú šťastní, lebo sú spolu strašne zlatí :3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bola znásilnená?! :D Dúfam, že sa dozviem čím skorej čo sa jej stalo, pretože v hlave mi behajú také teórie, že no poďme na jahody :D Ale zárovaň sa mi strašne páči, že je taká tajomná. Harry a Eliz, jháj kam sa hrabe nejaká Júlia a Rómeo?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dnes som si precitala vsetky casti a poviem ti ze som napnuta ako guma na gatiach.... neskutocne sa tesim na dalsiu cast :D je to take wau.. no zahadne a pritom tvojom opise mi niekedy az stisne srdce :D nadhera..... džana

    OdpovedaťOdstrániť
  9. A pokračujem vo včerajšom nočnom čítani. :) úžasná kapitola opäť ;) .-Veronika

    OdpovedaťOdstrániť