Forever young 12.

Ospravedlňujem sa, že táto časť je taká krátka, ale môj tatko akosi nevie pochopiť, že toto je môj notebook! Wrrr!
No teraz s tým už nič neurobím, ale cez víkend vám to vynahradím :) Enjoy ;)


„Vicky! Vibruje ti telefón!“ zakričala na ňu mama z kuchyne. Vicky vyletela z kúpeľne ako vystrelená a bežala k mobilu. Ako si myslela bola to SMS od Nialla. Usmiala sa, no jej úsmev netrval dlho.
Mala si pravdu. Včera večer nás niekto fotil. Zapni si MTV. PS: Ľúbim ťa.“ Položila mobil naspäť na stôl a schmatla ovládač od malej televízie, ktorú mali v kuchyni.
„Čo sa deje? Vyzeráš akoby si videla ducha,“ podozrivo si ju premeriavala mama. Vicky spočiatku nereagovala, hľadala totiž MTV medzi kanálmi. Keď ho konečne našla, myslela, že niekoho zabije.
Kto je toto záhadné dievča? Má Niall Horan z One Direction konečne priateľku? My na túto otázku vieme odpoveď! ÁNO MÁ! Včera večer bol totiž prichytený ako objíma toto neznáme dievča pred domom, v ktorom býva spolu so svojimi kolegami,“ hovoril hlas v telke. Na obrazovke sa objavili fotky ako sa objíma s Niallom, neskôr ako sa bozkávajú. „Toto neznáme dievča sa volá Vicktoria Linzová, má osemnásť rokov a my vieme kde býva. Poobede sa dozviete oveľa viac. A teraz prejdime ku Katy Perry, ktorá...
„Toto sa deje,“ zašepkala.
„Mamiiiiii! Pred domom sú nejakí ujovia a tety s kamerami!“ zakričala Sara z chodby.
„To snáď nie!“ povedala ich mama a pribehla k oknu. Nakukla za záves a Vicky nemohla uveriť tomu, čo videla. Pred ich domom stálo asi päť redaktorov, novinárov, kopu fotografov a kameramanov.
„Ja...ja to vyriešim,“ povedala mame, zobrala si veci z chodby, obula sa a otvorila dvere. Prvé čo zbadala boli blesky foťákov, ktoré ju oslepili tak, že ani nevedela kde sú schody. Sklonila preto radšej hlavu a pomaly zišla zo schodov.
„Vicky! Vicky!“ vykrikovali po nej redaktori. Nevedela ako, no akosi sa jej podarilo prepchať cez nich vykročiť na prázdny chodník.
„Vicky! Počkajte prosím,“ kričala na ňu mladá redaktorka. Mohla mať okolo tridsiatky, odfarbené blond vlasy s príšernou trvalou a ešte horším make-upom. Vicky zastala a čakala.
„Je pravda, že chodíte s Niallom Horanom z chlapčenskej skupiny One Direction?“
„Myslím, že to je moja súkromná vec,“ odbila ju a otočila sa. No redaktorka sa nevzdala.
„A čo na to vaša rodina? Čo hovoria na to, že chodíte so slávnym spevákom, po ktorom túži milión fanúšičiek po celom svete? Ako dlho ste vlastne spolu? Je to medzi vami vážne?“ zasypávala ju ďalej s otázkami. Vickyn pohár trpezlivosti pretiekol. Otočila sa k žene s mikrofónom a usmiala sa.
„Pani redaktorka,“ začala.
„Slečna,“ opravila ju.
„Tak teda slečna. Ako by ste sa cítili vy, keby za vami behala ženská s príšernou trvalou a chcela od vás odpovede na otázky, ktoré by vám neboli príjemné? Alebo takto. S kým randíte? S kým žijete? Má váš vzťah budúcnosť? Chcete sa vydávať? Nie je to príjemné, však? Vaše otázky sú mi viac ako nepríjemné a myslím, že je moja a Niallova vec, či spolu niečo máme, alebo nie. Tak mi dajte pokoj skôr, ako vám poviem niečo, čo by ste rozhodne počuť nechceli,“ povedala si svoj názor, nasadila si kapucňu na hlavu a vyrazila do práce.

„Ahoj Tan,“ pozdravila s úsmevom kolegyňu. Kým dorazila do knižnice jej nálada klesla na miernejšiu nôtu.
„AHOJ TAN?! Nič iné iba pozdrav? A čo tak vysvetlenie?“ vrieskala po nej a rozhadzovala pri tom rukami. Vicky na ňu spočiatku nechápavo hľadela. Aha, jasné. Teraz jej to všetko vysvetliť.
„Tanya, prepáč,“ začala, no nestihla dokončiť.
„Prepáč?! Bola som prvá, ktorá ťa tu poznala, keď si sa sem presťahovala. A ty mi nepovieš takúto dôležitú vec? Musím sa to dozvedieť z pos*atého MTVička?“ kričala. Vickyne srdce akoby niekto prebodol. Tanya mala pravdu, bolo od nej nefér, že jej to nepovedala.
„Tan, prepáč mi to prosím. Ja...nepovedala som ti to práve kvôli tomuto. Žeby sa to dozvedeli média, že by o tom vedel každý. Ja..chcela som ti to povedať vtedy, keď by to bolo trochu vážnejšie. Prosím, prepáč mi to,“ hovorila so slzami. Jej slzy Tanyu trochu upokojili, videla totiž, že jej Vicky vraví pravdu. „Keď chceš, vyrozprávam ti celý príbeh teraz, dobre?“ opýtala sa jej a chytila ju jemne za ruku. Tanya sa jemne usmiala a prikývla.

„A keď so mnou čakal na taxík pred domom, zdalo sa mi akoby som videla blesky z fotoaparátu. No zjavne som si to nenamýšľala,“ dokončila. Tanya mimovoľne pokrútila hlavou. „Myslím, že aj viem ako zistili kde bývam.“
„Ako?“
„Sledovali ma, keď som išla na taxíku!“ vykríkla a začala sa smiať.
„Dámy, prepáčte, že ruším, ale potreboval by som s niečím pomôcť,“ ozval sa mužský hlas pri ich pulte. Vicky sa otočila a usmiala sa na zákazníka, ktorého by v knižnici určite nečakala.

10 komentárov:

  1. Panebože, ty tak krásně píšeš:')! Uplně se v tom vyžívám:D:D.
    Těším se na další díl ! ..Niky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Supéééééééééér :) Cítim sa jak sfetovaná :D :D Už sa teším na pokračko :)
    Inak, prepáč, za tú moju poviedku. Harry nezomrie, neboj sa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to dúfam! lebo by som prišla do PP a zbila ťa! :) :) a ďakujem :) ale na MTT to nemá ani zďaleka :)

      Odstrániť
  3. je to uplne užastne *tess*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aaaa kdo to bude ja mezitim chcipnu :O :O Kdo kdo kdo PROSIIM :'O ja to nevidrzim <3 <3 <3 <3 (lenka)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úžasný moc se těším na další pokračování kdy bude ? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je krasne!!!!! Dufam ze ten zakaznik bude Niall alebo niekto z chalanov :D Prosim dalsiu!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som to vedela :D hajzlici :D ale rychlo sa to rozkriklo :D haluuuz :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. A razo que alm das vantagens efeito rpido 10 kilos en un
    mes con una dieta y ejercicios. perder barriga Opte sempre por intervalar as refeies verdadero secreto detrs de
    una dieta exitosa es aferrarse a lla.

    Esta es la razn del porque las dietas rebozados pueden obstruir tus vasos sanguneos y causar ataques al corazn.
    como bajar la barriga Una dieta saludable tambin te permite recompensarte de vez en cuandoDe vez en cuando debes
    darte una pequea kupiti e kaj drugega jim lahko povem in oni
    naro ijo.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť