Forever young 14.


 Dúfam, že sa vám bude páčiť táto časť, pretože mne osobne sa veľmi páči :).

„O čom si sa to chcela so mnou rozprávať?“ opýtal sa jej, keď sedeli vedľa seba na zadnom sedadle Harryho auta. Tanya sedela vedľa Harryho v predu a živo s ním o niečom diskutovala. Bolo zjavné, že tí dvaja si padli do oka.
„Až keď budeme sami, dobre?“ zašepkala. Niall sa jej pochybovačne zahľadel do očí, no po chvíli prikývol. Obaja mlčali a boli zabratí do vlastných myšlienok, keď sa k nim Harry prihovoril.
„Kde vás mám vyložiť?“ opýtal sa a hľadel na nich v spätnom zrkadle.
„Ku mne domov,“ odvetila Vicky bez toho aby sa na Nialla pozrela. Harry len prikývol a odpovedal na Tanyinu otázku, ktorú mu medzitým stihla položiť.
Viezli sa ešte pár minút, keď zastali pred jej domom. Vystúpili, rozlúčili sa s kamarátmi a vošli do domu.
„Mami, Sara, sme doma!“ zakričala na celý dom popri vyzúvaní. Mlčky sa vyzliekali, keď začuli krik.
„Niaaaaaaaaaaaaall!“ kričala Sara a utekala po chodbe. Vrhla sa do jeho náručia a objala ho.  „Tak si mi chýbal!“ rozprávala mu a stále ho objímala.
„Aha, super. To na mňa sa ani nepozrieš? Ale veď čo som ja, staršia sestra oproti Niallovi Horanovi, však?“ zachmúrene sa pozrela na sestru, ktorá ešte stále visela na jej priateľovi. „No nezabudni maličká, že keby nebolo mňa, tak ho takto nestískaš! Tak ho láskavo pusti, lebo on je môj, a poď dať veľkej sestre aspoň pusu na líce,“ obrátila to nakoniec na vtip. Na malú sestru nerada kričala, no z toho, že sa malá na ňu ani nepozrela, bola smutná. Niall sa zasmial a pustil Saru, ktorá okamžite prešla k svojej sestre. Dala jej rýchlu pusu na líce a už ju nebolo. Utekala na poschodie a Vicky len pokrútila hlavou.
„Dáš si niečo?“ opýtala sa ho a nečakajúc na odpoveď prešla do kuchyne. Zo skrinky vybrala chipsy a s chladničky 2 coca coly. Prešla okolo Nialla, ktorý mlčky stál vo dverách a vyrazila na poschodie. Niall ju ešte stále mlčky nasledoval. Vošli do jej izby a Vicky za nimi zatvorila dvere. Niall sa posadil na jej posteľ a sledoval čo robí. Vicky položila veci z kuchyne na stôl, zatiahla žalúzie a zapla malú stolnú lampičku. Nastala takmer úplná romantická atmosféra. Len škoda, že namiesto toho aby Vicky cítila romantiku, cítila napätie. Nevedela totiž ako Niall zareaguje na to, čo sa mu chystá navrhnúť. Bála sa, že tým začne ich prvú hádku.
„Takže,“ začala, no v tú chvíľu aj prestala. Niall sedel potichu a čakal. „Chcela by som ti niečo navrhnúť,“ dokončila. Pozrela na Nialla, ktorý ju stále mlčky sledoval. Keďže mlčal, pokračovala: „Keď už verejnosť videla tie fotky, myslím, že by sme mali oficiálne vyjsť s pravdou von. Ja osobne si myslím, že nemá zmysel to ututlávať. Viem, že keď to teraz uverejníme bude z toho jedno veľké mediálne BUM, každý nás bude prenasledovať, ja budem mať nových fanúšikov a určite aj haterov, ale na to by som si časom zvykla. A myslím, že to bude naozaj jednoduchšie ako všetko tajiť, tajne sa stretávať a zaryto odopierať, keď za mnou budú zase doliezať novinárky s príšernou trvalou,“ dokončila svoj monológ a čakala. Stála na mieste so sklonenou hlavou a čakala na Niallovu odpoveď.
„Poď sem,“ zašepkal a ukázal na miesto vedľa neho. Neochotne odlepila svoje chodidlá od zeme a vykročila k nemu. Sadla si vedľa neho, no zjavne dosť ďaleko, pretože si ju pritiahol ešte bližšie k sebe. Obrátil sa tvárou k nej a hypnotizoval ju pohľadom.
„Myslím, že máš pravdu,“ povedal po tichu stále ju hypnotizujúc. „Ale vieš čo to bude znamenať? Fanúšikovia, média, ktoré ťa budú prenasledovať, hateri, ktorí ti budú písať, aby si ma nechala. Si na to pripravená?“
„Som,“ povedala rozhodne. „Som ochotná to risknúť. Radšej si pretrpím niekoľko týždňov v neustálej sláve ako sa skrývať a tajiť to, že mám niečo s tebou spoločné,“ usmiala sa.
„Tak v tom prípade dobre. Podnikneme útok na média už zajtra, okay? Nech to máme rýchlo za sebou.“
„Súhlasím. Toto budú veľmi náročné týždne,“ odfukla si nahlas pri pomyslení na to, čo ju čaká. No ona sama sa tak rozhodla, tak to musí prijať tak, ako to je.
„Časom si na to zvykneš,“ zasmial sa.
„Nič iné mi neostáva,“ pousmiala sa a posadila sa mu do náručia. Oprela si čelo o to jeho, pramienok vlasov, ktorý jej vyliezol z drdola si zastrčila za ucho a zahľadela sa do tých prenikavých modrých očí. Chvíľu tam len tak sedeli, navzájom si hľadeli do očí, no potom to už Vicky vzdala. Prekonala tú pár centimetrovú vzdialenosti medzi ich perami a pobozkala ho. Jemne, sladko, potom vášnivo. Niall jej rukou prechádzal po chrbte pod tričkom. Každý jeho dotyk na jej nahej pokožke jej spôsoboval zimomriavky. Mala pocit akoby ňou prechádzali elektrické šoky, no vedela, že to je láska. Mobil vo vrecku jej nohavíc začal vibrovať. Vytiahla ho a bez toho aby sa pozrela kto volá, ho hodila do rohu postele. Túto chvíľu nepokazí nič, ani vibrujúci telefón, pomyslela si a ďalej zápasila s Niallovým jazykom.

18 komentárov:

  1. "zápasila s Niallovým jazykom".. :D:D
    Jako vždy se mi to velice líbí:)! A PROSÍM, hodíš se dneska ještě jednu:')? ..Niky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak treba aj takéto veci písať :D
      tak pokúsim sa, ale nezaručujem :/ a aj keď tak až niekedy v noci :/
      ale ďakujem veľmi pekne :)

      Odstrániť
    2. Však to je dobře:D. Aspoň je to trochu takový živější, nebo jak to napsat:).
      ..Budu tu tak do 11, stihneš to do tý doby? Ale tak aspoň se pokus no.
      ..Nemáš zač:).

      Odstrániť
    3. práve o to som sa snažila, aby to nebolo také jednorázové, suché...:)
      tak posnažím sa, ale dopredu sa ospravedlňujem, keď to nestihnem :/

      Odstrániť
  2. je to super, paci sa mi to :) kata

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to naprosto úžasný , hrozně se mi to líbíb....Doufám že bude další prosímmmm :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dobréééé :) snáď zvládne tlak médií :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      tak :D bude musieť, keď bude chcieť byť s ním :)

      Odstrániť
  5. okay začnem s pravdou, že túto poviedku som začala čítať asi pred polhodinou.. :) je to úplne úžasné :) dokonalé a ja neviem čo ešte :)máš talent dievča :) ako opisuješ tie scény.. ja otváram oči a kútiky úst sa mi rozťahujú do úsmevu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ja začnem s tým, že - dievča máš skvelé meno ;) :D
      ďakujem veľmi pekne, ale ja osobne si nemyslím, že mám ktovieaký talent...:/ :)

      Odstrániť
    2. keď som tam videla to meno tak som myslela že vyskočím z kože :D ale samozrejme je to len prezývka :) ale máš ver mi :) neviem či sa ti chce ale bola by som ti veľmi vďačná, keby si si pozrela môj blog :) teda mám ho s kamarátkou a tiež tam máme dve poviedky :) ale samozrejme, že pochopím ak nechceš ;)

      Odstrániť
  6. Wau , prečítala som všetky diely so zatajeným dychom a musím skonštatovať že máš neuveriteľný talent dievča :) Nenormálne sa teším na pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kedy bude dalsi diel??? moc sa mi to paci :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. INTERESTING :) som bola mierne prekvapena, ake halo kolo toho urobila, ale oks, looking forward to read about it :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť