Forever young 20.


 Tento diel je venovaný Lucke :). Neviem síce, či to bude celkom podľa tvojich predstáv, ale dúfam, že sa bude páčiť :).

Bozk mu opätovala a posunula sa bližšie k nemu. Rukami ho objala okolo krku a telom sa pritlačila k nemu. Cítila ako jej jemne prechádza po odhalenom stehne, drieku, po pokožke na chrbte. Cítila sa ako vo sne. Nie, určite to musel byť sen. Pretože realita takáto dokonalá určite nemôže byť.
Jemne ju položil na posteľ a naklonil sa nad ňu. Opieral sa na lakťoch, díval sa do jej očí a hral sa s jej vlasmi.
My beautiful princess,“ zašepkal. Pomaly sa nadvihla a znova ho pobozkala. Náruživejšie a vášnivejšie ako zvyčajne. Opäť sa posadila a rukami mu vošla pod tričko. Prechádzala mu po bruchu, hrudi. Chytila lem trička a pretiahla ho cez Niallovu hlavu. Hodila ho niekam do priestoru izby a usmiala sa. Šibalsky, tak ako to dokázala len ona. Postrčila ho do ramien tak, aby si tentoraz Niall ľahol. Sedela na ňom, jednu ruku mala v jeho vlasoch a druhú si s nim preplietla. Jemne ju chytil za krk a pritiahol bližšie k sebe. Jeho pery blúdili po jej pokožke na krku, čo jej spôsobovalo príjemné zimomriavky. Nečakane sa nadvihol a Vicky mu sedela v náručí. Chytil ju za driek a oprel si čelo o to jej. Mlčky si hľadeli do očí a Vicky nedokázala prestať zrýchlene dýchať. Srdce jej trepotalo, mala dokonca pocit, že keby malo krídla tak jej vyletí od radosti z hrude. V bruchu mala kŕdeľ motýľov a po celom tele zimomriavky.
I love you, my princess. No matter what is. Love you more than yesterday and less than tomorrow,“ šepkal jej do ucha. No ona len mlčala a dívala sa na neho. Razom si vyzliekla tričko, hodila ho niekde tam, kde aj Niallovo a začala sa pohrávať so šnúrkami od jeho teplákov. Keď videla jeho úsmev, vedela, že môže pokračovať v tom, v čom chcela.

Stála pri okne a sledovala stromy, ako sa pohybujú pod náporom vetra, ako sa mraky prelievajú jeden cez druhý. Bolo niečo po siedmej ráno a ona už bola hore. Zobudila sa a ani nevedela prečo. Keď sa otočila a uvidela spiaceho Nialla, musela sa usmiať. Toto bol najkrajší predčasný Valentín aký zažila. Ešte chvíľu postávala v izbe, až sa nakoniec rozhodla, že si spraví niečo na raňajky. Potichu zišla po schodoch a bosá prebehla po studených kachličkách v hale až na mäkký huňatý koberec v obývačke. Pri prechádzaní okolo stola pozbierala špinavé taniere a poháre a odniesla ich do kuchyne. Otvorila obrovskú chladničku a chvíľu do nej hľadela, kým sa rozhodla čo si spraví. Dostala chuť na omeletu, tak vytiahla potrebné suroviny a pustila sa do chystania raňajok.

Najedená sedela na koženej pohovke, len v Niallovom tričku a pri teplej káve čítala knihu, ktorú našla na jednej z políc v obývačke.
Hi,“ ozvalo sa spoza nej. Bola taká zahĺbená do deja, že prepočula Liama, ktorý sa vrátil domov.
Hi,“ odzdravila, keď si prisadol k nej. „Aký si mal večer?“ opýtala sa, zapamätala sa si číslo strany, na ktorej skončila a položila knihu na stolík.
„Hm....dobrý,“ odvetil a potichu sa zasmial. „A vy? Niall ešte spí?“
„Áno, ešte spí. A my sme mali...príjemný večer,“ priznala s úsmevom. Liam sa opäť zasmial.
„Vidím, že ti už dal darček. Dúfam, že sa ti páči, boli sme ho spoločne vyberať,“ ukázal na striebornú retiazku na jej krku. Vickyna ruka automaticky vyletela k prívesku a jemne sa ho dotkla.
„Áno, je krásny. No nemuseli ste si robiť starosti. Obaja. Mal si presvedčiť Nialla aby mi nič nekupoval.“
„Ja som sa ho v podstate ani nesnažil presvedčiť. A keby aj, myslím, že jeho byť nič neodradilo od toho, aby ti niečo kúpil.“
„Prečo?“ opýtala sa a zamračila sa. Nemala rada, keď na ňu ľudia míňali peniaze.
„Odkedy toho chlapca poznám, je to jedno chodiace slniečko. Stále s úsmevom na perách, stále dobre naladený. No odkedy spoznal teba, je ako vymenený. To sa nedá popísať v akom je teraz citovom rozpoložení. Keď chodí vyzerá ako by sa vznášal, nič ho nerozhádže, stále o tebe hovorí, o tvojom úsmeve, hlase, očiach. Znamenáš pre neho príliš veľa Vicky,“ vysvetlil jej. Nemo na neho hľadela a vstrebávala všetko, čo jej povedal. „A keď je šťastný Niall, sme šťastí aj my ostatní. Doteraz nedokážem pochopiť ako si si nás všetkých získala, nie len Nialla, ale aj mňa, Louisa, Harryho či Zayna. Proste máme ťa radi, tak si to prosím nepokaz. Nesprav žiadnu blbosť, ktorú by si mohla neskôr ľutovať, a ktorou by si stratila Nialla. On jediný si to zaslúži najmenej.“ Pousmial sa a odišiel do kuchyne.

31 komentárov:

  1. uplne dokonalá :) *tess*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemyslím, ale ďakujem...mohlo to byť oveľa lepšie..ale čo už :/

      Odstrániť
    2. lepšie od tohto už ani nemože byť :D je to fakt že dokonalé :) *tess*

      Odstrániť
    3. ale mohlo..ale nebudem sa hádať...

      Odstrániť
    4. ved zato :D *tess*

      Odstrániť
  2. on jediný si to zaslúži najmenej.. toto si vystihla o.O .. ako inak, krásny diel :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no konečne!! :D fúúha Ivuš touto časťou si ma dostala... :) a prosím Ťa nebuď taká skromná ;) :-* -Lenčiči-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenčič! a budem! nie je to vôbec dobré :( joj...ale ďakujem zlato :-*

      Odstrániť
  4. preboha ak aj mne odpíšeš že to mohlo byť lepšie tak ti asi odtrhnem hlavu.. :) to je tak .. dokonalé.. nádherné, krásne a všetko! :) aach.. roztápam sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ženy...vy ste sa zbláznili....a áno, odpíšem! :D MOHLO TO BYŤ LEPŠIE...nebyť blbého dejepisu...ale ďakujem veľmi pekne :-*

      Odstrániť
  5. Zase ten príjmený výbuch motýľov v mojom bruchu. Strašne sa mi páči, ako ich opisuješ. Ja si viem Nialla živo predstaviť ♥ Rýchlo pokračko, dokonalé...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejprve k tomuhle dílu.. ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ A ZASE ÚŽÁSNÉ! Prostě jakým způsobem popisuješ situace atd. aaaa<3
    ..teď chci jen říct, že tuhle povídku čtu už od začátku založení nebo jak to říct. A s radostí si ji někdy čtu od 1. dílu až po poslední-a stále mě to nenudí, stále se v tom vyžívám. To se stává málokdy, takže: opravdu máš VELKÝ talent:).. Niky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niky, som veľmi rada, že mám takéto verné fanúšičky :) ďakujem veľmi pekne :)

      Odstrániť
  7. Je to DOKONALI <3 <3 <3 A nemohlo to byt lepsi je to naprosto UZASNY <3 <3 <3 <3 Proste nepodcenuj se ty mas talent holka a to ti nikdo nesebere ;) <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ty kokoooos.. uplne úžasné :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. toto je vazne dobre :) a neverim tvojmu veku ani nahodou :D neverim, ze s tvojimi rokmi pises tak dobre :) ale to je kompliment :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ako sa zdá, som na svoj vek skúsená :D ale ďakujem, nie každý deň dostávam takýto kompliment :P

      Odstrániť
  10. Tak teraz som sa roztopila :O nedýcham :D vážne!!! Preboha Dievča ty píšeš tak krásne, až to možné nieje :O len tak som si sadla, že si niečo prečítam a teraz som sa spamätala, keď som prečítala všetko :D :D si úžasná...a to ako opisuješ situácie...hlavne táto na začiatku s Niallerom :D ja nemôžem... máš talent :D zamilovala som sa do tejto poviedky ♥♥♥ (PS: milujem pozadie na tomto blogu :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ďakujem :) dúfam, že budeš čítať aj ďalej túto poviedku :) aaaa aj tvoja poviedka je skvelá, ale to iste vieš ;)

      Odstrániť
  11. I ♥ Oиє Dιяєcтισи
    I ♥ Lσυιѕ
    I ♥ Hαяяу
    I ♥ Lιαм
    I ♥ иιαll
    I ♥ Zαуи
    ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ By *Ł* Protoze vam verim a dam to sem protoze to MILUJU <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Prečítala som behom 1 hodiny všetky poviedky :) A mám pocit, že tu budem tráviť veľa času ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ivuš ďakujem za venovanie:) a krásne to je, naozaj :* L.

    OdpovedaťOdstrániť