Fight 32.

Hi girls!
Tak sa vám tu teda hlásim s novou časťou po najúžasnejšom víkende s najlepšími ľuďmi na svete. No, ale viac vám poviem neskôr.
Teraz by som túto časť chcela venovať mojej Zuz, ktorá mi neskutočne zlepšila deň večerným telefonátom a tým, že som mohla po dlhej dobe počuť ten jej hlas :3 dievča táto časť je pre teba ;) :-*
btw: niečo takéto som písala po prvý krát vo svojom živote, takže mne samotnej to príde dosť amatérske...ale snáď sa bude páčiť :)
ak by ste mali nejaké poznámky, dotazy alebo poprípade kritiku, viete na čo slúžia komentáre :))
enjoy!! :-*
P.S.: dočkám sa viac ako 8 komentárov pri takejto, u mňa nevídanej, časti? O:)





Ubehlo už pár hodín od okamihu, keď sa rozhodla dať si tetovanie, ktorého zmysel bude chápať iba Harry, a Eliz stála pred napoly zaroseným zrkadlom v kúpeľni ich spoločného apartmánu a tento krát už aj izby. Hnedastý uterák mala obtočený okolo mokrého tela a vlhké vlasy, vyrovnané pod ťažkými molekulami vody, jej padali až pod prsia. Hľadela na svoj odraz a dodávala si odvahu.
Chcela to urobiť. Chcela ho. Chcela ho mať pre seba, cítiť ho. Dokázať mu ako veľmi jej na ňom záleží, tým, že prekoná najčernejšiu minulosť skrývajúcu sa v jej vnútri.
Zhlboka sa nadýchla s obrovským presvedčením, ktoré nadobudla. Prešla pár tichých krokov k dverám, ktoré potichu poodchýlila. Zrak jej padol na nahý chrbát jej priateľa stojaceho pri okne. Ruky mal  zložené za svojím chrbtom a ona sa pousmiala nad tým ako zase raz stál naklonený na pravú stranu. Jeho krivá chrbtica bola zamaskovaná množstvom vypracovaných svalov, ktoré sa teraz perfektne vynímali. Stál len v boxerkách a svoj pohľad neodtŕhal od scenérie tmavého mesta za oknom.
Vypla hruď a ľahkým pohybom vytiahla rožtek uteráka, ktorým si ho spevnila okolo tela. Ťažká látka bezzvučne padla na podlahu a dlhé vlasy okamžite zakryli jej tvrdnúce bradavky. Nahá vykročila, uvedomujúc si, že Harry ju ešte stále nezbadal.
Ku podivu, srdce jej búšilo v úplne normálnom rytme. Spočiatku, keď v sprche premýšľala nad tým, čo sa chystá urobiť, mala strach. Obávala sa jeho reakcie. Len pred pár dňami sa mu zverila s tým, ako bola zneužitá a teraz sa pred ním chcela ukázať v takomto svetle? Ešte prednedávnom mu nedovolila ani len vojsť rukou pod tričko, odťahovala sa od neho pri každom dotyku. A teraz sa s ním chcela vyspať. Bála sa, že ňou opovrhne, pomyslí si, že je blázon. Mala by sa hanbiť. No ona sa nehanbila. Nemala sa prečo. Ben bol krutou minulosťou, Harry bol svetlou budúcnosťou a akoby to, že sa mu s tým zverila, že pred ním nemala už žiadne tajomstvo, zvalilo ten mohutný múr strachu z fyzickej lásky. Razom mala potrebu ukázať mu, ako veľmi sa pod jeho vplyvom zmenila, aby nemal pocit, že potrebuje ochranu. Že sa nebojí, že chce byť s ním spojená aj takýmto smerom. Ukázať mu svoje túžby, najtajnejšie sny. Sexom chcela posunúť ich vzťah na inú úroveň. Chcela posunúť Harryho názor na ňu na vyššiu úroveň. Potrebovala vedľa seba niekoho, komu mohla dôverovať. Ona potrebovala Harryho.
Strach pociťujúci ešte pred pár desiatkami minút vystriedal adrenalín a vzrušenie. Cítila horúčavu, ktorú jej spôsobovala vrelá krv v žilách, rovnako aj chvenie v jej lone, spôsobené neslušnými myšlienkami.
Ukáže mu aká v skutočnosti je. Ukáže mu, že sexu sa viac nebojí.

Jej malé ruky sa dotkli jeho brucha a ona sa bradou oprela o jeho plece. Harry okamžite pootočil hlavu a pozrel do jej tváre.
„Už si hotová?“ opýtal sa potichu.
Neodpovedala.
Pustila jeho hladké brucho a chytila ho za ruky. Potiahla ho a tým ho prinútila otočiť sa. Jeho tvár sa skrčila pod nechápavosťou, ktorá ho ovládla. Keď k nej už bol konečne otočený čelom, jeho oči blúdili po jej nahom tele.
„Eliz...?“ zamrmlal, no otázku nedokončil. Pousmiala sa nad jeho výrazom. Bolo také očividné, že sa nevedel rozhodnúť ako sa má tváriť. V jeho očiach sa bila o miesto nechápavosť s nadšením. „Prečo si nahá?“ opýtal sa prekvapene.
„Pššt,“ zamrmlala a ukazovák mu priložila na plné pery. „Poď so mnou,“ šepkala. Otočila sa, ruky si stále nechávajúc prepletené spolu s jeho. Viedla ho k posteli a dávala si dostatočný pozor na to, aby jeho pohľad upútala svojím zadkom.
Keď už stáli pri posteli, otočila sa a prudko strčila rukami do Harryho hrude. Pod jej silou padol do mäkkých perín a nechápavo ostal ležať. Znova sa otočila a vykročila von z izby. O pár sekúnd sa vrátila so stoličkou v jednej ruke a Harryho opaskom v druhej. Harrymu klesla sánka. Iskrivým pohľadom sledoval každučký jej pohyb a očami doslova žadonil po vysvetlení. No ona sa mu nechystala nič vysvetliť.
Veď on čochvíľa pochopí, pomyslela si a vediac, že Harry ju pozoruje, si jazykom oblizla pery. Prešla k posteli a jednou nohou pokľakla na jej okraj.
„Vyššie,“ nakázala mu a on sa bez námietok posunul až k čelu ležoviska. Okamžite mu schmatla ruky a uviazala ich spolu k železnej tyči na čele postele s opaskom, ktorý vytiahla z jeho obľúbených jeansov. Obišla posteľ a stoličku si postavila presne oproti nej. Spokojne si sadla, rukami sa zaprela o sedadlo medzi rozkročenými nohami, čo spôsobilo, že si pritlačila prsia k sebe a tým ich zvýraznila. S pootvorenými perami naklonila hlavu do boku a spaľujúcim pohľadom si premeriavala Harryho telo.
„Zahráme si takú hru,“ povedala s výrazne sexuálnym podtónom. „Volá sa lež a pozeraj,“ lišiacky sa zaškerila. Prvé čo urobila bolo, že si prehodila vlasy na chrbát a Harrymu sa tak naskytol pohľad na celé jej telo. Pozrela na neho spod mihalníc a vidiac ako na ňu vzrušene hľadí, chytila si pravú bradavku medzi prsty a začala sa s ňou hrať. Zaklonila hlavu pod návalom rozkoše, zatvorila oči a pootvorila ústa, z ktorých jej unikol jemný ston. Po pár minútach prešla na druhú bradavku a neskôr svojimi rukami putovala stále nižšie po svojom bruchu. Lišiacky výraz neopúšťal jej tvár vidiac ako Harry zadržal dych, keď sa na stoličke posunula viac dopredu, nohy pokrčiac v kolenách a podoprejúc si ich chodidlami o roh postele. Naskytol sa mu pohľad na jej nahé lono, ktoré zvýraznila ešte viac, keď dala kolená od seba najďalej ako vedela.
„Páči sa ti čo vidíš?“ opýtala sa potichu, no tón, ktorý použila spôsobil, že jej hlas sa ozýval v izbe ako krik. Harry mlčky prikývol. Jej ruka vystrelila k jej ústam a Eliz si strčila do úst ukazovák a prostredník pravej ruky. Lačne ich olízala, pohľad stále držiac na Harryho očiach. Ozvalo sa tiché “pop“ miestnosťou, keď si prsty vytiahla zo zomknutých pier a namierila ich priamo do rozkroku. Tento krát už hlasný vzdych naplnil miestnosť, keď sa studené prsty dotkli jej extrémne citlivých nervových zakončení skrytých pod jemnou pokožkou, siahajúcich od klitorisu až po jej vlhký vchod.
Keď do seba vnikla najprv jedným, postupne druhým prstom, jej telo zachvátila spočiatku bolesť. Zaplavil ju nepríjemný pocit plnosti, na ktorý si za tie roky už odvykla. Zahryzla si do spodnej pery, aby jej z úst neunikol bolesťou naplnený ston. Napriek tomu, že jej to bolo nepríjemné a srdce jej splašene búšilo pod vplyvom spomienok, pokračovala v tom ďalej. Zhlboka sa nadýchla, otvorila oči, pohľad zapichla do zelených očí a prsty si vsunula hlbšie. Keď videla vzrušením rozšírené oči chlapa ležiaceho na posteli, vedela, že neprestane. Potrebovala to urobiť, prekonať strach zo spomienok, prekonať bolestivý začiatok sama, aby s Harrym prežívala už len čistú rozkoš a pôžitok z intímneho aktu.
Udržiavala s ním očný kontakt pokým ich oboch mučila. Jeho tým, že mu nedovolila zúčastniť sa na jej robení sa, a seba samú bolesťou, psychickou aj fyzickou, ktorá zmietala jej telo. Zasunula prsty ešte hlbšie, na doraz. Zhlboka sa nadýchla a pokúšala sa uvoľniť svoje napäté telo. Keď pocítila ako sa hladké svaly v jej vnútri uvoľnili okolo jej prstov, usmiala sa. Z hlavy vytlačila Benovu nepríjemnú tvár a sústredila sa na Harryho. Sledoval ju dychtivo a hruď sa mu pomaly nadvihovala. Jej pera bola stále zakliesnená medzi jej zubami, keď pomaly začala pohybovať prstami vo svojom vnútri. Bolesť pomaly mizla, začala sa objavovať rozkoš. Dýchala pootvorenými perami a jej telo zaplavovalo teplo. Videla, že pokým si ona užíva vzrušenie, ktoré si celé roky odopierala, Harry zmučene na ňu hľadí. Odtrhla zrak od jeho veľkých očí a pomaly pohľadom hladkala každé zákutie jeho tela. Vypracované ramená a hruď, brucho, ktoré sa nevedela dočkať kedy ho pobozká, až jej oči zakotvili na boxerkách, zahaľujúce spodnú časť jeho tela. Videla ako čierna elastická látka väzní jeho stúpajúcu erekciu, ktorá sa až priam pýta von. Razom hlasne vydýchla, keď si predstavila, že namiesto prstov jej vnútro vypĺňa jeho veľký penis, a telo sa jej prehlo od rozkoše.
„Eliz,“ začula jeho chrapľavý hlas. Ani si neuvedomila, že má zatvorené oči, dokým ich nemusela znova otvoriť a uprieť na chlapa pred sebou. Jeho ramená boli napnuté, ako sa snažil vymaniť z opasku.
„Poď si po mňa,“ zašepkala zvodne. Harry výzvu prijal. Prekvapila ju sila, akou trhol zápästiami a pracka za železnou tyčou sa uvoľnila pod silným ťahom. Okamžite si kľakol na štyri, prešiel krátku vzdialenosť po posteli a schmatol Elizine ruky. Potiahol ju na seba a ona si obkročmo sadla na neho. Pritlačila svoje prsia na jeho prudko sa nadvihujúcu hruď, prsty zaplietla do jeho kučier a naliehavo ho pobozkala. Ich jazyky splašene súperili a ona ho potlačila, aby si ľahol. Jej pery opustili tie jeho a pokračovali drobnými bozkami cez bradu, krk až na hruď. V jej strede nechávala mokrú cestičku, ktorá sa tiahla postupne nižšie, cez veľkého motýľa, cez celé brucho až k lemu boxeriek. Na krátku chvíľu zodvihla zrak od jeho pokožky a uprela ho do jeho tváre. Hlavu držal nadvihnutú a sledoval každý jej pohyb. Jednou rukou si zašiel do vlasov a následne ju ponechal opretú za záhlavím. Ha
Nevydržala dlhšie čakať. Uchytila medzi prsty bielu gumu značkových trenírok a potiahla za ňu. Harry zaspolupracoval, nadvihol boky a tým umožnil Eliz stiahnuť posledný kus látky z jeho tela. Naprázdno preglgla, keď sa jej naskytol výhľad na jeho úchvatné nahé telo. Avšak veľkosť jeho penisu ju neprekvapila. Už dávno si vedela predstaviť, čo za zviera skrýva tento poloboh v nohaviciach. Poloboh. Presne za takúto mystickú bytosť ho považovala. Nedokázala totiž pochopiť, že by obyčajný človek mohol byť taký dokonalý ako je Harry. Prežívala s ním každý deň už niekoľko mesiacov za sebou a uvedomovala si, že musela byť poriadne tvrdohlavá, keď ho tak dlho odmietala.
No to bola už minulosť. Teraz ho mala tu, pred sebou. Nádherne nahého, celého len pre jej maličkosť.
„Chcem ťa,“ povedala potichu. Ich nahé telá sa dotkli, keď si ju Harry potiahol na seba. Ležala na ňom, strácala sa v krásnej temnote jeho očí a čakala. Čakala na to, čo sa bude diať, pretože odhodlanie a sila, s akou začínala pred pár minútami sa razom stratila.
Harry jej nečinnosť pochopil. Prevalil ju na chrbát a svoje teplé telo opäť pritisol k tomu jej. Opieral sa na jednom lakti a druhou rukou pomaly putoval po jej tele. Odtrhol zrak od jej rozšírených očí a ona uvidela, ako očami preskúmava fyzickú schránku jej osobnosti. Ľahkým motýlím dotykom jej prechádzal cez priehlbinku medzi prsiami, bruško, po ľavom boku, až sa jeho prsty zastavili na jej vypracovanom stehne. Priložil dlaň na teplú pokožku a naklonil sa nad ňu. Pokým sa opatrne prstami blížil k jej lonu, oprel si čelo o to jej a ich kučeravé vlasy sa zaplietli do jedného chaosu.
„Nikdy by som ti neublížil,“ zašepkal. Prikývla. Bola si toho vedomá už dávno aj bez jeho utvrdenia. „Pretože ty si moja kráska, moje všetko,“ hovoril naliehavo. Jeho prsty sa opatrne dotkli jej klitorisu, na čo jej oči zareagovali zúžením sa do štrbín. Prehla sa v chrbte, keď do nej vnikol naraz dvoma prstami. Nespúšťal zrak z jej tváre, keď opäť prehovoril. „Spôsobím ti iba takú rozkoš ako nikto kedykoľvek predtým. Nikdy nebudeš chcieť nikoho iného,“ tón jeho hlasu prechádzaj do majetníckeho. Po týchto slovách ucítila jeho veľké pery na svojom krku a jej naskákali zimomriavky ešte aj tam, kde netušila, že sa mohli vyskytnúť. Popri krúživých pohyboch v jej vnútri a neskutočných bozkoch na krku, dokázala ešte aj premýšľať. Uvedomila si to, že momentálnu rozkoš, ktorú zažívala sa nedala ani z ďaleka porovnať s tou, ktorú prežila s Benom. Jej láska voči Harrymu bola vďaka jej minulosti oveľa hlbšia, čistejšia. A možno práve preto sa mu dokázala tak ľahko oddať.
Po niekoľkominútových kŕčoch, ktoré ovládli jej telo po Harryho flexibilných zručnostiach, jej spotený chrbát klesol do perín a ona si uvedomila, že tento orgazmus bol len začiatok. Harry jej oddelil od seba kolená a ľahol si medzi jej nohy. Opieral sa silnými rukami vedľa jej hlavy a hľadel jej do tváre.
„Si pripravená?“ opýtal sa potichu. Odhodlane prikývla. Ešte pár sekúnd ju hypnotizoval svojim pohľadom, keď sa razom natiahol nad jej hlavu, k nočnému stolíku. Chvatným pohyb otvoril šuplík a vytiahol z neho svoju peňaženku. Odložil ju späť ako náhle v rukách držal strieborný štvorec lesklého materiálu. Zubami odtrhol vrch, vybral kondóm a obal od neho bezpečne položil na nočný stolík. Oprel sa o jeden lakeť a bok, a jednou rukou priložil latex na špičku svojho penisu. Pomaly roloval dole, až ku koreňu a keď bol hotový, pozrel jej do očí. Prikývla na nevyslovenú otázku a zhlboka sa nadýchla. Jednu ruku jej strčil pod zadok, nadvihol ju a pre začiatok sa dotkol jej vchodu len špičkou. Zavzdychala už len pri predstave, že to čo urobil bolo práve penisom. Keď do nej skutočne vnikol, opatrne, nie naliehavo, jej telom prebehla triaška. Ústa nedokázala zatvoriť a oči pre zmenu otvoriť. Jej vnútro sa pomaly začínalo prispôsobovať Harryho dĺžke.
„Eliz,“ vydýchol vzrušene a jeho boky sa pohli proti tým jej. Začínal prirážať, najprv pomaly, postupne zrýchľoval.
Uvedomila si, že ich telá do seba až príliš dokonale zapadali. Uvedomila si, že bolesť vôbec necítila a jediné na čo sa dokázala sústrediť bola Harryho tvár nad ňou, a jej meno vychádzajúce z pomedzi jeho úžasných pier. „Si tak úzka,“ vydýchol a prirazil o niečo silnejšie. Jej chrbát sa opäť prehol a ona ho oblapila okolo krku. Dlhé nechty zaryla do pokožky na pleciach, ťahala ich dole, celou dĺžkou širokého chrbta. Dokola opakovala jeho meno a stony sa stávali stále hlasnejšími. Vlhké kučery od potu sa lepili Harrymu na čelo, no jeho oči sa neodtŕhali od jej tváre.
„Milujem ťa,“ vydýchla, vzápätí miestnosť naplnil jej hlasný výkrik. Jeho tvár zdobil spokojný úsmev, vediac, že to bol práve on, kto jej spôsobil takú rozkoš. Eliz sa oprela na lakťoch a usmiala sa. Zaprela sa jednou rukou do jeho pliec, naznačiac mu tak, aby si sadol. Nevedela akým zázrakom sa im podarilo zmeniť polohu bez toho, aby sa ich telá neodpojili od seba, no po krátkom okamihu mu sedela v lone. Zmenou polohy cítila jeho penis oveľa intenzívnejšie a jej sa ten pocit zapáčil. Jeho ruky presunula na svoj zadok a svoje nechty opäť zaryla do jeho pliec. Zodvihla sa na kolenách tak, aby v sebe mala len špičku jeho penisu a vzápätí sa dosadla. Harry hlasne zastonal a tento krát to bola ona kto určoval rýchlosť prírazov. Miestnosť bola preplnená teplom sálajúcim z tiel a hlasných vzdychov, ktoré vyjadrovali neskutočné uspokojenie z oboch strán partnerov.
Elizabeth zaklonila hlavu, keď Harry zobral to veľkej dlane jedno z jej pŕs a bradavku vsal do úst. Hral sa s ňou perami i zubami a ona by najradšej v tej chvíli vyskočila od vzrušenia z kože.
Začala skákať rýchlejšie, keď sa aj Harryho vzdychy začali stupňovať.
Len pár minút po jeho prvom hlasnom stone jej telo ovládlo chvenie. Jej lono sa zovrelo okolo Harryho pýchy a jej telom prebehla horúčava. Vykríkla jeho meno, a vzápätí pocítila, že nebola jediná, kto v tej chvíli dosiahol vyvrcholenie. Spoločný orgazmus jej dodal na sebavedomí, že aj napriek niekoľko ročnej prestávke v sexuálnych hrátkach dokázala muža priviesť k orgazmu vtedy, keď aj seba. Vysilene mu pozrela do tváre a ťažkým pohybom odhrnula kučery z očí.
„Milujem ťa,“ zamrmlala z posledných síl.
„Stále viac a viac,“ dokončil. Vstala z neho a nechala ho nech zo seba stiahne ochranný materiál a zabalí ho do pôvodného obalu. Oslabená ležala a hľadela na jeho doškrabaný chrbát, pokým sa utieral od zvyškov bielej tekutiny. Keď sa k nej otočil a s nesmelým úsmevom na ňu pozrel, jej srdce zaplesalo. Ľahol si k nej, objal ju okolo pliec a ona si spokojne položila hlavu na jeho prsia.
 „Nikdy ťa neopustím, nikdy ti neublížim,“ povedal akoby jej čítal myšlienky.

Nebolo pochýb o tom, že Harry bol jej anjel.
Anjel, ktorý ju zachránil z temnoty spomienok.
No na ako dlho?

30 komentárov:

  1. Oh môj ty bože! Ja nemôžem uveriť že sa spolu vyspali! Oplatilo sa čakať na takúto úžasnú časť!!!!! :3 zbožňujem túto poviedku! Zbožňujem aj teba! :3 Strašne sa teším na novú časť! :33
    A zase tie kratučké vety na konci -.- po pravde? Nepáčia sa mi :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aww, ďakujem veľmi krásne :3
      -hm...oni tam aj na to sú, aby sa nepáčili ;)

      Odstrániť
  2. Okej, teraz som docitala a kedze som na posranom mobile, svoj krasny nazorik ti napisem zajtra... ja len ze aby si vedela, ze som stale verna citatelka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dobre, veľmi sa teším na tvoje ohodnotenie a tvoj názor :)
      - nikdy by som si o tebe nedovolila pochybovať :))

      Odstrániť
  3. Meno: Laura
    Dátum smrti: 3.12.2013
    Dôvod: Krutá smrť od dokonalosti Ivkinej poviedky
    To ako čo, ak som to nečítala s prepáčením otvorenou hubou tak vôbec. Mám strach, že som na tomto monitore aj oči nechala. No, ale tá posledná veta Ivííííí čo chceč urobiť? Čo máš proti ich láske? :DD Ako jasné amatárske, rozosmiala si ma, mám tu z toho až krče, normálne je to fáákt amatérske a jasné aj kritiku ti tu napíšem: Je to dokonalo úžasne nédherne prekrásne perfektné a z celej tejto časti mám zimomriavky a idem si dať čokoládu lebo zdochnem...
    PS: nezabudni na fotky zo stužkovej!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. niečo také nepíš ani zo srandy dievča!!!
      nože, skontroluj si tvár, či máš predsa len tie oči naspäť :)
      ja proti ich láska? nííííč O:)
      aww, Lauruš, prestaň s toľkou chválou lebo budem namyslená ;)
      -neboj sa, nezabudnem, máte ich mať v ďalšom článku Random sem Random tam :))

      Odstrániť
  4. ňah! :3
    takže...k časti až nakoniec :P najprv by som rada podotkla, že máš ako dosť riadne sny pusa o.O ako fakt, fuh :D človek by ani nepovedal na také drobné žieňa ...
    to venovanie :* (áno áno, keby to tak videl, tak už nemá najmenšej pochybnosti, if you know what i mean ;)) obávam sa, že to ja som tá, ktorá ďakuje TEBE za zlepšenie večera, nie len telefonátom, ako som ti vlastne už stihla aj povedať :) mám dobrý hlas? o.O :D :D
    a veľmi si cením, že je práve táto časť venovaná mne, lebo mi príde zlomovejšia ako tie pred :)
    po tomto asi moc neverím, že si nečítala 50 Shades, to je takmer ako vystrihnuté odtiaľ ;) alebo...vlastne si spomínala, že si čítala Dark včera večer! tak a je to :D vymyslela som to :P
    páči sa mi to, tie tvoje opisy sú fakt neskutočné :O
    vlastne je tento komentár asi dosť nezmyselný, ale som stále rozcítená z časti ;) tak prepáč, pevne verím, že pochopíš a ak nie, tak sa opýtaš :P ľúbim!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ti hovorila, že to je čisté porno!! :D
      nemáš začo hun ;) :-* a áno, máš najlepší hlas na celom svete :)))
      vážne som to nečítala! :D hej? :O ešte budem obvinená z plagiátorstva :D
      tie opisy sú hrozné :D fakt že áno :D
      tento komentár je veľmi zmyselný :3 jasné, že som pochopila všetko :))
      aj ja teba :-*

      Odstrániť
  5. táto časť je neuveritelne dokonalá, ale to na konci "No na ako dlho?" ma zabilo -_- prosíím nerob nič zlé medzi nimi :D teda aspoň nie tak velmi zlé..:D ale vážne neskutočne dokonaléé :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne :))
      ale..musí byť aj niečo zlé :))

      Odstrániť
  6. Musím sa priznať, ale nečakala som to, že Eliz bude taká iniciatívna. Nemyslela som si, že sa v nej skrýva taká dračica :D Prekvapila ma, teda, ty si ma prekvapila. Stále som si myslela, že to bude Harry, ktorý ich intímny život posunie o level vyššie. Je to doslova nádherná časť, to ako sa neskutočne ľúbia, no krása ! A ako vieš, tak dokonale opísať Harryho mi vyráža dych :D a nie len Harryho ale aj celú tú intímnu scénu :D WOW !!! Oči mi skoro vypadli :D DOSLOVA !!! :D Jedinú vec ti môžem vytknúť, tú poslednú vetu ! :D Ale, dôverujem Ti, a dúfam, že všetko bude medzi nimi v poriadku. ;) Fakt si takéto niečo písala prvý krát? Obdivujem ťa !!! P.S : V piatok som na teba myslela a držala palce, čakám/e fotky zo stužkovej. Love yaaa ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to nečakal asi nikto, popravde ani ja :) :D :P tak, ale musela som spraviť niečo prekvapivé :))
      myslíš, že som to dobre opísala? keď mne to prišlo..také. neviem, jednoduché, obyčajné..
      aww, ďakujem O:)
      áno, naozaj :) ďakujem ešte raz :)
      samozrejme, fotky budú :)

      Odstrániť
  7. Tá posledná veta sa mi nepáči -_-
    Inak to bolo božské! Tak detailne opísané :)
    Ako sa vraví, tichá voda brehy myje a naša Eliz je toho dôkazom ;)
    Je to skvelé Ivi :) ♥
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aww ♥♥
      ja viem, že nepáči, ale jednoducho tam musela byť O:)
      no, ona teda je! :D
      ďakujem veľmi krásne ♥

      Odstrániť
  8. s otvorenou pusou pozerám na monitor vážne :D zabila si ma dievča :D asi som aj prestala dýchať keď som to čítala :D jednoducho dokonalosť :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ešte mi tu chýba aby ste mi začali slintať, keď to všetky čítate s otvorenými pusami O:)
      ale ďakujem veľmi veľmi!

      Odstrániť
  9. DOKONALÉ :3 nemám slov.. úžasná poviedka :3 no tie vetičky na konci ... nemám z toho dobrý pocit, ale ako myslíš no :)
    teším sa na ďalšiu časť :3 *Mims

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! :)
      joj, všetky mi vyčítate tie vetičky, ale jednoducho...budú tam! :D musia tam byť! :D

      Odstrániť
  10. Skvelé a už sa neviem dočkať ďalšej časti! :) naozaj som nečakala, že sa TO stane tak skoro :D som zvedavá čo si ešte pre náš pripravíš, tak prosím rýchlo novú časť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      tak skoro?! :D veď už to je 32 časť, už bolo na čase ;)
      posnažím sa čo najskôr :)

      Odstrániť
  11. Došli mi slová, Ivi :O Najradšej by som ťa tu neviem ako vychválila, ale nezmôžem sa dať slová do kompletných viet--
    Nerozumiem, ako sa ti môže dariť písať tak veľa najrôznejších scén a situácií stále lepšie a lepšie...
    Napríklad toto. Kde sa hrabe Dark? o.O Je to neksutočné, opakujem neskutočné. Hlavne to, že si mi niekoľkokrát spôsobila zástavu srdca a nedostatok dychu (ktorý mám inak aj teraz :P).
    Jednoducho... Ivka, WOW :DD
    Ani neexistuje dosť slov na chválu, si neporaziteľná spisovateľka!!!
    Áno, spisovateľka, pretože normálna pisateľka ff-iek nepíše takto :33
    Nekonečne veľa obdivu a úcty posielam aspoň skrz komentár ♥♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ja ti poviem, že najradšej by som ti za toľkú chválu zapchala ústa, aby si tak neklamala O:)
      no to sa tá pravá ozvala, čo to nechápe -_- ja mám čo povedať na tvoja Kaleidoskop?! :O
      Dark a samotná Hannah sa s mojim amaterizmom nedá absolútne porovnávať zlato O:) ale každopádne, ďakujem za kompliment :)
      áno, normálna pisateľka FF-iek píše omnoho lepšie :)
      ďakujem ♥♥♥♥

      Odstrániť
    2. Ale no tak, vieš, že si dosť tvrdohlavá? :DD
      Ak si myslíš, že klamem, tak v tom nie som sama, dievčatá nado mnou a podo mnou sú ako vodím, rovnakého názoru :3
      Takže už začni naberať sebavedomie, čo sa týka písania, lebo sa obávam, že chvály bude len pribúdať ;)
      Inak ja Dark zbožňujem rovnako ako ty, zle som sa vyjadrila -.-
      Len ma proste prekvapilo, že naša Ivka sa dokáže vyrovnať Hannah, ktorú po celom svete číta tisíce ľudí :D ♥

      Odstrániť
  12. Awwwhh, teraz budem vyzerať ako nadržané prasa, že komentujem práve pri tejto kapitole! :D
    Drahá moja, tvoju kapitolu by som zavesila kdesi na nástenku na lovebites, PRETOŽE DÁMY, TAKTO SA OPISUJE ŤUŤUMUŤU!

    P.S.: Nepáči sa mi tá posledná veta. ty draku, čo máš v pláne?!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale kdeže, vôbec to tak nevyzerá ;)) len som si stále myslela, že ešte nečítaš môj blog..ale keď som tu uvidela tvoj komentár, veľmi ma to potešilo :)
      ťuťumuťu? :D toto slovo som už dávno nepočula/nevidela! :D haha, si ma rozosmiala :D :D :D a nemyslím si, že by sa to tam hodilo, lebo čo taká Lacey alebo Hannah? :) tie majú opisy oveľa lepšie :)

      PS: ja som vedela, že sa vám to páčiť nebude! 3:) nehehe :D nepovieeeeeeeeeeem :P

      Odstrániť
  13. Hah, konečne som sa dostala k tomu, aby som ti tu nechala komentár, taký normálny, ktorý aj bude vyjadrujúci sa k tejto časti :D
    Takže začnem tým, aby si nám prestala klamať, že si niečo takéto písala prvý krát, lebo to nie je možné! :D Sú dievčatá, ktoré píšu pravidelne sexuálne scénky a nedokážu to tak opísať ako ty, ktorá si to písala prvý krát! Myslím, že už to tu niekto písal (nie som si istá), ale nečakal som, že Eliz by bola práve taká ako bola. Mám na mysli to, že si tak Harryho priviazala a tak a myslím, že práve týmto si veľmi príjemne prekvapila, pretože ja som skor niečo také čakala od Harryho. Neviem, úplne mi vypadlo všetko, čo som chcela napísať po tom, čo som dočítala kapitolu, no pri čom som sa naozaj mračila bolo "No na ako dlho?" To ty si takto už druhú kapitolu ukončila a ja som fakt zvedavá, čo vymyslíš a čím nás šokuješ :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak teda vitaj Damie ;)
      naozaj som to písala prvý krát!! :D :D :D prisahám, s niečim takým nemám veľké skúsenosti (myslím s opisom :D ) takže neviem, prišlo mi to zvláštne písať to :) ale ďakujem, od teba to beriem ako nesmierny kompliment O:)
      áno, áno, písali to už baby pred tebou, bolo to dosť nečakané :) úprimne, konkrétne táto scéna sa mi snívala pred pár dňami, keď som uvažovala, že ako to opísať a mne samotnej to prišlo trochu divné, keďže Eliz bola znásilnená a teraz zahrá v podstate rolu nejakej pornohviezdy..ale snažila som sa to tam napísať takým spôsobom, aby čitateľky pochopili prečo sa tak rozhodla.. tak snáď to bolo dobré :)
      - aw, no som zvedavá čo povieš/te na to čo sa bude ďalej diať :)
      - a ĎAKUJEM! ♥♥♥♥

      Odstrániť
  14. JDI SE ZAHRABAT! *nikomu to nepovedz, no v tomto si u mňa získavaš sympatie viac než ostatné. Ty a Moma, vaše opisy mi vyhovujú najviac!
    JASNE, ŽE ČITAM! Ved ta celučičkú zbožňujem!!!

    P.S.: Dakujem za meninové prianie, ja poleno som zabudla pri tom prvom komente.

    lots of love; tvoje polenooo

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Práve som zhltla celú túto poviedku za cca hodinku a pol *_* Teší ma, že je tu znova niečo nové, keďže ma už nebaví čítať dookola to isté. (jedného dňa ma oblial kávou a teraz spolu šťastne žijeme a sme veľmi zaľúbení) Dá sa povedať že si ma touto časťou veľmi prekvapila, samozrejme v tom dobra slova zmysle 3:) Nečakala som že sa do toho Eliz tak vrhne :D
    Krásna poviedka. Teším sa na ďalšie časti :)

    A chcela by som sa opýtať, nemáš záujem spriateliť blog? :) http://directioner-from-narnia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. wooooow :O dokonale to je :)) užasné to je :)))

    OdpovedaťOdstrániť