Fight 28.

Pôvodne som vám túto časť chcela prednastaviť až na zajtrajšok, ale nevedela som vydržať :3
Som zvedavá na vaše reakcie ;)
ďalšia časť závisí len od vás a počte vašich komentárov :P

Toto sa vôbec ale že vôbec nehodí k tejto časti, ale z toho začiatku mám nenormálne zimomriavky :3 neskutočná hrdosť na nich!



Späť v Amerike

Rozpustila si vlasy, nechala ich dopadnúť na nahý chrbát a odhrnula svetlý záves od mramorovej sprchy. Pustila vodu, chvíľu počkala kým odtiekli pramienky studenej, než sa postavila pod teplý prúd. Horúce kvapky až bolestivo dopadali na jej stuhnuté svaly a ona sa mohla aspoň na okamih uvoľniť. Po náročnom tréningu, keď si s Harrym dopriali až tri hodiny cvičenia, on odišiel na autogramiádu a ona tak mala chvíľku pre seba. Nechala si silným prúdom premasírovať ramená a chrbát, spravila si vlasový zábal, ktorý jej odporučila Lou a po dlhej sprche si plánovala urobiť manikúru a pedikúru.
Sediac na okraji bielej vane, ktorú asi nevyužije pokým bude v tomto hotely inak ako nepohodlnú dočasnú sedačku, si lakovala nechty na nohách. Vlasy jej kaskádovito padali okolo tváre a ona ich nespokojne odfukovala, keď počula ako sa otvorili vchodové dvere. Pousmiala sa, no mlčala. Vedela totiž, že Harry ju skôr či neskôr začne po apartmáne hľadať sám.
„Chalani vážne nie,“ začula jeho hlas a obočie sa jej skrčilo. Hovoril ľadovo, akoby nahnevane. Vložila malý štetec späť do nádobky, zatvorila ju a postavila sa. Potichu prešla k poodchýleným dverám aby počula lepšie. Na prsiach si pridržiavala biely uterák a neposlušný prameň vlasov si zastrčila za ucho aby lepšie počula.
„Ale prečo nie?“ rozoznala Liamov hlas.
„Pretože som to sľúbil Eliz. A ja svoj sľub hodlám dodržať.“
„Ale veď je samozrejmé, že pôjde aj ona s nami,“ opäť prehovoril Liam.
„Ona na také nie je.“
„Veď minule s nami bola..“ ozval sa tentokrát Louis.
„To len preto, že ju Niall presvedčil.“
„Tak nech ju presvedčí znova,“ povedal jednoducho Tommo.
„V žiadnom prípade.“
Tvrdosť v Harryho hlase jej až spôsobila nepríjemné zimomriavky. Mierne sa zachvela, zatvorila oči a snažila sa upokojiť rozvášnené srdce.
„Dobre, tak si teda užite noc sami,“ počula Louisa, za ktorým sa o pár sekúnd zabuchli dvere.  Zhlboka sa nadýchla, odkašľala si pre prípad, že by sa s Harrym musela zhovárať a prešla z kúpeľne do svojej izby. Potichu a hlavne rýchlo sa obliekla, skôr ako do izby mohol vojsť on. Toľko, čo si cez hlavu prevliekla tričko, potichu zaklopal na drevené dvere. Rýchlo si prehrabla vlasy, ktoré jej padli do tváre a usmiala sa. Harry odchýlil dvere a úplne vošiel do izby.
„Ahoj,“ pozdravila sa mu. „Aká bola autogramiáda?“ opýtala sa zatiaľ čo okolo neho prešla a zatiahla závesy na okne.
„Dala sa,“ pokrčil plecami.
„To tu bol Liam a Louis?“ opýtala sa popri tom ako sa k nemu otočila tvárou.
„Hej,“ odvrkol a ani sa na ňu nepozrel. Hľadel na svoje hnedasté poltopánky s rukami zastrčenými hlboko vo vreckách. Stiahla pery do tenkej linky a mlčky prikývla. Stála pár metrov od neho s rukami zloženými na prsiach, nevediac, čo má robiť. Videla na ňom, že je mrzutý, no nechápala prečo.
„Pozrieme si nejaký film?“ začula otázku po dlhšom tichu, keď oproti sebe bez slova stáli.
„Jasné, samozrejme,“ prikývla okamžite. „Vyber niečo, ja objednám nejaké pitie a jedlo, dobre?“ nečakala na jeho odpoveď, rovno prešla k hotelovému telefónu a zavolala na recepciu.
Keď konečne prišlo jedlo a oni sa usadili pred televíziu, Eliz mala pocit akoby ani jeden z nich nevnímal čo sa na obrazovke deje. Videla, že Harry je zabratý do vlastných myšlienok, tak sa ho rozhodla rozptýliť.
„Harry,“ zašepkala a posunula sa na sedačke bližšie k nemu. Odvrátil zrak od filmu, ktorý aj tak nesledoval a prázdnym pohľadom na ňu pozrel. „Poď sem,“ chytila ho za čierne tričko a silou potiahla k sebe. Skôr ako stihol namietať, prisala sa na jeho plné pery a prsiami sa pritlačila k jeho hrudi. Nenamietal, ba začal až spolupracovať, keď mu jednou rukou vošla do kučier a jazykom sa predrala pomedzi ružovú napuchnutú pokožku do úst. Pocítila nátlak jeho tela a pod jeho silou si ľahla na pohovku. Harry sa lakťami zapieral vedľa jej hlavy a nohami rozdelil tie jej, aby si medzi ne mohol ľahnúť. Ich vzájomná blízkosť ju začala strašiť, no musela sa udržať, pretože to bola práve ona kto začal. Počúvala jeho hlasné výdychy, keď na nej ležal a pri tom celú svoju váhu držal na pevných rukách vedľa nej. Pocítila slabý chlad, keď Harryho prívesok v tvare papierového lietadielka padol medzi jej prsia vo výstrihu. Jemne nadvihla hlavu, potrebovala opäť cítiť jeho pery na tých jej. Keď mu rukami vošla pod tričko a prechádzala po pevnom brušku, akoby to ani nebola ona. Jeho prítomnosť a energia vyžarujúca z jeho blízkosti ju tak veľmi ťahala, až sa prestala ovládať. Ich bozky boli stále náruživejšie a si ani neuvedomila, že pootvorila pery a vydýchla ston, keď začal zanechávať mokrú cestičku po jej sánke a krku.
„Si tak krásna,“ odtiahol sa na chvíľu a zahľadel do jej očí. Pousmiala sa a nechala ho, nech ju opäť, no tentokrát jemne, pobozká na pery. „A si len moja,“ vydýchol. Prikývla a zasmiala sa, keď sa nosom obtrela od ten jeho.
„Som len tvoja,“ súhlasila.
„Chcem ťa Eliz, tak veľmi ťa chcem,“ vyriekol, prisal sa na jej krk a jednou rukou jej vošiel pod tričko. Nedokázala zo seba vydať ani len slabiku, no jeho dotyky a stále náruživejšie bozky jej začínali opäť vadiť. Jej hlas sa zasekol v hrdle, ruky stratili silou pod náporom rozkoše pôsobiacej z jeho dlane putujúcej po jej bruchu, stále vyššie, blížiacej sa k jej prsiam.
„Harry,“ šepla. No on pokračoval, jej tichý hlas pravdepodobne považoval za ston vyvolaný vzrušením. „Harry, prestaň,“ povedala hlasnejšie, rukami s novonadobudnutou silou ho potlačila do ramien aby sa odtiahol. Keď sa od nej odtiahol s nechápajúcim pohľadom, posadila sa a rýchlo si napravila ramienko od podprsenky, ktoré si ani neuvedomila, že jej stihol stiahnuť z pleca.
„Čo sa zase deje?“ opýtal sa z ostra.
„Nič,“ povedala mierne, hľadiac na podlahu.
„Tak “nič“ to asi nebude,“ oponoval jej. „Čo robím zle Eliz?“
„Nič,“ zopakovala.
Harrymu pretiekol pohár trpezlivosti.
„Kurva!“ zakričal a buchol päsťou do operadla pohovky až Eliz nadskočila. „Elizabeth ja takto ďalej už nevládzem. Už to proste nezvládam,“ hruď sa mu rýchlo nadvihovala a on ju prepaľoval pohľadom. „O čom je tento vzťah? Akú ma perspektívu? Pretože ja čím ďalej tým viac nevidím žiadnu. Nemalo by to byť tak, že vzťah by sa mal pomaly vyvíjať?“
„Malo,“ súhlasila slabo.
„Presne. Ja mám pocit, že náš vzťah pomaly upadá a nevyvíja sa,“ pokrútil hlavou. „Na začiatku, si odo mňa chcela dôkaz toho, že mi môžeš dôverovať. Ale kde kurva je tá dôvera Eliz?!“ kričal postojačky. „ Dal som ti všetko čo si chcela ale ja tú odozvu z tvojej strany vôbec nevidím. Práve naopak. Ty si myslíš, že ja nevidím čo sa s tebou deje, keď sa ťa čo i len dotknem? Myslíš, že som si nevšimol ako sa odo mňa odťahuješ? Tak veľmi sa to snažíš zakrývať, že to len viac a viac odhaľuješ. Kvôli tebe som sa vzdal jedinej voľnosti, ktorú mi tento obmedzený život ponúkal a ty pre to neurobíš nič? Kvôli tebe!“ kričal.
Eliz ustrnula. Slzy sa jej tlačili do očí, keď počúvala tak pravdivé slová. Bolesť v srdci jej nespôsoboval ani tak hrubý spôsob Harryho rozprávania, ale ten fakt, že hovoril pravdu.
„A jediné čo som ja chcel na oplátku bola prekliata dôvera! Tak kde je, Elizabeth, odpovedz mi!“
Namiesto odpovede sa zmohla len na utrenie líc od slaných kvapiek.
„Prečo mi jednoducho nepovieš, čo sa s tebou deje?“ opýtal sa miernejšie. Čakal. Čakal na jej odpoveď, na vysvetlenie. No ona iba sedela.
„Aha,“ začula. „Myslím, že toto už ďalej nemá zmysel,“ jeho ľadový hlas sa jej zabodol do srdca. Periférnym videním zbadala ako prešiel okolo pohovky a počula už len ako sa za ním zabuchli vchodové dvere. A ona prepukla v srdcervúci plač.

Rýchlo ešte prelistovala stránku letovej spoločnosti, skontrolovala či stíha posledný nočný let do Londýna a mobil odložila do kabelky. Zodvihla kufre zo zeme a v tichosti opustila prázdny apartmán. Prechádzala spiacim hotelom, potichu zaželala dobrú noc recepčnému a vyšla pred hotel. Než sa stihla čo i len nazdať, jej taxík už stál na parkovisku.
„Ďakujem,“ zašepkala taxikárovi, keď jej vložil batožinu do kufra auta.
„Na letisko?“ opýtal sa ešte pre istotu vysoký chlap miernym tónom, uisťujúc sa, že vyzdvihol správnu zákazníčku.
„Áno,“ prikývla a nastúpila. Avšak, skôr ako stihla zatvoriť za sebou dvere, začula ako niekto volá jej meno. Vyklonila sa z dverí a hľadala osobu volajúcu na ňu.
„Eliz,“ zjavil sa vedľa taxíka Niall so svojim veľkým autom. Spoza volantu si premeral taxík letiska až prešiel na jej skormútenú tvár. „Nerob to,“ vyslovil. Pochopil to. Hneď. Jej najlepšiemu priateľovi zo skupiny nemusela ani nič vysvetľovať aby mu to došlo.
„Prepáčte mi to,“ zašepkala, zabuchla za sebou dvere a tým dala povolenie šoférovi odísť spred hotela.
Pred očami sa jej mihali svetlá veľkomesta, no v jej mysli pulzovala len jediná myšlienka.

Stratila ho.

15 komentárov:

  1. Ty si do pekla robíš srandu!!! Zabijem toho Harolda -.- bože dievča ty vieš vyvolať adrenalín!!! teším sa na novú časť :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och nie, teraz neviem, či ťa nenávidím alebo milujem! :D Lebo ja proste zbožňujem takého scénky, ktoré mi úplne zovrú srdce a nič sa nevyvíja tak ako chcem ja, ale na druhú stranu chudák Harry. Ale čo, konečne jej to povedal. On jej doveroval a ona mu akože nie? Pff. Čo ma ale úplne dostalo je táto veta : „Aha,“ začula. „Myslím, že toto už ďalej nemá zmysel,“ lebo to mi strašne pripomenulo moj osobný život, takže dobre uzatváram svoj komentár tým, že ťa milujem a nie že ťa nenávidím! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja ze mu to konecne povie :( ale tak ma pravdu ze by mu mala doverovat ale som strasne zvedava ako sa to bude vyvyjat :) urcite to urobis velmi zaujimavym :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keď som sem prišla a dve časti, ktoré som ešte nečítala tu na mňa čakali, tak som sa tu usmievala ako blbec :D ALe toto čo? Ty si sa zbláznila? Nie, nie, nie, ona ho nestratila, však nie?! Však? :O Harry jháááj ty idiot, nemal to robiť ja ho pretrhnem... Rozplakalo ma to, a tá veta, toto už nemá ďalej zmysel, ma rozrevala do bodky, strašne mi to pripomenulo jednu udalosť... Mohla by som tu písa´t ceôú slohovú prácu, ako ťa nenávídím a zároveň milujem, ako dúfam, že sa všetko napraví, ako mi je to ľúo a preklínam Harolda za to čo urobil, ako som zvedavá čo sa stane ďalej, ale zhrniem to: DOKONALOSŤ!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja ho zabijem. Vážne, vytrhám mu všetky tie kučeravé škuty, že si dovolil na našu Eliz tak kričať.
    Na druhej strane, je na vine aj Eliz, lebo tak on chudák už fakt robil, čo mohol a ona stále nič. A dokázal jej, že jej nechce ublížiť a že mu môže dôverovať. Ja už len čakám, či to skôr povie Harrymu alebo Niallovi, čo sa stalo. A chcem to už vedieť aj ja. ;)
    Vydarená úžasná časť, Ivík :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Astaaaaaa :) neviem sa dockat. Trošku si ro u Harryho posrala ale verím že sa všetko vráti do starých koľají :) moc sa teším na pokračovanie :) a ako sa
    To bude ďalej vyvíjať ;) .-Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Podľa mňa, keď si niekto prečíta môj názor ma bude mať chuť zrúbať ako hada, ale ja si musím povedať svoj odlišný názor, pretože to by som nebola ja. Jednoducho, keby som bola jeho dobrá kamarátka a on by mi povedal čo sa stalo asi by som ho pochopila a prikývla mu. Chápem, že sa tá odozva a dôvera nijako nepredrala na povrch, ale musím sa ohradiť, že chápem aj Eliz, keď jej niekto niečo urobil, tak to na človeku zanechá stopy a byť na jej miestne, tak tiež sa stránim a držím sa od takýchto dotykov a podobne preč. (Priznám sa, mám svoju verziu, ktorú nezverejňujem lebo sa chcem presvedčiť, či sa mi môj šiesty zmysel už vyvinul :)) Jednoducho, čakám ako ma znovu prekvapíš a nechám sa uniesť tvojou tvorbou. Zas a znovu :) Prenádherné ♥ xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja ťa asi zabijem !! to čo je ? :O ako.. ja nemám slov.. myslela som si, že mu to konečne povie a nie, že sa stane toto!! ale fajn.. Asi sa s tým budem musieť zmieriť. no dúfam, že to rýchlo napravíš :) teším sa na ďalšiu dokonalú časť :3 ♥♥ *Mims

    OdpovedaťOdstrániť
  9. What? no.
    toto mi nerob .do pondelka som mimo BA = mimo netu, to nevydržíím
    inak už som si myslela, že povie Harrymu to (veď vieš čo akože my nevieme :D) a nič ... tak nejak si myslím, že Harolđ bude ešte posledný čo sa TO dozvie.. Idem radšej spať, veľmi neviem čo som sem písala tak soráč :D -Tins

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ivúšik? Toto čo má znamenať? :D Už som si myslela, že mu to povie a zrazu toto?! Hádka a odchod? Na jednej strane chápem Harryho ale aj Eliz. Dúfam, že sa to čoskoro napraví a budú spolu a že mu to už konečne povie, čo sa jej stalo. Super časť ! Nemám slov. ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ako toto je niečo P.E.R.F.E.K.T.N.É...neviem ako to robíš ale odvádzaš užasnú prácu dievča ^_^ mega rýchlo dalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Neskutočná poviedka. Proste opäť nemám slov :D
    Na Fighte sa mi páči veľa vecí, taktiež vyrovnanosť dialógov s opismi, čo je u mňa veľké plus :D
    Lenže ten koniec, ten napínavý, ohromujúci koniec... Pri posledných dvoch slovách som si uvedomila, že už dlhšiu dobu, čo som si pomaly čítala posledný odsek... Normálne som zadržiavala dych :D
    Hrozné, ako som sa do Eliz vcítila. Rovnako do Harryho, takže vlastne ani neviem, na koho som strane.
    Ale ja ti verím, Ivuš, ty ich znovu spojíš, že? :) A tentoraz budú najsilnejší pár v storočí :3 Ha, to by sa mi páčilo! :D
    No bude sa mi to páčiť tak či tak, už ma máš dokonale namotanú :P
    Soo... team I. Blake ♥ Znie to dobre, čo povieš? :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  13. :O :O nemám slov!!!!! zimomriavky, nervy, všetko na svete..... wow!!!!! amazing.............. K.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Veľmi som zvedavá na pokračovanie ;) dúfam ze bude čím skôr..je neskutočne príbeh ;)

    OdpovedaťOdstrániť