Forever young 28.

1. One massive THANK YOU for 20 000 visits! :-*
2. Dúfam, že na konci všetci pochopíte tie "..." (tri bodky) :D


Cválali po lese a Vicky sa nevedela nabažiť pocitu ako jej vietor rozvieval vlasy, nevedela sa nabažiť zvuku kopýt dopadajúcich na pôdu. Užívala si čerstvý vzduch, ktorý jej vial do tváre a Niallov smiech, ktorý sa ozýval medzi stromami. Popohnala koňa aby sa rozbehol ešte rýchlejšie.
„Nejako si sa rozbehla,“ začula za sebou Niallov hlas a zvuk, ktorý nasvedčoval tomu, že aj jeho kôň začal cválať rýchlejšie. Naháňali sa po lese ako malé deti na bicykloch a Vicky bola dokonale šťastná. Príroda, kone a Niallova prítomnosť. Nič viac nechcela, nič viac nepotrebovala. Zasmiala sa a potiahla uzdu, čím dala koňovi najavo aby spomalil. Niall ju dobehol a obaja nechali kone voľne ísť.
„O chvíľu prídeme na jedno úžasné miesto,“ oznámil jej. Vicky sa pousmiala a obzerala si prírodu okolo seba. „Páči sa ti tu?“ opýtal sa a sledoval ju.
„Je tu krásne. Veľmi mi to tu pripomína Slovensko,“ jemne si povzdychla. Ako veľmi by sa vrátila. Do toho malého domčeka, do prírody, do tých vysokých hôr, kde zabudnete na všetky problémy.
„Chýba ti domov?“
„Občas áno. Vieš, spomienky na starý život. Keď ešte žil otec a stará mama. Keď bolo všetko jednoduchšie,“ pokrčila plecami a pousmiala sa. Smiech cez slzy, pomyslela si. „Ale to je už minulosť. Čo bolo, bolo. No na jednej strane, keby som ostala na Slovensku, nebola by som tu,“ žmurkla na neho.
„Keby si ostala na Slovensku, nespoznal by som to najúžasnejšie dievča na svete. Takže momentálne som veľmi rád, že si tam neostala,“ usmial sa a popohnal koňa do cvalu. Vicky popohnala toho svojho a nasledovala Nialla pomedzi spleť stromov. Vyšli spoza stromov na lúku, ktorá sa rozprestierala na obrovskej ploche. Zosadli z koní, priviazali ich o kmeň stromu a vybrali sa na prechádzku cez lúku. Vicky si fotila každučký centimeter čistinky. Zelenajúcu trávu, stromy, na ktorých pučali kvietky, štebotajúce vtáky a potôčik, ktorý sa tiahol okolo celej dĺžky tohto krásneho miesta.
„Je tu krásne,“ zhlboka sa nadýchla čerstvého vzduchu. Zaklonila hlavu, zatvorila oči a usmievala sa do neba. Stála na mieste a rozpažila ruky, keď začalo pršať. Ľadové kvapky jej dopadali na tvár, za krk, do vlasov.
„ČO TO DO PEKLA?!“ zvrieskla, keď si uvedomila čo sa deje.
„Ja som ti to vravel,“ zasmial sa a rozbehol sa smerom ku koňom. Vicky ešte chvíľu neveriacky postávala na mieste, až sa aj ona rozbehla. Ako je to možné? Veď pred chvíľou svietilo slnko! A teraz dážď?! Nadávala v duchu. Nasadli na kone a popohnali ich do okamžitého cvalu. Kým cválali z jemného dažďu sa stala obrovský lejak. Cestu, ktorá im na začiatku trvala dvadsať minút, teraz zvládli za desať. Len čo vošli do areálu ranča, vyšla im naproti Vinnie, dievča, ktoré malo na starosti ich kone. Dvojica jej poďakovala a rozbehla sa naprieč dažďom cez mestečko. Utekali zo všetkých síl, no po pár kilometroch to Vicky vzdala.
„Niall, spomaľ,“ kričala na neho. „Nemá to zmysel. Dážď neustáva a my budeme mokrí či už budeme bežať alebo nie. A ja už vážne nevládzem,“ pomaly kráčala k nemu a zhlboka dýchala. Niall usúdil, že má pravdu, tak zastal a počkal ju.
„Vieš čo by to teraz chcelo?“ opýtal sa jej, keď kráčali ruka v ruke poslednými ulicami, ktoré ich oddeľovali od Niallovho domu.
„Čo?“ nechápavo na neho hľadela. Dážď, vietor, zima. Čo by sa dalo teraz robiť?
„Chcelo by to taký správny bozk v daždi,“ usmial sa a to už stáli pred jeho domom. Sklonil sa k nej, jemne zobral jej tvár do dlaní a pobozkal ju.
„A vieš čo by to chcelo teraz?“ lišiacky sa na neho pozrela.
„No neviem,“ zamyslene hľadel pred seba a odomykal dvere.
„Také veľmi príjemné zahriatie,“ odvetila a potiahla ho za sebou do chodby. Odkopala si z nôh topánky a s diabolským úsmevom ho ťahala cez obývačku k schodom. Vyšli do Niallovej izby, Vicky zatvorila dvere a obrátila sa k svojmu priateľovi, ktorý na ňu užasnuto hľadel.
„Myslím, že tieto mokré veci už nebudeš potrebovať,“ zašepkala zvodným hlasom, rozopla mu vetrovku a vyzliekla mu ju. Tak ako vetrovka, tak aj mikina a tričko na svojom majiteľovi dlho neostali.
„Ja sa tiež vyzlečiem, nechcem byť predsa chorá,“ zasmiala sa a vetrovku spolu so svetrom hodila niekam do priestoru izby. Niall jej zastrčil neposlušné vlasy za uši a pobozkal ju. Vicky mu zaplietla prsty do mokrých vlasov a vyskočila mu do náručia. Nohami ho zvierala okolo pásu a bozkávala tak, ako nikdy predtým. Niall ich zvalil na posteľ a tak sa Vicky ocitla pod ním. Hľadela na chlapca, ktorý sa zapieral rukami o posteľ a premýšľala, čím si ho vlastne zaslúžila.
„Ľúbim ťa,“ zašepkala a dívala sa do tých nádherných očí. Veľké, modré, v ktorých nevidela nič iné ako úprimnú lásku.
„Najviac na svete princezná,“ odvetil a pobozkal ju. Po pár minútach ho jej pery zjavne prestali baviť, pretože prešiel z jej pier na skúmanie jej pokožky na krku. Vicky naskákali zimomriavky na celom tele. Slastne vzdychla, keď Niall postupoval so svojimi dotieravými perami nižšie a nižšie. Bozkával jej krk, priehlbinku medzi prsiami, pokožku na brušku a zastavil sa až leme jej legín. Povytiahol sa vyššie a perami sa opäť venoval tým Vickyným. No to, že jeho pery boli plne zamestnané absolútne nebránilo jeho prstom aby zašli pod jej legíny...

26 komentárov:

  1. uhhhhhhhhhhhhhhh :DDDD ted si přeju být ona:((:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. awww, krásné! Taky bych chtěla být nejraději na jejím místě:D. ..Další díl bude kdy?:') Niky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fu, asi až zajtra :/ ale ďakujem veľmi pekne :)

      Odstrániť
    2. waww krasne pises...:) :) uz sa tesim na zajtra :)

      Odstrániť
  3. geniááálne:)
    mááš talent dievča :D :) .. ešte jednu dneska daj no ták :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) už sa mi to asi nepodarí, prepáč :/ mám vymyslenú dlhšiu časť a ešte nemám napísanú ani polovičku, takže dnes to sem už asi nehodím :/

      Odstrániť
  4. Ou Ú.Ž.A.S.N.É. :) Kdo by nechtěl být na jejím místě hm ? :D ♥ Těším se na další

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš obrovský talent, vieš ja si stále mením Nialla za Zayna lebo Zayn je môj hero takžé teraz mám chuť po ňom skočiť no D: :D Si vážne veľmi veľmi talentovaná *L*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dosť bolo toľkej chvály, veď začnem byť namyslená! ... Ale nie :) ďakujem veľmi pekne :)
      To nevadí, aj ja si pri niektorých poviedkach mením hlavné postavy za Nialla :D

      Odstrániť
  6. Jéj krasna cast... Sice mam najradsej Zayna ale vazne si prajem byt teraz ňou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Viem, že som úchylná, ale... prečo si to stopla v tejto časti?! :D :D ja som čítala a ani nedýchala :D wááá bože ty si taká talentovaná :D ja len čakám ako sa to ďalej vyvinie :D bože zajtra ani neobsedím v škole, lebo ma toto(...) bude prenasledovať v myšlienkach :D :D :D I love it ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prosím ťa :D ja tom mám rozpísané aj ďalej, ale to som sem už radšej nedala, lebo by ste si o mne ešte pomysleli, že som nejaké úchylné a nadržané prasa :D :D :D
      ďakujem ;)

      Odstrániť
    2. to mi ver, že by sme si to nemysleli :D :D ja by som úplne jásala radosťou :D ja som tiež taká úchylná :*

      Odstrániť
  8. :D no.... i think, nobody get what you mean with ... :D :D :D
    btw: congrats (20 462) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. yeah buddie :D All of these people are stupid :D
      btw: thanks (20 518) ;)
      btw 2: bring me from KE 'bylinkovy rozok'!

      Odstrániť
    2. :D they haven't anything like "bylinkovy rozok" here :D just something like "Príď do KE lebo ťa zabijem" :D :D

      Odstrániť
  9. Waaaw :D Ty nas nazhavis a pak nas nechas cekat :D :D :D Jaaj <3 UZASNY <3 a sem zvedava co bude to co se stane az bude Niall v USA v anglii :D :D Uz nemuzu vydrzet <3 Drogy zatim neberu a doufam ze ani brat nebudu xD ale na tomhle sem ze fest zavisla :D <3 <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve o to mi išlo :D Nažhaviť vás aby ste sa nevedeli dočkať ;) :D
      Dúfam, že tie drogy ani nebudeš brať! :D

      Odstrániť
  10. pani... super to je .. uz sa tesim na dalsiu cast... a chcela by som sa spytat ako si pridala na blog ten pocet zobrazeni stranky ? neviem to nikde najst .. dikes

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) už je tam aj ďalšia časť :)
      Tak ja som to našla pri sekcií "návrh", tam som si klikla na "pridať modul gadget" a tam som to potom našla :)

      Odstrániť
  11. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť