Fight 35.



V prvom rade, ospravedlňujem sa zase raz týždňovú absenciu, no týždeň pred sviatkami je u nás doma vždy chaotický, plný hádok, nezhôd a podobných vecí. Ďalej, víkend pred Vianocami som strávila s rodinou v Tatrách a hoci som na 4* mala net i notebook so sebou, bola som rada, ak som ho stihla čo i len zapnúť za tie tri dni. 
Inak, keď už sú tie Vianoce. Prajem každej z vás krásne sviatky strávené v kruhu rodiny a či priateľmi, snáď ste si všetky našli pod stromčekom presne to čo ste chceli. 
Tak si teda užite dnešnú časť, ktorá mne osobne pripadá dosť chaotická...-_-
Lots of love! :-*
Svoje ruky mala obmotané okolo tela, keď hľadela von veľkým oknom na rušnú ulicu. V útrobách bytu počula rozhovor medzi dvoma mužskými hlasmi, no ona sa snažila svoje myšlienky sústrediť radšej na  množstvo áut neustále jazdiacich po ceste. No jej snaha bola márna. Napriek všetkému vynaloženému úsiliu započula koniec rozhovoru.
„Ďakujem Nick,“ povedal Harry potichu, utrápene. Po tichých pozdravoch sa bytom ozvalo zabuchnutie dverí a oni ostali sami. Keď začula Harryho kroky v miestnosti, neochotne sa odvrátila od skla deliaceho ju od zvyšku sveta. I keď nechcela, jej pohľad okamžite skĺzol doprostred obývačky, kde sa na bielom koberci črtali červené škvrny či úlomky skla. Mlčky stáli, obaja na druhom konci miestnosti. Cítila na sebe jeho intenzívny pohľad, no ona sa mu do tváre nedokázala pozrieť. Ruky, ktorými si zvierala trup, akoby nejakým zázrakom držali jej telo pohromade a jej myseľ pri vedomí.
„Eliz,“ ozval sa Harry a ona mu okamžite skočila do reči.
„Môžem sa na neho spoľahnúť?“ roztrasene sa opýtala a jej oči zaliali slzy strachu. Nepotrebovala povedať meno Harryho kamaráta, potrebovala sa len uistiť, že i napriek tomu, že pracoval v rádiu, Benovo telo v bezvedomí ostane jeho najčernejším tajomstvom.
„Samozrejme,“ odvetil stroho. Bez slova prikývla a nechala slzy preliať sa spomedzi viečok. „Eliz,“ zopakoval a ona postrehla, ako k nej vykročil. Načiahol k nej ruky, chcel ju objať, schovať jej tvár na svojom pleci, urobiť čokoľvek, len aby nemusel hľadieť na jej utrpenie.
„Nechaj ma,“ povedala zostra a cúvla o pár krokov späť. Videla ako jeho tvárou prebehol záblesk utrpenia. „Ja-ja.. potrebujem byť sama,“ zatvorila oči a pokrútila hlavou. Jeho ruka klesla pozdĺž jeho trupu a pohľad mu skĺzol na podlahu. Stál oproti nej, nevediac čo robiť. Skôr ako stihol zareagovať, rýchlym krokom prešla okolo neho, rozbehla sa po krátkej chodbe a vstupujúc do svojej izby, hlasno za sebou zabuchla dvere. Hodila sa na posteľ, schúlila sa do klbka a nechala hlasné vzlyky nech vyjdú z jej hrdla von.

Za oknom sa črtala bezoblačná noc, keď sa zobudila z bezsenného spánku. Telo mala stuhnuté, každučký centimeter svalov ju bolel. Hrdlo mala suché a oči ju štípali. Myšlienky mala neusporiadané, chvíľku jej trvalo, kým sa dostala z miernej dezorientácie. Keď sa jej však spomienky dali na správne miesto časovej línie uplynulého dňa, telom jej prebehla triaška.
Do uší jej doľahol buchot kuchynského riadu, následné nadávky a ona si až vtedy uvedomila, že Harry ostal po celý ten čas s ňou. V bruchu jej hlasne zaškvŕkalo. Za celý deň, počas ktorého sa musela vyrovnávať s psychickým vypätím, úplne zabudla na základné ľudské potreby. Neochotne sa teda postavila z postele a vyšla na chodbu, i keď vedela, čo za rozhovor ju čaká v nasledujúcich minútach. Potichu prechádzala tmavým bytom a Eliz si to zamierila rovno do kuchyne, čo bola jediná miestnosť odkiaľ prúdilo svetlo. Chytila sa steny a nakukla cez výklenok v nej, snažiac sa nahliadnuť do miestnosti bez toho, aby ju Harry zbadal. Pokus bol však márny. Presne vo chvíli, keď jej hlava nakukla spoza múru, Harry zatvoril ľadničku a ich pohľady sa stretli.
„Dobré ráno,“ nesmelo sa pousmial a fľašu od mlieka položil na linku. Eliz ako odpoveď iba prikývla a vošla celá do kuchyne.
„Upiekol som nejaké buchty,“ ujal sa slova Harry. Na dôkaz toho, že ich skutočne sám upiekol, si na ruky natiahol kuchynské rukavice, otvoril rúru na sporáku a vytiahol z nej plech plný do zlatista upečených buchiet. Opojná vôňa naplnila celý byt a slinné žľazy v jej ústach začali naplno pracovať. „Pracoval som totiž v pekárni,“ dodal ešte.
„Án-“ začala, no musela si odkašľať, „áno, videla som váš film,“ povedala potichu a nesmelo ho pozorovala spod dlhých rias. Harry iba prikývol a ďalej sa venoval prekladaniu čerstvého pečiva na tanier.
„Sadni si, nalejem ti aj mlieko,“ povedal potichu, bez náznaku akejkoľvek emócie v hlase, keď na stôl položil tanier. Elizabeth neprotestovala, načo by aj. Jej žalúdok bol prázdny a bola si vedomá faktu, že s neustále škvŕkajúcim bruchom by nasledujúci rozhovor nezvládla. Posadila sa teda na jednu z troch stoličiek a okamžite sa natiahla po jednu z buchiet. Mlčky jedla a dívala sa len na stôl.
„Ďakujem,“ zamrmlala, keď bola dostatočne najedená. Nečakajúc na odpoveď sa postavila a prázdny pohár položila do drezu. Oprela sa rukami o linku a stále otočená Harrymu chrbtom začula, ako odsunul svoju stoličku a postavil sa aj on.
„Eliz,“ zachrapčal a jeho dych ju pošteklil na šiji. Na pár sekúnd zatvorila oči a zhlboka sa nadýchla aby nabrala dostatok odvahy.
„Čo je?“ opýtala sa nevychovanejšie ako mala, popri tom, ako sa k nemu otočila čelom. Ich pohľady sa stretli.
„Prepáč mi to,“ zašepkal. Eliz udivene nadvihla obočie.
„Myslíš, že je to také jednoduché?“ opýtala sa tvrdo. Skôr ako Harry stihol odpovedať, Eliz pokračovala. „Konečne.. konečne som sa cez to preniesla. Stálo ma to mnoho síl nespomenúť si pri každom tvojom dotyku na ten prekliaty večer, a námahy utvrdiť samú seba, že je dobré opäť sa zamilovať. Všetko to vyzeralo ako sen, tak krásne a jednoduché. A potom sa sen rozplynul.“ Jej hlas postupne gradoval, naberal na tvrdosti. „Vieš čo je na tom najhoršie?“ opýtala sa a keď Harry zavrtel hlavou v zápornej odpovedi, pokračovala. „Že neviem, ktorý z vás dvoch mi ublížil viac.“
Harryho telo sa naplo, jeho tvár sa skrčila bolesťou.
„On ma možno znásilnil,“ šepkala ľadovo, „ale ty si zničil akúkoľvek dôveru a lásku, ktorú som k tebe nadobudla. Takže tvoje “prepáč“ mi je na hovno,“ vypľula zo seba. So zámerom odísť od neho čo najďalej, sa pretlačila popri ňom. No on veľmi  jednoducho prekazil všetky jej zámery. Dlhé prsty sa obmotali okolo jej útleho zápästia a on s ňou trhol ako handrovou bábikou k sebe. Ich hrude sa stretli, keď do neho Eliz pod prudkým pohybom narazila. Skôr ako stihla povedať niečo arogantné, čím by podupala ešte viac jeho odhodlanie, Harry si vplietol prsty do jej dlhých vlasov a umlčal ju bozkom. Jeho pery sa chaoticky snažili primäť tie jej k spolupráci, no Eliz iba stála sťa prikovaná.
„Aj tak vieš,“ šepkal dychtivo, keď sa od nej odtiahol, „že ťa milujem. A ty miluješ mňa.“ V zelených kukadlách sa zračilo čisté odhodlanie a ani len náznak pochybností, či zaváhania.
„Nie,“ odvetila jednoducho, s hlasom plným jedu.
„Nie?“ zopakoval pobavene. „Ja ti teraz dokážem, že áno.“ Pritlačil svoje telo na to jej a ona narazila chrbtom o kuchynskú linku. V jeden okamih ucítila pod zadkom jeho dlane, a v tom druhom už sedela na pracovnej doske. Skôr ako stihla namietať, Harry jej od seba rozdelil kolená, vhupol medzi ne a svoje plné pery okamžite prisal k jemnej pokožke na jej krku. Eliz sa chcela brániť, dokázať mu, že to bol on, kto sa mýli. Najradšej by mu jednu strelila.
No samozrejme, bol to Harry kto mal pravdu.
Elizabeth sa zapierala svojimi drobnými dlaňami do jeho pŕs, hučala, aby prestal. No jeho pery na jej krku, ktoré v jeden okamih sali jej pokožku jemne, v druhý ju drsne hrýzol, jej spôsobovali zimomriavky.
„Dokážem ti, že miluješ každý jeden môj dotyk,“ zamrmlal a rukami jej vošiel pod tričko. Elektrizujúcim pohybom jej vytváral na chrbte rôzne obrazce, pokým sa on opieral čelom o to jej a hypnotizoval ju pohľadom. Eliz sa snažila udržať si kamenný výraz. „Dokážem ti, že nikto ti nespôsobí takú slasť ako ja,“ zašepkal a tentoraz sa vrhol na jej pery. Bozkával ju náruživo, každým pohybom pier sa snažil nabádať tie jej na súhru. Ona jeho snahu ignorovala. Nie však dlho. „Takže ty ma ignoruješ, hej?“ opýtal sa drzo a okamžite si ju vyhodil do náručia. Eliz sa len chvatne chytila rukami okolo jeho krku, keď ju niesol bytom do spálne.
„Harry pusť ma,“ žadonila. Začínal ju ovládať strach, mala pocit deja vu. „Harry prosím,“ jej arogancia razom vyprchala.
Neodpovedal.
V spálni ju hodil do mäkkých perín, rýchlo si cez hlavu pretiahol tričko a ľahol si nad ňu.
„Harry, prosím prestaň,“ zašepkala a dlaňami sa opäť oprela do jeho tentokrát nahej hrude.
„Nie,“ povedal rázne. „Ukážem ti dôvod prečo si sa do mňa zamilovala. Dokážem ti, že ma stále miluješ.“
Ich pery sa znova spojili, zatiaľ čo jedna jeho dlaň putovala pozdĺž celého jej tela. Motýlím dotykom prechádzal cez jej sánku, po krku, kľúčnej kosti. Už nie tak jemne jej vošiel rukou pod tričko a drsne jej odtiahol podprsenku od tela. Vo chvíli, keď do dlane uchytil jedno z jej pŕs, jeho jazyk zvíťazil v súboji o nadvládu. Elizabeth zalapala po dychu, keď ucítila jeho dotyk a jej telom prešla vlna rozkoše. Harry sa na okamih odtiahol a spokojný so svojim výkonom sa lišiacky usmial.
Vzdala sa.
Harry jej jazykom láskal pokožku na krku, zatiaľ čo sa ona snažila nepoddať stonom, ktoré sa z nej snažili uniknúť. Na tele jej nabehli zimomriavky, keď pocítila, že jeho dlhé prsty opustili jej prsia a razili si cestu k jej rozkroku. Hruď sa jej prudko dvíhala a srdce splašene búšilo do rebier, keď jej rozopol gombík na jeansoch a tenká látka nohavičiek netvorila žiadnu bariéru pred jeho dotieravými dotykmi. Hlasno zalapala po dychu, vplietla prsty do jeho rozstrapatených kučier a silno potiahla, keď palcom začal krúžiť okolo jej klitorisu. Lišiacky úsmev sa ešte väčšmi rozšíril a on spokojne pokračoval v jej dráždení.
„Dokážem ti, že ja ti neublížim,“ k pravdivosti jeho slov do nej vnikol hneď dvoma prstami. Sledoval ako sa jej panva nadvihla a ona hlasno zastonala. „ja ti budem spôsobovať rozkoš, tak ako nik iný,“ pridal tretí palec a začal nimi prudko pohybovať. Jej nechty sa z ostra zaryli do jeho pokožky na hrudi a ako rýchlo on pohyboval svojimi prstami, tak silno ona ťahala pozdĺž jeho trupu.
„Harry,“ vydýchla a jej svaly sa stiahli v prudkom kŕči.
„Povedz to,“ vyriekol a prestal s jej uspokojovaním.
Chcela aby pokračoval. Chcela ho cítiť, chcela sa s ním milovať. Chcela mu povedať čo všetko k nemu cíti. Zrazu bol Ben dávnou minulosťou, len nebadanou hmlou v jej živote presvetleným vďaka Harrymu.
Otvorila doteraz zatvorené oči a posadila sa. Rukami sa zaprela do jeho hrude a tentoraz to bola ona, ktorá bola na vrchu. Zadívala sa do smaragdovej farby jeho úprimných očí a vyslovila to.
„Milujem ťa,“ priznala. Na Harryho tvári sa rozžiaril víťazoslávny úškrn, no skôr ako stihol niečo urobiť, Eliz sa prisala na jeho pery, z ktorých po pár sekundách prešla na sánku, z nej na krk a stále nižšie a nižšie, pokým nezavadila o čierny opasok, ktorý dlho na svojom mieste neostal...

26 komentárov:

  1. Inak skveléééé, čože :)) potešila si ma

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmmmm :3
    Toto sa mi páči ♥ Nádhera!
    Ivka, aj Tebe prajem tie najkrajšie Vianoce :) Poriadne sa prejedaj a priber, potom nasadíš "diétu" menom maturita - neboj, ja ju budem držať s Tebou ;)
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och zlatino, už len pár mesiacov a čaká nás to :((
      aj ty máš taký stres ako ja? :(
      - ďakujem ďakujem ♥

      Odstrániť
  3. Are you fucking kidding me? Uzmierovaci sex hej? Ach do kelu moja ja neviem čo tí mám na toto napísať. Po prečítaní časti som aj zabudla na tvoju absenciu. Strašne sa mi páči ako si tam menila jej pocity. Proste zo strašného smútku do zúrivosti a potom chvíľkového strachu až k divokosti a k láske. A ak v tvojom slovníku chaotické znamená dokonalé súhlasím. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach do kelu zabudla som na to najdôležitejšie prajem tí sviatky plné pokoja a lásky. :-)

      Odstrániť
    2. treba trochu erotiky ;) v nasledujúcich častiach ho možno tak veľa už nebude ;))
      ďakujem zlatino ♥ ty si presne vystihla to, čo som chcela ja vystihnúť!
      -Ďakujem! ♥

      Odstrániť
  4. Ivka? Ja som mala normálne slzy v očiach, bolelo ma, čo Eliz povedala Harrymu :/ Bolo to kruté, ale chápem ju a aj Harryho, ešteže to nakoniec "zachránil" ;) Nádherná časť.
    Bezpochyby jedna z najlepších poviedok, aké som kedy čítala ! <3
    Krásne požehnané sviatky <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neplááááááááááááč!
      vieš aká je Eliz, nie vždy to čo povie, je príjemné ;)
      ĎAKUJEM!!!!!♥ ♥

      Odstrániť
  5. Vieš čo ? Tvoj príbeh som začala čítať dnes ráno a prečítala som ho až do tejto zatiaľ poslednej časti a som ním očarená. Čítala som už mnoho príbehov FF 1D ale tento ani tak FF nie je.. Veľmi sa mi páči.. Konečne príbeh ktorý by sa v pohode mohol aj odohrať! Teším sa na ďalšiu časť..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. awww, ďakujem :)
      vždy ma poteší, keď sa dozviem, že mám nové čitateľky :))

      Odstrániť
  6. WTF ?? tento diel je neskutočný :3 :3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Och, tých zimomriavok pri čítaní tvojej poviedky sa nikdy nezbavím. -.-
    Ivi, si neskutočná, myslím, že to slovo Ťa dostatočne vystihuje.
    Fight už prežil toľko neočakávaných zvratov (ktorých myslím ešte bude pribúdať) a ja neviem slovami vyjadriť ako tvoje písanie milujem. ♥
    Lebo to by bolo iné keby si bola len ďalšia poplašená directionerka bez štipky talentu na písanie, pretože ty fakt VIEŠ písať.
    Aj keby si nepísala ff-ku s chalanmi, aj tak by Ti to vyšlo. :)
    Aspoň u mňa určite, proste som si to tu príliš obľúbila...
    A konečne k hlavnej pointe, čo nie je u mňa zvykom. -.-
    Harry je v tejto časti odhodlanejší ako kedykoľvek predtým, vraciam s5 všetko zlé, čo som o ňom povedala... Ale aj Eliz mám rada rovnako ak nie viac. :D Tí dvaja sa proste neuveriteľne dopĺňajú. ;)
    By the way, my ideme do Tatier až po Silvestri ako každý rok lyžovať. -.-
    Mamka je totiž silný adrenalínový nadšenec, divím sa, že sme ešte nelozili po nejakých skalách. :D
    Veľa lásky a pokoja prajem cez sviatky a prázdniny vôbec. ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
      ja už neviem čo ti na to povedať, na tieto tvoje komentáre...
      ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
      zbožňujem ťa!

      Odstrániť
  8. Krásna časť! ♥ teším sa na ďalšiu :*
    *Míms

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. uzasne jako vzdy - nikoloberlikova1dff-ky.blogspot.cz/2013/12/smula-nebo-stesti.html?m=1 prosim pomuzes mi rozjet muj blog? rada pisu a tak bych neco taky napsala i kdyz tobe se nikdo nevyrovna :) PS: nwm proč se mi ta adresa na můj blog rozděluje takže si ji dej dohromady :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. prečo som to neokomentovala? o.O pusa, len ti poviem, že máš šťastie, že si to tak zachránila nakoniec! :P úžasné :3

    OdpovedaťOdstrániť
  12. prosiim daj dalsiu cast co najskor :3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj Iva :) ja vlastne ani neviem ako začať, ale mám potrebu ti to napísať, lebo by bolo nefér ak by si sa nedozvedela o tom, že máš nového čitateľa na túto báječnú poviedku. O poviedke som sa dozvedela vďaka úžasnej Damie, ktorá ju nie raz zdieľala na svojej stránke a ja som sa k nej dostala až dnes. Celkom ľutujem, že som tak neurobila skôr, lebo som prišla o veľa. Zhltla som ju asi za dve a pol hodiny s jednou prestávkou na cikanie :D a bola som ohromená. Vážne, vážne ohromená! Najskôr som si myslela, že je to len tým, že je to vlastne inšpirované Darkom, ale potom som si povedala, že nie, je to jednoznačne tebou a tvojím skvelým štýlom písania :) Vždy, keď som si na začiatku prečítala, že by si bola vďačná aj za viac ako 4 komentáre (ešte v tých skorších častiach) bolo mi ľúto, že ich nekomentujem, ale prišlo mi to už zbytočné, keďže som nevedela, či si čítaš aj staré komentáre. Tak som sa rozhodla komentovať najnovšiu časť a dúfam, že si môj komentár všimneš :) Takže, aby som zhrnula toto nezmyselné blabotanie: vážne ma to strašne baví a ďakujem, že to píšeš :) určite to patrí medzi tie lepšie :) love you

    OdpovedaťOdstrániť